Black.Mamba
کاربر سایت
اگه دیسک تو دستگاه باشه کنسول رو خاموش کنیم مشکلی پیش میاد ؟
Sent From My HTC One X
سلام دوستان.چندتا سوال داشتم قبل از خرید.فقط خواهشا جواب بدید:
1-یه دستگاه ریجن 1 هست میگه مال ماه چهارم سال 2014 هست.یه دستگاه دیگه هم مال 2014 هست و ماهش مشخص نیست.ولی فکر کردم برج 1 سال 2014 باشه.از سایت بسیار معتبر هم هست. آیا فرق خاصی دارن؟ اون دومیه خرابی نداره که؟
2-الان طرف نوشته که یا بدون مهلت تست بخرین با قیمت 1510 یا خودمون تست میکنیم و آکبند بودنشو باز میکنیم و بدون افزایش هزینه بهتون میدیم یا اینکه 50 میگیریم با مهلت تست 15 روزه و نصب فریمور جدید.صوالم اینه که:
فریمورشو آپدیت نکرده باشن چه مشکلی پیش میاد؟ خودم میتونم آپدیت کنم؟(قبلا پی اس 3 رو اپدیت میکردم)
3-مگه نمیگن فریمور جدید سونی دستگاه رو میترکونه.پس چجوری میگن اپدیت کنیم به فریمور جدید؟
4-کابل 220 ولت حتما باید بخرم برا اونایی که 110 هستن؟
ممنون میشم به این 4 سوال ج بدید.تنکس
کسی نیس جواب بده؟لطفااااااااً
https://account.sonyentertainmentnetwork.com/دوستان راهی هست که بشه یه اکانت psn از طریق خود کامپیوتر ساخت؟
همون Wikipedia بهترینش هست. روی Exclusive کلیک کنی لیست رو درست میکنه به ترتیبه Console - Yes - Noلیست بازی های انحصاری ps4,xone رو از کجا میشه گیر آورد؟
سرچ کردم تو اینترنت لیستها خیلی درهم و بدرد نخوره!
افته فریم در هر بازی طبیعی هست ...میگم افت فریم داخل مولتی فیفا 14 طبیعی هست ؟
وقتی سینگل بازی میکنم نداره
ساعتی چه قدر حجم نتم میره ؟ بتلفیلد ساعتی 80 مگ بود این چطوره ؟
بعد مثلا بعضی وقت ها داخل بازی هیچی کار نمیکنه دکمه ها کار نمیکنه مجبورم بازی رو ببندم از اول بازی کنمچرا ؟
مبارک باشهدوستان بالاخره من هم فور خریدم:bighug::dالبته الان به دستم نمی رسه انشالله سه چهار ماه دیگه ،(قضیه داره بطولانی)ولی بالاخره خریدم!
می خواستم بدونم این روکش انالوگ ها اصل و غیره اصل داره؟یعنی جنس خوب و بد داره؟ممنون،خیلی خوشحالم![]()
دوستان چرا اینقد خاموش شدن کنسول طول میکشه ؟
اولش حدودا 15 ثانیه طول میکشید اما الان که واچ داگز رو ریختم و فریم ویر رو به 1.62 آپدیت کردم حدودا 30 ثانیه طول میکشه !
خیر فقط Plus لازم هستدوستان ایا برای انلاین بازی کردن غیر از اشتراک psn باید از کد خود بازی استفاده کرد؟ خوب حالا سوالم اینه که اگه بازی دست 2 باشه نفر قبلی از کد انلاینش استفاده کرده باشه چی میشه بعد؟
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
دوستان کسی که دستگاهش ریجن۱هست می خواد بازی بخره باید حتما بازی با ریجن دستگاه یکی باشه؟