هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

امروز داشتم تو قسمت network گزینه internet connection test و میزدم که کنسول چند ثانیه فریز شد بعد اررور CE-36329-3 رو داد بعد دوباره برگشت تو منو این چشه مشکل نرم افزاریه؟؟

این میگه یه خطا در برنامه یا نرم افزار سیستم شما رخ داده که برای حل آن به یکی از 3 روش زیر عمل کنید .....

1- اولیا کار بستن برنامه یا بازیی که در حال انجام آن هستید و به روز رسانی کردن در آخرین ورژنی که تا الان امده است و دوباره اجرا کردن
برنامه یا بازی ......
2- اگر یک دوربین به PS سیستم شما متصل کرده اید ' آن را خاموش و راه اندازی مجدد سیستم کنید " و پس از
[Settings] > [User] > [Login Settings] و به تشخیص خود حالت فعال کردن چهره را خاموش کنید
3- در صورتی که خطا رخ رخ میدهد به برگردید به سیو دیتای قبلی و سپس [Settings] > [Initialization] and choose [Initialize PS4] رفته و تنظیمات به اول بر گردونید

یه سوال آماتوری ، شرمنده اگر تکراریه:
من از کجا بفهمم کنترلرم کامل شارژ شده؟Back Lght پشت به رنگ خاصی درمیاد یا نه؟
این سوال فراموش نشه و یه سوال دیگه این که اگر حین آپدیت کنسول ، کنسول خاموش بشه مشکلی پیش نمیاد که؟چون یک بار دستگاه خاموش شد و وقتی روشن کردم و رفتم سروقت آپدیت مجدد اون میزان آپدیت شده باقی مونده بود و ادامش دانلود شد!

من از کجا بفهمم کنترلرم کاملش شارژ شده؟Back Lght پشت به رنگ خاصی درمیاد یا نه؟
دوست من
شارژ دسته فقط در دو حالت استندبای و همچنین روشن بودن کنسول امکانپذیر است و بعد از وصل کردن کنترلر بوسیله کابل ، چراغ دسته نارنجی شده و شروع به چشمک زدن می کند و زمانی که شارژ به اتمام رسید چراغ خاموش می شود.
به شما توصیه می کنم دسته را زمانی به کنسول وصل کنید که شارژ کنترلر رو به اتمام باشد یا تمام شود.

- - -ویرایش - - -

زمانی که دستگاه در حال دانلود آپدیت است خاموش کردن دستگاه مشکلی به وجود نمی آورد و پس از روشن کردن کنسول روند دانلود ادامه پیدا می کند ولی توجه داشته باشید که پس از اتمام دانلود و در هنگامی که شروع به نصب آپدیت می کند به هیچ عنوان نباید به کنسول دست بزنید چون ممکن است صدمات جبران ناپذیری بوجود آید.

من از کجا بفهمم کنترلرم کامل شارژ شده؟Back Lght پشت به رنگ خاصی درمیاد یا نه؟
ps button رو بگیری گوشه پایین نشون میده
تو حالت Stand by هم چراغ نارنجی پالس میده قطع که شد یعنی full هست !

دوستان شما تا حالا با این اروره که میگه باید از بازی خارج بشین و مطمعن شین که دیسک تمیزه و اینا ...برخورد کردین ؟؟ واسه من یه بار تو battlefield اینجوری شد البته فقط یبار و بعدش کلی بازی کردم هیچ مشکلی نداشت یبارم همین امروز که واسه اولین بار دیسک پلمپ tlou رو گزاشتم بعد تقریبا 10 دقیقه این اروره اومد منم ترسیدم کنسولو خاموش کردم:d
کسی علتشو میدونه ؟؟ مطمعنم دیسک تمیزه نمیدونم باید نگران باشم یا نه . یعنی مشکل از کنسوله ؟
اگر اروره Ce-xxxxxxx فلان هست که این مربوط به کرش کردن بازی هست . بهتره کلا ارور رو بنویسی که ببینیم کدوم هست چون اینطوری که میگی بدون کده ارور شناساییش سخته ....
میتونی یه rebuild database انجام بدی اگر خیلی زیاد به این مشکل برخورد میکنی

