هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان، سپاس از راهنمايي تون
من آپديت رو گرفتم ودر يك فلش دو گيگ خالي ريختم
پوشه ي PS4 رو درست كردم و داخل اون پوشه ي update رو درست كردم و فايلي رو كه از خود play station .com
دانلود كردم رو داخلش ريختم
ولي باز ارور داد اين بار:
2u3ajeqe.jpg

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
دقت کن که تو فلشت فقط باید آپدیت ps4 باشه بعد وقتی میزنی باید گزینشو انتخاب کنید

دوستان، سپاس از راهنمايي تون
من آپديت رو گرفتم ودر يك فلش دو گيگ خالي ريختم
پوشه ي PS4 رو درست كردم و داخل اون پوشه ي update رو درست كردم و فايلي رو كه از خود play station .com
دانلود كردم رو داخلش ريختم
ولي باز ارور داد اين بار:
2u3ajeqe.jpg

موارد مورد نیاز برای انجام به روز رسانی

پلی استیشن ۴
کامپیوتر متصل به اینترنت
فلش مموری
۴۰۰ مگابایت فضای آزاد هارد دیسک فلش مموری
۱ فلش مموری را فرمت ۳۲ کنید
۲ داخل فلش مموری یک پرونده با نام PS4 ایجاد کنید توجه حروف بزرگ به کار ببرید
PS4 -ps4.
۲-۱ داخل فایل PS4 یک پرونده دیگر با نام

ss_151_en.jpg

UPDATE ایجاد کنید.
توجه حروف بزرگ به کار ببرید.

۲-۲ داخل پرونده UPDATE شده و فایل PS4UPDATE.PUP در آن کپی کنید.

۳ کنسول را خاموش کنید از داخل فرمان system completely خاموش کنید .
۳-۱ نگاه کنید که چراق کنسول روشن نیست .
۳-۲
اگر ال ای دی نارنجی است باید ۷ ثانیه دکمه پاور را نگه دارین تا زمانی که ۲ تا بیپ از دستگاه شنیده بشه تا دستگاه خاموش شه .

۴ مموری فلش را به USB وصل کنید.
۴-۱ انگشت خود را به مدت ۷ ثانیه بروی دکمه پاور کنسول نگه دارید .
۴-۲ دستگاه وارد
The PS4™ system starts in safe mode میشود .
۴-۳ نوشته
Update System Software را انتجاب کنید .
۴-۴ سپس شماره Update from USB Storage Device 1 انتخاب کنید و سپس OK کنید

۴-۵ صبر کنید تا کار به روز رسانی به پایان برسد

برو اینجا http://forum.bazicenter.com/thread83437/

يعني هيشكي نيس سوال مارو ج بده
ميگم اين war thunder ارزش 12 گيگ دانلود داره اصلا موضوع بازي چيه؟
مولتي كه ميشه بازي كود؟
سلام عزیز من شب با Free دانلودش کردم یه چند وقتی هست واسه من که خیلی حال میده ارزششو داره به نظر من, موضوش اینکه شما یه گروه میشین یه گروه هم مقابلتو ( دشمن ) بعد باید انتخاب کنی که جنگ هوایی مکنی یا زمینی مثلا من هوایی انتخاب کردم اول بهت یه هواپیما میده بازی که میکنی میتونی همونو Upgrade کنی یا هواپیماهای دیگه بگیری... بله کلا این بازی مولتی هستش و سرگرم کننده فقط یه کم حوصله میخواد...:d کلا جنگ هوایی حال میده:d

- - -ویرایش - - -

رفيق فرمان system completely
كجاست؟
دستگاه من قاطي كرده و تو حالت safe mode هست و روشن مي كني اين مياد:
pynybahe.jpg

هيچ گزينه ي ديگه اي نيست!

عزیز شما گفتی >> پوشه ي PS4 رو درست كردم و داخل اون پوشه ي update رو درست كردم.. من میگم اون update رو با حروف بزرگ بنویس تو فلش که میزنی به ps4.. اینطوری >>
ss_151_en.jpg
شاید از اون باشه...

