دادا آخه خاموش بود یهو روشن شد داد بیرون دیسکو ....
دو ساعت قبل داشتم بازی میکردما
موندم اصلا چی شد
داداش منم دقیقا مشکل تورو داشتم . این راه حلی رو که گفتم امتحان کن برای من که درست شد
موندم اصلا چی شد
موندم اصلا چی شد
- - -ویرایش - - -
دادا لینکشو داری بهم بدی
هر چی میگردم نمیبینم چیزی
داغونمم اصلا
میرم تو سیف مود میگه کنترلر رو روشن کن
هر کاری میکنم ولی روشن نمیشه
داداش خوشحالم تونستم مشکلتو حل کنم :bighug:بلهه کارای این دوستمون رو انجام دادم درست شد
کابلا رو کندم
دستگاه رو ایستاده گزاشتممم
الان اینطوری اونورش که رو میزه اشکاال نداره ؟؟؟
یعنی چی واقعا ؟؟؟؟؟؟
دیسک هم رفت توش
اجرا کرد
داداش خوشحالم تونستم مشکلتو حل کنم :bighug:
ببین اگه درست شده دوباره خوابیده بزارش تا وقتی که پایه برای کنسول گرفتی .
فقط ممکنه مشکل برگرده در صورتی که برگشت این لینکی رو که mgs2013گذاشته برو و طبق روش عمل کن ( البته احتمالش کمه )
http://forum.bazicenter.com/thread90730/
اقا من با پستای این اقا ترسیدم به خدا ps4 بخرم ازش خرابی زیاد شنیدم من وان داشتم تا حالا از هیچکس خرابی ازش نشنیدم و برا خودم عین ساعت بود
اقا من با پستای این اقا ترسیدم به خدا ps4 بخرم ازش خرابی زیاد شنیدم من وان داشتم تا حالا از هیچکس خرابی ازش نشنیدم و برا خودم عین ساعت بود
همیشه تو این جور تاپیکا اینجوریه... خب آخه کسی که دستگاهش درسته که نمیاد پست بزاره بگه : "هی دسنگاه من درسته و مشکلی نداره...اقا من با پستای این اقا ترسیدم به خدا ps4 بخرم ازش خرابی زیاد شنیدم من وان داشتم تا حالا از هیچکس خرابی ازش نشنیدم و برا خودم عین ساعت بود
من با دسته دوتا کنسول کار کردم واقعا پلی خوش دست تره و سبک تر کلا عالیه شک نکندرست میفرمایید اونایی که مشکل دارن میگن ولی گاهی مشکلات از ادماست و نداشتن دانش کافی و گاهی مشکلات از دستگاه هاست
میگم بنده وان داشتم فروختم چون تعداد کمی وان داشتن و تعویض بازی برا من که وضع مالی خوبی ندارم سخت بود
الان میخوام ps4 بگیرم چون هم بیشتر ایرانی ها که رفتن نسل هشتم ps4 گرفتن هم اینکه بازی های مورد علاقه من همشون انحصاری سونی هستن
فقط کاش دستش به پای دسته ایکس باکس میرسید البته تا حالا دسته ps4 دست نگرفتم ولی بنا به تجربیات قبلی دسته پلی استیشن زیاد خوش دست نیست حالا ps4 رو نمیدونم
درست میفرمایید اونایی که مشکل دارن میگن ولی گاهی مشکلات از ادماست و نداشتن دانش کافی و گاهی مشکلات از دستگاه هاست
میگم بنده وان داشتم فروختم چون تعداد کمی وان داشتن و تعویض بازی برا من که وضع مالی خوبی ندارم سخت بود
الان میخوام ps4 بگیرم چون هم بیشتر ایرانی ها که رفتن نسل هشتم ps4 گرفتن هم اینکه بازی های مورد علاقه من همشون انحصاری سونی هستن
فقط کاش دستش به پای دسته ایکس باکس میرسید البته تا حالا دسته ps4 دست نگرفتم ولی بنا به تجربیات قبلی دسته پلی استیشن زیاد خوش دست نیست حالا ps4 رو نمیدونم
اتفاقاً خیلی هم جنس قطعاتش خوبهنگران نباش دسته ps4 خیلی خوش دست تر از ps3 هست ولی جنس قطعاتش بده![]()