هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام

در مورد چراغ ابی سونی 4 چیزی میدونی
دوستم یه دستگاه گرفته که در 1 هفته 4و3 بار چراغ ابی چشمک میزنه و دستگاه وسط بازی خاموش میشه
و موقع روشن کردن دستگاه رکووری و از این چیزا میکنه دوباره دستگاه بالا میاد
و سیو بازی هم نابود میشه
اپدیت دستگاه اخرین اپدیت هست

و موقعی که دستگاه رو از برق میکشی بیرون بعد از یک روز یا 12 ساعت و اینها......... دستگاه رو روشن میکنی سیو مود میاد

مشکل نرم افزاری هست یا ..........

دستگاه هم ریجن یک 2013 اونهای که پیش فروش میکردن و قیمتشون 3 میلیون بود اول و اولا

تلویزیون هم
SONY BARAVIA LEDw904---55inch
سیم HDMI هم تازه گرفته که (( 150 هزار تومان بهش پول داده )) فکر کرده بود که از سیم HDMI هستش
ممنون
سلام عزیز
مشکل چراغ ابی چند راه حل داره
1. اطمینان داشته باشید همه کابلها کاملا جا رفته ( لازمی به از برق کشیدن دستگاه هم نیست)
2. هارد رو از جا در بیارید و دوباره جا بزنید ... کاملا هم دستگاه رو فرمت کنید یک بار
3. توی Safe mode عمل Rebuild Databse رو انجام بدید
در صورتی که مشکل ادامه داشت متاسفانه دستگاه مشکل دار هست و باید به سونی برای تعمییر فرستاده بشه یا تعویض .
مشکل چراغ ابی رو نمیشه گفت سخت افزاری هست یا نرم افزاری اما چیزی که هست همه دستگاهای مشکل دار رو سونی تعویض کرده بود زمان لانچ.
سری های ریجن 1 موقع لانچ از این مشکلات متاسفانه داشتن و راه حله خاصی برای تعمییرش نیست.

سلام بچه ها یه چند تا سوال داشتم... 1. من روزی 8 - 10 ساعت بازی میکنم ( 2 نوبت ظهر و شب :p ) بعدش دیگه Disk رو در نمیارم همونطوری خاموشش میکنم واسه اینکه زیاد از دکمه ی بلوری استفاده نشه ولی موقع روشن کردن دستگاه یکم صدا میده.. کارم اصولی هست یا نه ؟ 2. بعد بازی نیازی هست که دستگاه یکم مثلا 15 min اینا خنک کنه یا نه ؟ 3. من وقتی بازی میکنم یه کم هیجان زده میشم دستام بد جور عرق میکنن طبیعتا دسته هم آبکی میشه دیگه :d دسته آسیب میبینه اینجوری ؟ چیکار میتونم بکنم ؟ ( ممنون بابت جوابایی که میخواین بدین :d )

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 99%"][/TD]
[TD]
box_left_top.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: standard_padding, colspan: 3"] تفاوتهای ریجن های PS4

این اطلاعات با توجه به بررسی های زیاد انجام شده و کاملا درست می باشد.

سخت افزار:
هیچ تفاوتی - تاکید میکنم - هیچ تفاوت سخت افزاری بین ریجن های مختلف وجود ندارد. از نظر خرابی، کارخانه سازنده و غیره هیچ تفاوتی نیست. دستگاه های ریجن های مختلف کاملا مشابه هم هستند.

بازی:
طبق اعلام سونی کلیه بازیها - ریجن فری - (Region Free) هستند. یعنی اینکه همه بازیها روی همه دستگاه ها اجرا میشوند. البته طبق گفته سونی ممکن است خیلی به ندرت به خواست کمپانی سازنده بازی، محدودیتهایی برای برخی از ریجن ها ایجاد شود اما پیش بینی سونی چیزی نزدیک به صفر است.

بلوری و فیلمها:
اغلب دیسک های بلوری ریجن لاک (Region Lock) هستند. به این معنی که موقع خرید فیلم های بلوری باید دقت کنید که مطابق با ریجن دستگاه خود خرید را انجام دهید. اما نکته اینجاست که اغلب فیلمها دیسک -ریجن فری- هم دارند که روی همه دستگاه ها اجرا میشود.

بازی آنلاین:
هیچ محدودیت یا تفاوتی بین ریجن ها برای بازی آنلاین وجود ندارد. حتی تفاوتی هم در وصل شدن به سرورها نیست. توجه داشته باشید که بعضی از بازیها با توجه به IP، شما را به سروهای نزدیکتر وصل میکنند که این هم ربطی به ریجن دستگاه ندارد.

