چند صفحه قبل بعضی دوستان گفتن ریجن 2 فقط اروپا بگیر و ژاپن اصلا نگیر، میخواستم بدونم مشکلش فقط جابجا بودن دکمه های دایره و ضربدر هست یا مشکلات دیگه ای هم داره؟ مثلا در اجرای بازی یا دانلود یا آنلاین و...... تفاوت داره یا اذیت میکنه؟
(چندتا سایت فروش فیلم بلوری نوشته بودن دستگاه باید ریجن2 باشه!)
تو فروشگاه سایت این دو مورد رو گذاشته:
PlayStation 4 Region 1 = 1.500
PlayStation 4 Region 2 japan with Camera = 1.690
حالا بنظرتون ریجن 2 ژاپن بگیرم یا نه؟ و آیا اختلاف قیمت واسه کمرا همین 190 تومن هست؟ کمرا جدا بخوام تهیه کنم چنده؟ همچنین دسته move؟
@};-
سلام دوستان یه سوال داشتم
بخوام اینترنتی بازی کنم هر بار چه قدر حجم مصرف میکنه؟
مرسی
سلام دوستان یه سوال داشتم
مرسی
سلام دوست عزیز ساعتی 100 MB شایدم یکم بیشتر, حالا من یه سوال از بقیه ی دوستان دارم:d آقا من بعضی مواقع که آنلاین بازی میکنم بعد از 2 - 3 ساعت رو pc که چک میکنم میبینم 1 - 2 گیگم ( یه 2 بارم 4 گیگم ) پریده البته اینم بگما کاملا مواظب هستم که تو قسمت Notification - Downloads هیچی دانلود نمیشه.. هر گیگ هم 5 هزار تومان هست بابا پار... شدیم از بس گیگ خریدیم... امکانش هست که وقتی Sony میره under maintenance به صورت hidden چیزیرو دانلود کنه آخه دیگه دارم دیوونه میشم این حجمای من کجا میرن اونم بعد از بازی کردن با PS4سلام دوستان یه سوال داشتم
مرسی
چند صفحه قبل بعضی دوستان گفتن ریجن 2 فقط اروپا بگیر و ژاپن اصلا نگیر، میخواستم بدونم مشکلش فقط جابجا بودن دکمه های دایره و ضربدر هست یا مشکلات دیگه ای هم داره؟ مثلا در اجرای بازی یا دانلود یا آنلاین و...... تفاوت داره یا اذیت میکنه؟
حالا بنظرتون ریجن 2 ژاپن بگیرم یا نه؟ و آیا اختلاف قیمت واسه کمرا همین 190 تومن هست؟ کمرا جدا بخوام تهیه کنم چنده؟ همچنین دسته move؟
@};-
@};-
دوستان چند وقت پیش یه بازی برای PS4 تریلرش رو دیدم که سبک کابوی بود . به صورت ایزومتریک حالت بود ./ یادم رفته اسمش چیه ؟ اگه کسی میدونه لطفا بگه / سپاس
secret ponchosدوستان چند وقت پیش یه بازی برای PS4 تریلرش رو دیدم که سبک کابوی بود . به صورت ایزومتریک حالت بود ./ یادم رفته اسمش چیه ؟ اگه کسی میدونه لطفا بگه / سپاس
1- بازی خاصی براش نیومده ، Playroom و Just Dance هست که به نظرم ارزش خرید نداره . فعلا بهتره صبر کنی تا بازی های بیشتری معرفی بشه .کسی نیس جواب بده؟لطفااااااااً
خیراقا یه سوال با ps4 میخوایم بریم تو مرورگر بچرخیمم plus می خواد
سلام دوستان.چندتا سوال داشتم قبل از خرید.فقط خواهشا جواب بدید:
1-یه دستگاه ریجن 1 هست میگه مال ماه چهارم سال 2014 هست.یه دستگاه دیگه هم مال 2014 هست و ماهش مشخص نیست.ولی فکر کردم برج 1 سال 2014 باشه.از سایت بسیار معتبر هم هست. آیا فرق خاصی دارن؟ اون دومیه خرابی نداره که؟
2-الان طرف نوشته که یا بدون مهلت تست بخرین با قیمت 1510 یا خودمون تست میکنیم و آکبند بودنشو باز میکنیم و بدون افزایش هزینه بهتون میدیم یا اینکه 50 میگیریم با مهلت تست 15 روزه و نصب فریمور جدید.صوالم اینه که:
فریمورشو آپدیت نکرده باشن چه مشکلی پیش میاد؟ خودم میتونم آپدیت کنم؟(قبلا پی اس 3 رو اپدیت میکردم)
3-مگه نمیگن فریمور جدید سونی دستگاه رو میترکونه.پس چجوری میگن اپدیت کنیم به فریمور جدید؟
4-کابل 220 ولت حتما باید بخرم برا اونایی که 110 هستن؟
ممنون میشم به این 4 سوال ج بدید.تنکس