هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام بچه ها . بالاخره من هم پلی 4 خریدم بقدری خوشحالم که فکر میکنم الانه که سکته رو بزنم بامید اینکه همه پلی 4 بخرن مرسی از دوستای گلم مخصوصا وحید و آرمین عزیز

یه سوال: همه میدونیم که هنگام دانلود بازی و برنامه توی پی اس ۴ میشه به استندبای هم رفت؛ سوال اینجاست که اگه یه بازی رو اجرا کنیم و توی بازی بگه به آپدیت نیاز دارید و از توی محیط خود بازی شروع به آپدیت کنه (مثل بازی warframe) آیا توی این حالت هم میشه رفت رو استندبای یا قطع میشه؟ (با توجه به اینکه از توی بازی داره آپدیت میکنه)

واقعا اینجوریه ؟! کسی تا حالا باز کرده کنسول رو ؟! :|
به صورت عادی نباید این طوری باشه
البته یه سری اون سری اولیا شنیده بودن ملت باز کرده بودن خودشون Thermal Paste گذاشته بودن دوباره بهتر شده بود ....
اما به صورت عادی انقدر دیگه نباید باشه ! یا ایشون دیگه خیلی حساسه یا دیگه زیادی بزرگش کرده D:
یعنی نمیشه 3 تا کنسول پشسته سره هم دقیقا یک مشکل مشابه رو داشته باشن. یعنی خودمون هم بر حسب جبر و اعتماد هم بخوایم حساب کنیم درصدش خیلی پایینه ! در ضمن تعداده دستگاهایی که برای Overheating گزارش شده بود ظاهرا به شدت پایین بوده.
به هر حال حداقلش توی همین فروم کسی نبود که مشکل OverHeating و دیدن چراغ قرمز رو داشته باشه ! پس جای نگرانی اون چندان نیست.

دوستان کی قراره یکی از این شاهکار های پلی استیشن رو شاهد باشیم حال این مایکروسافت رو بگیره نظیر هوی رین و انچارتد ها و گاد اف وار ها و... خدایی تو مقایسه پی اس سه و ایکس باکس حرفی برا گفتن نداشت ایکس باکس ولی الان خبری نیست آدم روحیش خراب میشه حس میکنم بازی خیلی کمه

یه سوال دیگه من موقع ثبت نام زدم ترکیه کشور رو ولی به http://us.playstation.com/ منتقل میشه یعنی رجین یک ترکیه مگه رجین یک میشه !!!!

Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4

آخرین ویرایش:
دستگاه من صداش خيلى كمه اين يارو 360 نداشته :دى صداش آدمو كر ميكرد
احتمالا همه دستگاه ها اين شكلى نيستن.
شما پس احتمالا PS3 PHAT نداشتی . شبا روشنش میکردم بابام از تو اتاقش دادو بیدادش بلند میشد . لامصب فن دستشویی روش بسته بودن

شما پس احتمالا PS3 PHAT نداشتی . شبا روشنش میکردم بابام از تو اتاقش دادو بیدادش بلند میشد . لامصب فن دستشویی روش بسته بودن
دقیقا دیشب داشتم بعد 2 سال با ps3 fat اپدیت دانلود میکردم تا صب همه هی میومدن بهم سر میزدن که این صدای چیه :v

جسارتا سوال من رو هم یکی پاسخ بده لطفا ترکیه جزو کشورهای امریکایی شده ؟ چرا به رجین یک منتقل میشم من ؟ میشه تغییرش داد چون دی ال سی ها اکثرا میگن برا دو هست
اطمینان داری ترکیه انتخاب کردی ؟
https://account.sonyentertainmentnetwork.com/liquid/login.action
اینجا برو
وقتی Log in شد بزن Account و بعد برو توی Account detail . قسمت پایین Location داره که اخریش زده Country/Region .
:)
قابلیت تغییر نداره . اگر این ریجنی که هست رو نمیخوای باید اکانته دیگه بسازی.

دوستان گل دستگاه ما تاریخ ساختش مجهوله!!! نه تاریخ و نه کدی نه رو جهبه و نه رو دستگاه نیست کاملا بررسی کردم فقط اینو دارم
mase in china fox
دستگاه ریجن 2 ژاپن هست

دوستان گل دستگاه ما تاریخ ساختش مجهوله!!! نه تاریخ و نه کدی نه رو جهبه و نه رو دستگاه نیست کاملا بررسی کردم فقط اینو دارم
mase in china fox
دستگاه ریجن 2 ژاپن هست
نگرانش نباش عزیز . استفاده کن
Ps4 توی japan امسال عرضه شده بود ( 2014 )

سلام
اقا دقیقا تفاوت این ریجن یک با دو چیه که اختلاف 70 80 تومنی دارن.؟؟؟؟؟
حالا بخوایم ریجن یک که ارزونتر بخریم چیزه خاصی رو از دست دادیم؟؟؟؟؟
با تشکر قبلی بابت راهنماییتون....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or