خرید و محتویات Store:
تفاوت اصلی بین ریجن ها در این قسمت است.
- شما چنانچه دارای کریت کارت هستید باید ریجن دستگاه شما هم منطبق بر آدرس کریت کارت شما باشد. الته اگر میخواهید که اطلاعات Billing خود را در اکانت خود وارد کنید. در غیر این صورت میتوانید از سایت Amazon دیجیتال کد مثلا PSN PLUS را برای هر ریجنی که خواستید خریداری کرده و در دستگاه خود وارد کنید.
- محتویات و تخفیف هایی که در Store های ریجن های مختلف می آید با هم متفاوت است. تجربه ثابت کرده که در این زمینه ریجن US یعنی ریجن 1 از همه موفق تر عمل کرده است. مخصوصاً در مورد برنامه هایی برای افراد بزرگسال بالای 18 سال.
- قیمت PSN Card در ریجن 2 از همه گران تر است. بعد ریجن 3 و از همه ارزانتر هم ریجن 1 است.

ریجن دستگاه هیچ ربطی به ریجن اکانت نداره
سونی از نظر فیزیکی Region free هستش
زمانی که در هنگامه ساخته اکانت شما یک کشور رو انتخاب میکنید در واقع region خودتون رو دارید انتخاب میکنید.
ادرس credit card هم لزومی نداره مشابه ریجنه دستگاه باشه . باید با ریجن انتخاب شده همخونی داشته باشه مگرنه کار نمیکنه . ( billing info هم باید مشابه اطلاعاتی باشه که توی بانک وارد شده )
خریدن PSN CARD و PS PLUS هم باید مختص ریجن باشه. بر فرضه مثال اگر کشور UK اکانت بازی میکنید نمیتونی از امازون کارت Region 1 بخری بزنی . باید psn کارت خوده UK رو بخری . دلیل اینکه واحد پولی هر کشور متفاوت هست و همچنین ریجنها با هم قیمتهاشون فرق دارن.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

سلام بچه ها یه چند تا سوال داشتم... 1. من روزی 8 - 10 ساعت بازی میکنم ( 2 نوبت ظهر و شب :p ) بعدش دیگه Disk رو در نمیارم همونطوری خاموشش میکنم واسه اینکه زیاد از دکمه ی بلوری استفاده نشه ولی موقع روشن کردن دستگاه یکم صدا میده.. کارم اصولی هست یا نه ؟ 2. بعد بازی نیازی هست که دستگاه یکم مثلا 15 min اینا خنک کنه یا نه ؟ 3. من وقتی بازی میکنم یه کم هیجان زده میشم دستام بد جور عرق میکنن طبیعتا دسته هم آبکی میشه دیگه :d دسته آسیب میبینه اینجوری ؟ چیکار میتونم بکنم ؟ ( ممنون بابت جوابایی که میخواین بدین :d )
1. مشکلی نداره . قرار نیست دستگاه کلا بی صدا باشه عزیز :)
2. بایدی درش نیست. اما اگر مثلا 3-4 ساعت پشته سره هم میری بد نیست یه استراحتی به خودت و دستگاه بدی :)
3. ماله یه سری از دوستان لاستیکهای روی دسته خراب شده . براش میتونی روکش بگیری . در کل مشکله خاصی نیست و صدمه ای نمیزنه با این حالت بازی کردن.

چرا نداره ؟؟؟ اگر خوب نبود که سونی قرارش نمیداد و میگفت برید بخرید :D

منظورم از نظر کیفیت ساختش هست نه تصویر... واسه همینم ج دادم که زیاد حساس نباش هیچ فرقی نداره یعنی خروجی تصویر کاملا ok هست.
الان ok شدی؟

uess I'll post something interesting that might help.

After having enough with the crazy loud noise from my PS4 and having it replaced 3 times to still get the same noisy 400 euro paperweight. I decided to open the thing up to see whats going on (I'm an electronic engineer) and measure some of the most common components that are likely to be producing additional heat to what the APU already does.

My first big surprise was to find a loose piece of very thin piece of metal basically obstructing the fan's airflow, this peace should be attached to the plastic cover to avoid the heat damaging the plastic.

Second big surprise was that 2 of the memory modules didn't have thermal pads (not to confuse with thermal compound) on them (WTF sony!?).

Last but not least the thermal compound used on the APU was not only wrongly applied but it was also very thick. Most computer guys here know that that is a very very bad thing.

All in all, I cleaned the APU, applied some MX4 thermal compound to it, added the missing thermal pads, re-attached the loose metal cover and guess what? The thing is now very quiet! I wouldnt say whisper quiet, you still hear the fans kicking in when playing KZ but nowhere nearly as loud to what I had before. The loudest it gets know would be comparable to laptops fan running at no more than 50%. But with other games you barely can hear it. I can finally play with my TV's audio output and not with headphones to avoid the jet engine sound.

I hope this helps anyone else willing to open their console.

PS: I would love to call sony and tell them my findings but since my warranty is voided they will just blah blah the entire situation. My PS4 is quiet and that is what matters to me.

واقعا اینجوریه ؟! کسی تا حالا باز کرده کنسول رو ؟! :|

اگر بتونه این دستاوردش رو (:d) به سونی منتقل کنه که خیلی خوبه . قطعا خود ـه سونی هم از overheating دستگاه مطلع هست ولی نمی دونم چرا اقدامی واسه برطرف کردنش نمی کنن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or