این سوال فراموش نشه و یه سوال دیگه این که اگر حین آپدیت کنسول ، کنسول خاموش بشه مشکلی پیش نمیاد که؟چون یک بار دستگاه خاموش شد و وقتی روشن کردم و رفتم سروقت آپدیت مجدد اون میزان آپدیت شده باقی مونده بود و ادامش دانلود شد!
نه نمیاید.
چیزه عجیبی نیست کلا همینطوری هست . ادامه میده .

http://forum.bazicenter.com/thread89356/
همونطور که فرمودن اکسترنال نمی‌شه، اگه منظورته اون هارد جدیدیه که می‌خواین برای PS4 استفاده کنین خودش فرمت می‌کنه. (و فکر می‌کنم FAT هم باشه چون فایل‌ها 4 گیگ 4 گیگ هستن.)

ببینید در ایکس باکس وان میشه برنامه و بازی رو داخل هارد بریزی وصل نی به کنسول و نصبشون کنی البته باید وصل بشی به اینترنت تا بازی رو منحصر به اکانت شما بکنه و نصبش کنه
اینکار برای شیرینگ بازی ها مناسبه که بشه بازی رو بین 2 نفر شیر کرد
البته در ps4 بین 4 نفر میشه بازی رو شیر بکنیم

البته در ایکس باکس میشد بازی یا برنامه رو دان کنی بریزی رو فلش یا هارد بزنی به دستگاه و نصب

آخرین ویرایش:
عزیزان من به یک مشکل جدی برخوردم، امروز PS4 رو وصل کردم و روشن کردمش مثل حالت عادی بالا اومد و همه چیز اکی بود، ولی بعد از 5 دقیقه صفحه مانیتور همچنان سیاه باقی موند، اول فکر کردم که مشکل از کابل هستش، کابل رو عوض کردم، هیچ اتفاقی نیوفتاد، بعد فکر کردم مشکل از مانیتور هستش ولی کامپیوتر بدون هیچ مشکلی صفحه اش اومد، دستگاه رو چند بار Re-start کردم و دوباره روشن کردم ، مشکل حل نشده! چه اتفاقی میتونه افتاده باشه؟ توی فروم خود Playstation هم این سوال رو پرسیدم ولی هنوز کسی پاسخگو نبوده....

عزیزان من به یک مشکل جدی برخوردم، امروز PS4 رو وصل کردم و روشن کردمش مثل حالت عادی بالا اومد و همه چیز اکی بود، ولی بعد از 5 دقیقه صفحه مانیتور همچنان سیاه باقی موند، اول فکر کردم که مشکل از کابل هستش، کابل رو عوض کردم، هیچ اتفاقی نیوفتاد، بعد فکر کردم مشکل از مانیتور هستش ولی کامپیوتر بدون هیچ مشکلی صفحه اش اومد، دستگاه رو چند بار Re-start کردم و دوباره روشن کردم ، مشکل حل نشده! چه اتفاقی میتونه افتاده باشه؟ توی فروم خود Playstation هم این سوال رو پرسیدم ولی هنوز کسی پاسخگو نبوده....
دستگاه چراغش سفید میشه؟

امکانش هست روی tv امتحان کنی ؟

ببین Safe mode بالا میاد یا نه ؟
اگر میاد برو وضوح تصویر رو بکن 480 ببین تغییری میکنه یا نه ؟

آخرین ویرایش:

شما الان گفتید وصلش کردم . منظورتون اینه که از tv کشیدین به مانیتور زدین ؟ روی TV تستش کردین ؟ کنسولو به حالت ریکاوری ببرید ببینید تصویر میده . چون میگید 5 دقیقه کار کرده بعد تصویر رفته و دیگه سیستم بالا نیومده نمیشه اینطور نظر داد . شما این کارهایی که گفتمو انجام بده و یکم بیشتر توضیح بده در مورد ریجنو تاریخ ساخت و اینکه PS4 رو جابجاش میکنی ؟

دستگاه خاموش بود یهو روشن شد دیسک بازیو داد بیرون دیگه نمیره توش ....چی شد یهو ؟؟؟؟؟؟دستگاه رو 5 ماه پیش خریدم .
از داخلش صدا میاد که انگار داره دیسک میچرخه ولی چیزی توش نیس
چی کار کنم اینو ؟؟
دستگاه رو خاموش کردم .
فک کنم دیگه بکل خراب شد ...اینم از شانس ما
دوباره روشنش کردم دیسکش میچرخه واسه خودش با اینکه هیچی توش نیس
هر چند ثانیه میچرخه .....
نمیدونم چی بگم
دستگاه ریجین 1 بود
از دیسی گرفته بودم
یعنی واقعا دیگه باطل شد ؟؟!

