هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اگه دیسک تو دستگاه باشه کنسول رو خاموش کنیم مشکلی پیش میاد ؟

Sent From My HTC One X

نه ولی اگر خواستی کنسول رو جابجا کنی حتما قبلش دیسک رو در بیار.

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان.چندتا سوال داشتم قبل از خرید.فقط خواهشا جواب بدید:
1-یه دستگاه ریجن 1 هست میگه مال ماه چهارم سال 2014 هست.یه دستگاه دیگه هم مال 2014 هست و ماهش مشخص نیست.ولی فکر کردم برج 1 سال 2014 باشه.از سایت بسیار معتبر هم هست. آیا فرق خاصی دارن؟ اون دومیه خرابی نداره که؟
2-الان طرف نوشته که یا بدون مهلت تست بخرین با قیمت 1510 یا خودمون تست میکنیم و آکبند بودنشو باز میکنیم و بدون افزایش هزینه بهتون میدیم یا اینکه 50 میگیریم با مهلت تست 15 روزه و نصب فریمور جدید.صوالم اینه که:
فریمورشو آپدیت نکرده باشن چه مشکلی پیش میاد؟ خودم میتونم آپدیت کنم؟(قبلا پی اس 3 رو اپدیت میکردم)
3-مگه نمیگن فریمور جدید سونی دستگاه رو میترکونه.پس چجوری میگن اپدیت کنیم به فریمور جدید؟
4-کابل 220 ولت حتما باید بخرم برا اونایی که 110 هستن؟

ممنون میشم به این 4 سوال ج بدید.تنکس

1- خیر همین که مال 2014 هست مشکلی نداره.
2- خودتون راحت میتونید از اینترنت دانلود کنید و کنسول رو آپدیت کنید. اما در مورد مهلت تست بگیرین بهتره.
3- دستگاه رو نمیترکونه!!! خیلی ها توی همین فروم دارن استفاده میکنن و گفتن مشکلی ندارن. تک و تک مشکل گزارش شده اما جدی نیست و حتی معلوم نیست به خاطر فریمور باشه یا نه. به هر حال اگر قصد آنلاین بازی کردن ندارین فعلا لزومی نداره آپدیت کنید.
4- همه مدل های PS4 رو میشه همه جای جهان استفاده کرد!

دوستان راهی هست که بشه یه اکانت psn از طریق خود کامپیوتر ساخت؟
https://account.sonyentertainmentnetwork.com/

لیست بازی های انحصاری ps4,xone رو از کجا میشه گیر آورد؟
سرچ کردم تو اینترنت لیستها خیلی درهم و بدرد نخوره!
همون Wikipedia بهترینش هست. روی Exclusive کلیک کنی لیست رو درست میکنه به ترتیبه Console - Yes - No

میگم افت فریم داخل مولتی فیفا 14 طبیعی هست ؟
وقتی سینگل بازی میکنم نداره
ساعتی چه قدر حجم نتم میره ؟ بتلفیلد ساعتی 80 مگ بود این چطوره ؟
بعد مثلا بعضی وقت ها داخل بازی هیچی کار نمیکنه دکمه ها کار نمیکنه مجبورم بازی رو ببندم از اول بازی کنم :| چرا ؟
افته فریم در هر بازی طبیعی هست ...
همه بازیا بین 80 دیگه نهایتا 150مگ . دقیق نمیشه گفت هر بازی چقدر میبره ...
نمیدونم ...بازی رو اپدیت کن در صورت امکان. اگر در حالت انلاین چنین چیزی پیش میاد مشکلات نت هست. دلیله عمدش میتونه Packet Loss بالا و یا پینگه بد باشه.

افته فریم در هر بازی طبیعی هست ...
همه بازیا بین 80 دیگه نهایتا 150مگ . دقیق نمیشه گفت هر بازی چقدر میبره ...
نمیدونم ...بازی رو اپدیت کن در صورت امکان. اگر در حالت انلاین چنین چیزی پیش میاد مشکلات نت هست. دلیله عمدش میتونه Packet Loss بالا و یا پینگه بد باشه.[/QUOTE]

ببین Packet Lossچیه ؟
حالا فیفا حدودا چه قدر میره ؟

دوستان بالاخره من هم فور خریدم:bighug::dالبته الان به دستم نمی رسه انشالله سه چهار ماه دیگه ،(قضیه داره بطولانی)ولی بالاخره خریدم!
می خواستم بدونم این روکش انالوگ ها اصل و غیره اصل داره؟یعنی جنس خوب و بد داره؟ممنون،خیلی خوشحالم:x

دوستان چرا اینقد خاموش شدن کنسول طول میکشه ؟
اولش حدودا 15 ثانیه طول میکشید اما الان که واچ داگز رو ریختم و فریم ویر رو به 1.62 آپدیت کردم حدودا 30 ثانیه طول میکشه !

دوستان بالاخره من هم فور خریدم:bighug::dالبته الان به دستم نمی رسه انشالله سه چهار ماه دیگه ،(قضیه داره بطولانی)ولی بالاخره خریدم!
می خواستم بدونم این روکش انالوگ ها اصل و غیره اصل داره؟یعنی جنس خوب و بد داره؟ممنون،خیلی خوشحالم:x
مبارک باشه:x
روکش های آنالوگ اصل و غیر اصل نداره همه از چین میاد..

دوستان چرا اینقد خاموش شدن کنسول طول میکشه ؟
اولش حدودا 15 ثانیه طول میکشید اما الان که واچ داگز رو ریختم و فریم ویر رو به 1.62 آپدیت کردم حدودا 30 ثانیه طول میکشه !

اگر میتونی یکم تو حالت استند بای بزار بعد خاموش کن بهتره
عادیه اونی هم که میگی

Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4

دوستان ایا برای انلاین بازی کردن غیر از اشتراک psn باید از کد خود بازی استفاده کرد؟ خوب حالا سوالم اینه که اگه بازی دست 2 باشه نفر قبلی از کد انلاینش استفاده کرده باشه چی میشه بعد؟

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

دوستان ایا برای انلاین بازی کردن غیر از اشتراک psn باید از کد خود بازی استفاده کرد؟ خوب حالا سوالم اینه که اگه بازی دست 2 باشه نفر قبلی از کد انلاینش استفاده کرده باشه چی میشه بعد؟

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
خیر فقط Plus لازم هست
بازی ها دیگه کد انلاین ندارن و اون کدها هم محتوای اضافی هست که بعضی بازی ها دارن و هر چند نفر میتونن از یک بازی استفاده و انلاین بازی کنن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or