ِبرای خرید DLC ریجن بازی و اکانت باید یکی باشه و ربطی به ریجن کنسول نداره.دوستان من کنسولم رجین سه هست ولی وقت ثبت نام ترکیه رو زدم ولی فک کنم ترکیه جزو اروپاست دیگه
جریان این دی ال سی ها چیه احیانا من با این اوضاع کنسول رجین سه و اکانت رجین دو مشکلی پیش نمیاد
کیفیتش ok هست . من یک بار خونه دوستم استفاده کردم خوب بود .سلام عزیزان
میگم کسی هست از بچه های PS4 دار ک هدست Gold وایرلس رو گرفته باشه برا کنسولش؟
میخواستم اگه کسی خریده بگه چطوریه ... کیفیتش نسبت ب قیمتش راضی کنندست؟ آیا واقعا صدای 7.1 رو ارائه میده؟ یا بیشتر جنبه تبلیغاتی داره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید...
Sent From HTC One S Using Tapatalk 4
دقیقا نمیتونم حدس بزنم مشکل از کجا هست.بچه ها من یک مانیتور ۲۲دارم که dviمیخوره و از طریق تبدل بهhdmiبه کارت گرافیک میزنم تصویرخیلی خفن میده ولی رووps4تصویرنمیاد حتی تو تنظیمات ps4اسکرین رو اتوماتیک گذاشتم...مانیتور هم fullhdهست وhdcpساپورت میکنه..مشکل ازکجاست!؟
کیفیتش ok هست . من یک بار خونه دوستم استفاده کردم خوب بود .
بستگی داری انتظارتش چی باشه . اما واقعا به نسبته قیمتش کیفیته خیلی خوبی داره.
مانیتورم LG 2253TQ هست...در رابطه با پاسخ دوست بالامون تو dvi از ۱۰۸۰ بالاتر هم بسته به ورژن dvi و پشتیبانی مانیتور میشه خروجی گرفت و خود من برای Ps3 ۱۰۸۰p هم میگیرم{بسته به بازی }حالا شما اول مطمئن شو مانیتورت این خروجی رو میده یا از تنظیمات کنسول کیفیت رو روی 720 بزار تست کن.اگه بازم نده احتمال میدم که رو ps4 دیگه با تبدیل کار نده و باید به فکر یه مانیتور دیگه باشی.
من خیلی وقت پیشا ( همون موقع که اومده بود ) دوستم خریده بود باهاش روی همین Killzone تست کردم . دقیق یاد ندارم اما چیزی که یاد دارم اینکه از کیفیتش خیلی راضی بودم .مرسی ... دادا حالا ک تست کردی نگفتی ... واقعا صدای ۷.۱ رو ارائه میده؟ یا فقط جنبه تبلیغاتی داره؟
یعنی تفکیک صداها رو خوب انجام میده ک مثلا ب راحتی تشخیص بدی ک صدا از پشت سر یا از طرفین میاد؟؟
مرسی ... دادا حالا ک تست کردی نگفتی ... واقعا صدای ۷.۱ رو ارائه میده؟ یا فقط جنبه تبلیغاتی داره؟
یعنی تفکیک صداها رو خوب انجام میده ک مثلا ب راحتی تشخیص بدی ک صدا از پشت سر یا از طرفین میاد؟؟
چه شماره اروری میدهدبا سلام دستگاه من ریجن 2 سفارش ژاپن هست 2 3 ماهی هست دارمش مشکلی هم نداشته ولی بازی blacklight رو از psn دان کردم 5 دقیقه بازی کردم خود به خود از بازی پرید بیرون و اعلام کرد که یه مشکلی تو این اپلیکیشن بوجود اومده بعدالظهر دوباره اومدم بازی کنم حین لاگ این شدن دستگاه خود به خود خاموش شد البته دوباره روشن کردم مشکل نداشت ولی دیگه تو اون بازی نرفتم حالا نمیدونم مشکل از بازی بوده یا دستگاه شما دوستان نظر بدین لطفا میترسم دستگاه مشکل دار باشه
دوست عزیز من دو نوع قدیمی شو دارم از نظر کفیت صدا عالی هستن
از نظر صدای ۷.۱ معنای واقعی نداره و یک نوع بازسازی مجازی است و مقایسه با سیتم سینمای تفاوتش از زمین تا آسمان فرق داره
صدای پا پشت سر را تشخیص میده
-------------------------------------------------------------------------------------
چه شماره اروری میدهد
دوست عزیز دستگاه مشکلی نداره ایراد از بازی است یک بار پاکش کن دوباره اینستال کن اگر آپ دیتی داره آپ کن و دو باره بازی کن
بهتره یک Rebuild Database انجام بدی و احتمالش هست مشکل رو حل کنه.با سلام خدمت شما شماره ای نبود چون دستگاه خاموش شد برا بار اول هم که از بازی پرید بیرون یادم نیست شما مطمئنی دستگاه ایراد نداره؟اخه یه جا خوندم یکی دستگاش تو بازی بسکتبال هی خاموش میشده کار به گارانتی و تعویض کشیده بود ترسیدم مال ما هم همینطور شده باشه چه میشه کرد وسواس بد مرضی هست