آخرین ویرایش:
دستگاه خاموش بود یهو روشن شد دیسک بازیو داد بیرون دیگه نمیره توش ....چی شد یهو ؟؟؟؟؟؟دستگاه رو 5 ماه پیش خریدم .
چی کار کنم اینو ؟؟
دستگاه رو خاموش کردم .
نمیدونم چی بگم
دستگاه ریجین 1 بود
از دیسی گرفته بودم
یعنی واقعا دیگه باطل شد ؟؟!​
ببر توی safe mode یه rebuild database انجام بده ببین تاثیری داره ؟
میتونی فریمور رو دوباره نصب کنی

ممکنه drive مشکلی پیدا کرده باشه .

ببر توی safe mode یه rebuild database انجام بده ببین تاثیری داره ؟
میتونی فریمور رو دوباره نصب کنی

ممکنه drive مشکلی پیدا کرده باشه .

دادا اصلا طوری قاطی کردم یادم نمیاد چطور باید رفت تو سیف موده
میشه یه توضیح بدی
هنگ هنگممم

چی کار کنم اینو ؟؟
دستگاه رو خاموش کردم .
نمیدونم چی بگم
دستگاه ریجین 1 بود
از دیسی گرفته بودم

داداش فکر کنم مشکل اتو ریجکت داری . منم داشتم .

ببین اول همه کابل ها رو جدا کن.
کنسول رو ایستاده بزار .
بعد کابل ها رو وصل کن ببین تاثیر داره یا نه . برای خودم با این روش درست شد

دادا اصلا طوری قاطی کردم یادم نمیاد چطور باید رفت تو سیف موده
میشه یه توضیح بدی
هنگ هنگممم
بد نیست یه دست کلا کابلها رو دربیاری بعد دوباره وصل کنی.

دستگاه رو کلا خاموش کن...
7 ثانیه Power رو نگه دار بعد دو beep زد دستت رو ول کن دوباره بزار

از بخشه مشکلات اینا فکر کنم یه سری بچه ها یه سری چیزهای مربوطه به این مشکل گذاشته بودن اما یاد ندارم . برای مشکله auto eject .

روشی که دوستمون بالا گفت رو 100% امتحان کن ... به هر حال باید یه جوابی گرفت .

چی کار کنم اینو ؟؟
دستگاه رو خاموش کردم .
نمیدونم چی بگم
دستگاه ریجین 1 بود
از دیسی گرفته بودم

اینم یه مشکل جدید . اول اتو اجکت بود حالا کار کردن هد بدون دیسک . اول شما کنسولتو کاملا از برق میکشی . به تاپیک حل مشکل اتو اجکت برو . دقیقا با توجه به آموزش عمل کن .

داداش فکر کنم مشکل اتو ریجکت داری . منم داشتم .

ببین اول همه کابل ها رو جدا کن.
کنسول رو ایستاده بزار .
بعد کابل ها رو وصل کن ببین تاثیر داره یا نه . برای خودم با این روش درست شد

دادا آخه خاموش بود یهو روشن شد داد بیرون دیسکو ....
دو ساعت قبل داشتم بازی میکردما
موندم اصلا چی شد

- - -ویرایش - - -

اینم یه مشکل جدید . اول اتو اجکت بود حالا کار کردن هد بدون دیسک . اول شما کنسولتو کاملا از برق میکشی . به تاپیک حل مشکل اتو اجکت برو . دقیقا با توجه به آموزش عمل کن .

دادا لینکشو داری بهم بدی
هر چی میگردم نمیبینم چیزی
داغونمم اصلا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or