ezio c
کاربر سایت
چند ثانیه نگه داری بوق دومو که زد رها کن خاموش میشهیعنی با دکمه روی دیسگاه فقط میشه استنبای کرد؟
![](http://emoji.tapatalk-cdn.com/emoji1.png)
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
چند ثانیه نگه داری بوق دومو که زد رها کن خاموش میشهیعنی با دکمه روی دیسگاه فقط میشه استنبای کرد؟
دوستان ps4 مثل ايكس باكس ٣٦٠
كپي خور ميشه ؟؟؟ مرسي
عکسشو تو یکی از سایتهای آپلود عکس آپلود کن، لینکشو بذار همینجا.سلام بچه اه من یه سری استیکر دارم خیلی ارزون میدم اینجا چجوری بذارم آخه من نمیتونم تو انجمن ضفحه واسه خودم درس کنم![]()
از من که بی نظیر هست.قطعاتشم ان اویل بعضی ها انالوگشون بد بود و صدا میداد! همیننگران نباش دسته ps4 خیلی خوش دست تر از ps3 هست ولی جنس قطعاتش بده![]()
آره میشه.مگه میشه داداش؟ کی کپی خور شد ؟![]()
شب بخواب و صبح ساعت رو روی 7 زنگ بزار. پاشدی،سریع یه بار مودم رو ریست کن و ساین این بشو.دوستان من میخوام sign in شم تو please wait اینقدر گیر میکنه هیچ پیغامی هم نمیده حدودا ۱۰ دقیقه صبر کردم دیگه کنسل کردم کمکم کنینبا ویتام میتونم sign in شم البته
آقا ما سرویس شدیم دیگه!! باو این psn چه مرگشه؟! از صبح ساعت 7 به اینور نتونستم کانکت شم
جالب اینه اپدیت رو داشت میریخت! یعنی به سرور وصل بود اما باز Please wait میداد
PSN مشکلی نداشت اصلاآقا ما سرویس شدیم دیگه!! باو این psn چه مرگشه؟! از صبح ساعت 7 به اینور نتونستم کانکت شم
جالب اینه اپدیت رو داشت میریخت! یعنی به سرور وصل بود اما باز Please wait میداد
1 امریکاسلام.
یکی از دوستان ریجن های مختلف رو میگه برا کجاست ؟
کدوم ریجن رو بگیری بهتره ؟
برا آنلاین بازی کردن باید پول بدی یا مفته ؟
ممنون.
آره میشه.
کپی خور نشده ولی این روش به اینصورته که بازی های دیجیتالی رو روی سه اکانت شیر میکنه بعد از اون اکانت ساین اوت میکنه و......
خیلی طولانیه!این تاپیک رو بخون میفهمی.
- - -ویرایش - - -
شب بخواب و صبح ساعت رو روی 7 زنگ بزار. پاشدی،سریع یه بار مودم رو ریست کن و ساین این بشو.