سلام عزیز من شب با Free دانلودش کردم یه چند وقتی هست واسه من که خیلی حال میده ارزششو داره به نظر من, موضوش اینکه شما یه گروه میشین یه گروه هم مقابلتو ( دشمن ) بعد باید انتخاب کنی که جنگ هوایی مکنی یا زمینی مثلا من هوایی انتخاب کردم اول بهت یه هواپیما میده بازی که میکنی میتونی همونو Upgrade کنی یا هواپیماهای دیگه بگیری... بله کلا این بازی مولتی هستش و سرگرم کننده فقط یه کم حوصله میخواد...:d کلا جنگ هوایی حال میده:d

- - -ویرایش - - -

عزیز شما گفتی >> پوشه ي PS4 رو درست كردم و داخل اون پوشه ي update رو درست كردم.. من میگم اون update رو با حروف بزرگ بنویس تو فلش که میزنی به ps4.. اینطوری >>
ss_151_en.jpg
شاید از اون باشه...

رفيق اون هم درست كردم
فرمت fat 32 هم كردم يكبار فلش رو...
باز هم نشد

با تشكر از تمام دوستان و عذر زحمت هاي من
مجبور شدم كلاً reinstall كنم، تا درست بشه و از safe mod خارج بشه
الآن هم شده مثل ديروز كه براي اوّلين بار روشنش كردم

سلام ببخشید این جا سوال می پرسم تاپیکش رو پیدا نکردم من این باگ قطر رو که بازی رو فکر می کرد خریدی انجام دادم حالا ترسیدم ایا اکانتم رو بن می کنه یا کنسول رو ؟ چی کار کنم اصلا پشیمون شدم چه جوری اصلا از بین ببرم ؟

Sent from my LG-P715 using Tapatalk

چند صفحه قبل بعضی دوستان گفتن ریجن 2 فقط اروپا بگیر و ژاپن اصلا نگیر، میخواستم بدونم مشکلش فقط جابجا بودن دکمه های دایره و ضربدر هست یا مشکلات دیگه ای هم داره؟ مثلا در اجرای بازی یا دانلود یا آنلاین و...... تفاوت داره یا اذیت میکنه؟
(چندتا سایت فروش فیلم بلوری نوشته بودن دستگاه باید ریجن2 باشه!)

تو فروشگاه سایت این دو مورد رو گذاشته:
PlayStation 4 Region 1 = 1.500
PlayStation 4 Region 2 japan with Camera = 1.690

حالا بنظرتون ریجن 2 ژاپن بگیرم یا نه؟ و آیا اختلاف قیمت واسه کمرا همین 190 تومن هست؟ کمرا جدا بخوام تهیه کنم چنده؟ همچنین دسته move؟
@};-

چند صفحه قبل بعضی دوستان گفتن ریجن 2 فقط اروپا بگیر و ژاپن اصلا نگیر، میخواستم بدونم مشکلش فقط جابجا بودن دکمه های دایره و ضربدر هست یا مشکلات دیگه ای هم داره؟ مثلا در اجرای بازی یا دانلود یا آنلاین و...... تفاوت داره یا اذیت میکنه؟
(چندتا سایت فروش فیلم بلوری نوشته بودن دستگاه باید ریجن2 باشه!)

تو فروشگاه سایت این دو مورد رو گذاشته:
PlayStation 4 Region 1 = 1.500
PlayStation 4 Region 2 japan with Camera = 1.690

حالا بنظرتون ریجن 2 ژاپن بگیرم یا نه؟ و آیا اختلاف قیمت واسه کمرا همین 190 تومن هست؟ کمرا جدا بخوام تهیه کنم چنده؟ همچنین دسته move؟
@};-

به نظر من ریجن 1 بگیر از همش بهتره و کلا ایرانی ها بیشتر ریجن 1 دارن و در کل بهتره

سلام ببخشید این جا سوال می پرسم تاپیکش رو پیدا نکردم من این باگ قطر رو که بازی رو فکر می کرد خریدی انجام دادم حالا ترسیدم ایا اکانتم رو بن می کنه یا کنسول رو ؟ چی کار کنم اصلا پشیمون شدم چه جوری اصلا از بین ببرم ؟

Sent from my LG-P715 using Tapatalk
×_×
پیش خرید رو میگی ؟
باگ نیست. بی دقتی هست.
پیش خرید 100 تا بازی هم میشه کرد . اما هیچ پولی گرفته نمیشه. هنگامه check out زده 1-2 هفته قبل از عرضه بازی پول گرفته میشه مگرنه در جا بازی کنسل میشه D:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or