آره رجین مهم نیست هرکی میخواد کنسول بگیره ارزون ترین رجینو بگیره هی هم رجین رجین نکنهنمیدونم چرا بعضی ها این قدر پیچیده میکنند کلا داستان میشه اصلا ریجن های کنسول پلی 4 مهم نیست چی باشه کله تاپیک شده کدوم ریجن بگیرم بسه مهم ریجن پروفایلتونه که موقع ساخت اکانت مثلا امریکا انتخاب میکنید کنسول مهم نیست اون کسی که میگه ژاپن اینه و... چیز محض میگه اخه تو اصلا کنسول نداری چرا بقیه رو گمراه میکنی
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
تموم شد و رفت!!!نمیدونم چرا بعضی ها این قدر پیچیده میکنند کلا داستان میشه اصلا ریجن های کنسول پلی 4 مهم نیست چی باشه کله تاپیک شده کدوم ریجن بگیرم بسه مهم ریجن پروفایلتونه که موقع ساخت اکانت مثلا امریکا انتخاب میکنید کنسول مهم نیست اون کسی که میگه ژاپن اینه و... چیز محض میگه اخه تو اصلا کنسول نداری چرا بقیه رو گمراه میکنی
یعنی تصویری که camera میده اینطوری هست فقط ؟ بد نیست کابل رو چک کنی .سلام من بازی پلی روم را انجام میدم در تصویر تلویزیون که خودم را میبینم تصویر حالت پرش داره میخواستم ببینم برای شما هم همینطور هست
بازیش خودش 49.99 هست بله ×_× دیگه خودت بسنج ارزش داره یا نه اما قیمتش فکر کنم میاد پایین....digital ارزونتر در میاد ... البته دانلودش باید وقت بر بشه.سلام به همگی من یه مشورت از همه دوستان میخوام
1-اینکه فروشگاه گیم شارک بازی tlou رو برای پیش فروش گذاشته و مبلغ نهایی هم 200 هزار تومن هست یعنی دیگه پولی دریافت نمیکنه بابتش و با همون 200 تومن تموم میشه میخوام بدونم نظرتون چیه قیمت مناسبه برای خرید یعنی بازی بیاد قیمتش بیشتر از 200 میشه یا ممکنه کمتر بشه چون یکی از دوستام گفت که بازی 50 دلاره
2-اینکه اصلا تا به حال کسی از گیم شارم خرید کرده؟ آیا سایت مطمئنی هست برای خرید پولو ندیم بازی نیاد :d
ممنون میشم جواب بدید
شما که اطلاعاتت ضعیفه لطفا اطلاعات غلط به کسی ندید . ورژن آشغال ؟؟ ریجنا برای ساخت اکانتو استفاده از امکانات پلاس هیچ فرقی با هم نمیکنن . هر اکانتی دلت بخواد برای هر کشوری توی هر ریجنی باشی میتونی بسازی . به قول یکی از بچه ها ، چند سالته عمو ؟؟؟:d
نمیدونم چرا بعضی ها این قدر پیچیده میکنند کلا داستان میشه اصلا ریجن های کنسول پلی 4 مهم نیست چی باشه کله تاپیک شده کدوم ریجن بگیرم بسه مهم ریجن پروفایلتونه که موقع ساخت اکانت مثلا امریکا انتخاب میکنید کنسول مهم نیست اون کسی که میگه ژاپن اینه و... چیز محض میگه اخه تو اصلا کنسول نداری چرا بقیه رو گمراه میکنی
ایراد شما به احتمال زیاد به خاطر اینترنتتونه
اصلا شاید isp شما سرور های سونی رو مسدود کرده باشه
گاهی به خاطر ترافیکی که بهشون تحمیل میشه از این کارا میکنن.
بازیش خودش 49.99 هست بله ×_× دیگه خودت بسنج ارزش داره یا نه اما قیمتش فکر کنم میاد پایین....digital ارزونتر در میاد ... البته دانلودش باید وقت بر بشه.
اينترنت من براي پارس آنلاين هست
اين شركت مشكل داره؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
خوده سازنده های بازی از فضای کم Bluray ناراضی بودن @_@ برای نسخه remastered ....این 50 گیگ چیه در مورد TLOU میگید؟
نسخه PS3 کاتسینهاش ویدئوهای از پیش رندر شده بودن که بیشتر فضای دیسک رو اشغال کرده بودن. نسخه PS4 کاتسینهاش Real-Time هست و به احتمال زیاد حجم بازی خیلی خیلی کمتر از نسخه PS3 میشه. البته چون DLC هم همراهشه و گویا یه سری ویدئو مربوط به ساخت بازی و ... هم روی دیسک هست ممکنه حجم کمی بالاتر بره. ولی خود بازی، در قیاس با نسخه نسل قبلی، حجم کمتری خواهد داشت.
در مورد قیمت که قیمت نهاییش هست در مورد سوال بعد واقعا فروشگاه معتبر و مطمینی هست حضوری خرید کنید اگه تهرانید توپخونه من رفتم واچ داگز حضوری گرفتم دوستم سفارش داده بودسلام به همگی من یه مشورت از همه دوستان میخوام
1-اینکه فروشگاه گیم شارک بازی tlou رو برای پیش فروش گذاشته و مبلغ نهایی هم 200 هزار تومن هست یعنی دیگه پولی دریافت نمیکنه بابتش و با همون 200 تومن تموم میشه میخوام بدونم نظرتون چیه قیمت مناسبه برای خرید یعنی بازی بیاد قیمتش بیشتر از 200 میشه یا ممکنه کمتر بشه چون یکی از دوستام گفت که بازی 50 دلاره
2-اینکه اصلا تا به حال کسی از گیم شارم خرید کرده؟ آیا سایت مطمئنی هست برای خرید پولو ندیم بازی نیاد :d
ممنون میشم جواب بدید
در مورد قیمت که قیمت نهاییش هست در مورد سوال بعد واقعا فروشگاه معتبر و مطمینی هست حضوری خرید کنید اگه تهرانید توپخونه من رفتم واچ داگز حضوری گرفتم دوستم سفارش داده بود
معمولا به این صورته که پیش فروش 20 تومان ارزون تر درمیاد بعد 1 ماه خود به خود میشه 200 اون 20تا کم میشهقيمت نهاييش نيست همونطور كه زده پيش فروشه و پيش فروش ها هم معمولا ارزونتر در مياد بياد احتمالا گرون تراز 200 تومن ميشه درسته؟