هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بلهه کارای این دوستمون رو انجام دادم درست شد :|
کابلا رو کندم
دستگاه رو ایستاده گزاشتممم
الان اینطوری اونورش که رو میزه اشکاال نداره ؟؟؟
یعنی چی واقعا ؟؟؟؟؟؟
دیسک هم رفت توش
اجرا کرد
الان اگه دوباره مثل قبل بزارم مورد داره ؟؟
آخه اینطوری اونورش کاملا بستس

بلهه کارای این دوستمون رو انجام دادم درست شد :|
کابلا رو کندم
دستگاه رو ایستاده گزاشتممم
الان اینطوری اونورش که رو میزه اشکاال نداره ؟؟؟
یعنی چی واقعا ؟؟؟؟؟؟
دیسک هم رفت توش
اجرا کرد
داداش خوشحالم تونستم مشکلتو حل کنم :bighug:
ببین اگه درست شده دوباره خوابیده بزارش تا وقتی که پایه برای کنسول گرفتی .
فقط ممکنه مشکل برگرده در صورتی که برگشت این لینکی رو که mgs2013گذاشته برو و طبق روش عمل کن ( البته احتمالش کمه )
http://forum.bazicenter.com/thread90730/

داداش خوشحالم تونستم مشکلتو حل کنم :bighug:
ببین اگه درست شده دوباره خوابیده بزارش تا وقتی که پایه برای کنسول گرفتی .
فقط ممکنه مشکل برگرده در صورتی که برگشت این لینکی رو که mgs2013گذاشته برو و طبق روش عمل کن ( البته احتمالش کمه )
http://forum.bazicenter.com/thread90730/

واقعا این اتواجکت مصیبتی شده .

امیدوارم مشکلRoter Jägerهم حل بشه

اقا من با پستای این اقا ترسیدم به خدا ps4 بخرم ازش خرابی زیاد شنیدم من وان داشتم تا حالا از هیچکس خرابی ازش نشنیدم و برا خودم عین ساعت بود

واقعا این اتواجکت مصیبتی شده .

امیدوارم مشکلRoter Jägerهم حل بشه

خیلی مشکله حال گیری هست :|
خدارو شکر که راه حل درست شدنش هست ;)

- - -ویرایش - - -

اقا من با پستای این اقا ترسیدم به خدا ps4 بخرم ازش خرابی زیاد شنیدم من وان داشتم تا حالا از هیچکس خرابی ازش نشنیدم و برا خودم عین ساعت بود

مشکل اتو ریجکت که کاملا قابل درست شدنه :d

دادا ریجین 1 مشکلی ندارا نمیگم مشکل داره
واسه خودم ریجین 1 هست
اسفند اوایلش گرفتم
تا الان همه چی اوکی بود
الانم دوباره اوکی شد با راهنمایی این داداش گلمون
دستشون درد نکنه کمک کردم راه حل دادن
شما هم ریجین 2 بگیر خیالت جمع باشه
هیچ مشکلی هم نداره
فدا

همیشه تو این جور تاپیکا اینجوریه... خب آخه کسی که دستگاهش درسته که نمیاد پست بزاره بگه : "هی دسنگاه من درسته و مشکلی نداره... :D "
خودت حساب کن ببین تو همین بازی سنتر چند نفر PS4 دارن و چند نفر مشکل دارن می فهمی که زیاد نیست....

درست میفرمایید اونایی که مشکل دارن میگن ولی گاهی مشکلات از ادماست و نداشتن دانش کافی و گاهی مشکلات از دستگاه هاست
میگم بنده وان داشتم فروختم چون تعداد کمی وان داشتن و تعویض بازی برا من که وضع مالی خوبی ندارم سخت بود
الان میخوام ps4 بگیرم چون هم بیشتر ایرانی ها که رفتن نسل هشتم ps4 گرفتن هم اینکه بازی های مورد علاقه من همشون انحصاری سونی هستن
فقط کاش دستش به پای دسته ایکس باکس میرسید البته تا حالا دسته ps4 دست نگرفتم ولی بنا به تجربیات قبلی دسته پلی استیشن زیاد خوش دست نیست حالا ps4 رو نمیدونم

درست میفرمایید اونایی که مشکل دارن میگن ولی گاهی مشکلات از ادماست و نداشتن دانش کافی و گاهی مشکلات از دستگاه هاست
میگم بنده وان داشتم فروختم چون تعداد کمی وان داشتن و تعویض بازی برا من که وضع مالی خوبی ندارم سخت بود
الان میخوام ps4 بگیرم چون هم بیشتر ایرانی ها که رفتن نسل هشتم ps4 گرفتن هم اینکه بازی های مورد علاقه من همشون انحصاری سونی هستن
فقط کاش دستش به پای دسته ایکس باکس میرسید البته تا حالا دسته ps4 دست نگرفتم ولی بنا به تجربیات قبلی دسته پلی استیشن زیاد خوش دست نیست حالا ps4 رو نمیدونم
من با دسته دوتا کنسول کار کردم واقعا پلی خوش دست تره و سبک تر کلا عالیه شک نکن

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

نگران نباش دسته ps4 خیلی خوش دست تر از ps3 هست ولی جنس قطعاتش بده :|

دوستان من دو تا اکانت دارم.
اکانت uk و us
قبلنا از uk استفاده میکردم و تروفی های ps3 توش ثبت شده و psn id قشنگ تری داره، اما us رو پلاس کردم.
اگر تمام خریدها و دانلودها رو از اکانت پلاس (us) انجام بدم ولی تو uk بازی کنم مشکلی پیش نمیاد؟ امکان داره سونی primary کردن اکانت رو برداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or