هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بچه ها من یه مانیتور سامسونگ 22 اینچ دارم Full Hd هم هست اما خروجی HDMI نداره ولی خروجی DVI داره میشه بگید چطور میتونم Ps4 رو بهش وصل کنم آخه Ps4 فقط HDMI داره

بچه ها من یه مانیتور سامسونگ 22 اینچ دارم Full Hd هم هست اما خروجی HDMI نداره ولی خروجی DVI داره میشه بگید چطور میتونم Ps4 رو بهش وصل کنم آخه Ps4 فقط HDMI داره

یه مدل کابل های هست کا hdmi به dvi هست با اپنا میتونی من خودم یه مودلشو دارم

عاغا یک سوال داشتم: کد انلاین داخل بازی ها به چه دردی میخوره؟ بعضی از بازی ها که فقط سینگل هستند مثل infamous مولتی ندارند که کد داشته باشن!
[h=2][/h]

عاغا یک سوال داشتم: کد انلاین داخل بازی ها به چه دردی میخوره؟ بعضی از بازی ها که فقط سینگل هستند مثل infamous مولتی ندارند که کد داشته باشن!

بازی های ps4 هیچکدومشون دیگه کد انلاین ندارن اونی هم که توشونه یا کد dlc یا کد ۷ روزه plus

دوستان من بازی wartunder رو از اکانت uae دانلود کردم و میتونم بازیش کنم میخوام ببینم میشه تو اکانت us که اکانت اصلیمه بازی کنم البته این بازی تو استور us نیست اصلا

بله تنها راه بازي كردن با اكانت هاي us همينه كه از اكانت هاي زير شاخه eu بگيريد بازي رو و با اكانت هاي us بازي كنيد
البته فكر كنم براي خريد گلد و ... به مشكل بر ميخوريد

بله تنها راه بازي كردن با اكانت هاي us همينه كه از اكانت هاي زير شاخه eu بگيريد بازي رو و با اكانت هاي us بازي كنيد
البته فكر كنم براي خريد گلد و ... به مشكل بر ميخوريد
من هر کاری کردم نتونستم تو us بازیش کنم رو eu شد ولی تو us نشد

آقا این کابل های Hdmi به DVI رو از کجا گیر بیارم فکر کنم کمیاب باشه کمک کنید لطفا

تتبدیلشونم هست تو خدمات کامپیوتری ها باید باشه
کمیاب نیس
jj2.jpg

دوستان یه سوال . از وقتی آپدیت کردم به آخرین فریمور . دکمه PS دسته رو نگه میدارم بعضی وقتا یه گزینه اضافه میاد که علامت موزیک هست البته خاموشه . ولی بیشتر وقتها اون گزینه کلا نیستش ! میخوام بدونم جریانش چیه که 10 بار نیست یه بار هست ؟!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or