G.O.G
کاربر سایت
دستگاه من صداش خيلى كمه اين يارو 360 نداشته :دى صداش آدمو كر ميكردواقعا اینجوریه ؟! کسی تا حالا باز کرده کنسول رو ؟!
احتمالا همه دستگاه ها اين شكلى نيستن.
دستگاه من صداش خيلى كمه اين يارو 360 نداشته :دى صداش آدمو كر ميكردواقعا اینجوریه ؟! کسی تا حالا باز کرده کنسول رو ؟!
سلام بچه ها . بالاخره من هم پلی 4 خریدم بقدری خوشحالم که فکر میکنم الانه که سکته رو بزنم بامید اینکه همه پلی 4 بخرن مرسی از دوستای گلم مخصوصا وحید و آرمین عزیز
به صورت عادی نباید این طوری باشهواقعا اینجوریه ؟! کسی تا حالا باز کرده کنسول رو ؟!
شما پس احتمالا PS3 PHAT نداشتی . شبا روشنش میکردم بابام از تو اتاقش دادو بیدادش بلند میشد . لامصب فن دستشویی روش بسته بودندستگاه من صداش خيلى كمه اين يارو 360 نداشته :دى صداش آدمو كر ميكرد
احتمالا همه دستگاه ها اين شكلى نيستن.
دقیقا دیشب داشتم بعد 2 سال با ps3 fat اپدیت دانلود میکردم تا صب همه هی میومدن بهم سر میزدن که این صدای چیه :vشما پس احتمالا PS3 PHAT نداشتی . شبا روشنش میکردم بابام از تو اتاقش دادو بیدادش بلند میشد . لامصب فن دستشویی روش بسته بودن
سوالتون رو توی تاپیک مربوطه مینوشتیدکسی جواب ما رو نداد)x
اطمینان داری ترکیه انتخاب کردی ؟جسارتا سوال من رو هم یکی پاسخ بده لطفا ترکیه جزو کشورهای امریکایی شده ؟ چرا به رجین یک منتقل میشم من ؟ میشه تغییرش داد چون دی ال سی ها اکثرا میگن برا دو هست
نگرانش نباش عزیز . استفاده کندوستان گل دستگاه ما تاریخ ساختش مجهوله!!! نه تاریخ و نه کدی نه رو جهبه و نه رو دستگاه نیست کاملا بررسی کردم فقط اینو دارم
mase in china fox
دستگاه ریجن 2 ژاپن هست