هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اطمینان داری ترکیه انتخاب کردی ؟
https://account.sonyentertainmentnetwork.com/liquid/login.action
اینجا برو
وقتی Log in شد بزن Account و بعد برو توی Account detail . قسمت پایین Location داره که اخریش زده Country/Region .
:)
قابلیت تغییر نداره . اگر این ریجنی که هست رو نمیخوای باید اکانته دیگه بسازی.

اره داداش مطمئنم ادرس رو هم داخل ترکیه دادم چرا میره داخل us سواله واقعا ?
ویرایش
الان دوباره همین مسیری که گفتین رو رفتم کانتری ترکیه نوشته ولی نزده رجین چند !! ترکیه اصولا باید دو باشه دیگه پس چرا وقتی میزنیم با us میره ؟

آخرین ویرایش:
دوستان کسی اینجا یه هدست گیمینگ خوب برای ps4 میشناسه که 7.1 باشه ، وایرس باشه و mic داشته باشه که بشه قطع یا وصل کرد mic رو ،این قابلیتش مهمه

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

اره داداش مطمئنم ادرس رو هم داخل ترکیه دادم چرا میره داخل us سواله واقعا ?
ویرایش
الان دوباره همین مسیری که گفتین رو رفتم کانتری ترکیه نوشته ولی نزده رجین چند !! ترکیه اصولا باید دو باشه دیگه پس چرا وقتی میزنیم با us میره ؟
یعنی توی Online Video, Music and Computer Games | Sony Entertainment Network اینجا که لاگین میکنی از US میاد ؟
نمیشه اخه D:
بهتره با ساپورت خونه سونی تماس بگیری
یعنی توی خوده دستگاه هم همینه.

یعنی توی Online Video, Music and Computer Games | Sony Entertainment Network اینجا که لاگین میکنی از US میاد ؟
نمیشه اخه D:
بهتره با ساپورت خونه سونی تماس بگیری
یعنی توی خوده دستگاه هم همینه.

اره داداش اتفاقا من داخل کنسول که میرم قیمت ها به نرخ ترکیه اعلام میشه ولی وقتی میرم با پسوند Us میره
تماس نگیرم کلا بنم کنن ? چون ادرس اینا که دادم فیک هست من که ترکیه نیستم :D

کسی هست من رو راهنمایی کنه؟؟؟

جواب شما بگم 100 بار جواب داده شده کم گفتم همین دو سه صفحه قبل رو بخون

سلام دوستان
من میخوام یه هدست بخرم استفاده ای که میکنم تو گیمینگ با ps4 و دیدن فیلم هست . واسه اهنگ و اینا نمیخوام
بودجه هم 500 هست نظر خودم gold wireless stereo headset هست که گفتم قبلش یه مشورتی بکنم
لطفا بهترین هدستی که میشه با این بودجه خرید رو بگید ؟؟ برندش هم واسم مهم نیست فقط به ps4 بخوره.ممنون(فکر نکنم اسپم باشه -تو تاپیک خودشم پرسیدم ولی اونجا سوت وکوره ظاهرا:d)

آقا من چجوری گوشیمو به کنسول وصل کنم میرم تو add application به کد میده چند ثانیه هم زمان میده برنامه خاصی باید بزنم تو گوشی
با زد الترا میخوام کانکت بشم

پ.ن : کشفش کردم عالیه پسر :D

Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4

آخرین ویرایش:
دوستان PS4 من به مدت دو هفته روی استند بای بود و خبر نداشتم :دی هیچیش نشده حتی یه ذره گرم هم نشده. خواستم بگم خیال اونایی که وسواس الکی دارن راحت شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or