هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اکانت ریجن یک یعنی چی؟ مگه اکانت هم ریجن داره؟
زمانه ساخت اکانت نیاز به انتخاب کشور هست
حالا هر کشوری که انتخاب کنی شامل یک ریجن هست
کشولهای امریکایی ریجن 1
اروپا 2
اسیا 3
4 هم نیوزلند و استرالیا
بر فرضه مثال انتخاب کردن امریکا اکانت شما رو ریجن 1 میکنه و انتخاب کردن اینگلیس هم اکانته شما رو ریجن 2
موفق باشید.

من کلا اصلا به بازیای فایتینگ علاقه ندارم و خشونت هم یک امریه که ترجیه میدم تو بازیام نباشه ولی خوب باشه هم بد نیست

ولی همین دیروز یک تریلر از ufc جدید گرفتم که واقعا بوجد اومدم! اگر تابستون شرایط بزاره و ps4 گرفتم (بگو انشالله) احتمالا بگیرمش! دوستان نظر شما چیه؟؟ به نظر شما ارزش داره خریدش؟؟ نسخه های قبلش خوب بوده؟

پ.ن: فکر نکنم اسپم باشه چون یکی از مورد انتظار ترین بازیای ps4 هست و این تاپیک هم هر سوالی در مورد ps4 هست

رو همین سیستم یه کارت msi770 gaming بزار ps4 رو قورت میده.قیمتش 1.400

راستش این سیستم برادرمه و میخواد نصف قیمت بهم بفروشه
البته گرافیکش اینه ASUS - ATI RADEON - HD 7770 1GB من گرافیکی که مد نظرم بود بگیرم رو نوشتم
کلا شک داشتم بین خریدن ps4 و این سیستم
فقط دوست دارم ARKHAM KNIGHT با کیفیت بالا تجربه کنم
با توجه به نظرات برای بهره بردن از گرافیک بالا حداقل باید بالای 1 تومن بدم
پس احتمال قوی، فعلا همون PS4 بگیرم که غیر از BATMAN دو تا انحصاری مهم (the order 1886 , the last of us) هم بازی کنم
THE END

آخرین ویرایش:
ریجن 1 و2 اگه هیچ تفاوتی ندارن پس چرا 2 گرونتره؟

به خاطر اینکه دلال ها جا انداختن رجین 1 مشکل داره! تا خریدارا مجبور بشن 200 بیشتر برای رجین 2 بدن
بخدا هیچ فرقی باهم ندارن! یک سری از دستگاهها که زمان لانچ مشکل داشتن رجین 1 بودن
آخر 2013 یا 2014 به بعد رو بگیری هر رجینی باشه خوبه، هیچ مشکل خاصی گزارش نشده

به خاطر اینکه دلال ها جا انداختن رجین 1 مشکل داره! تا خریدارا مجبور بشن 200 بیشتر برای رجین 2 بدن
بخدا هیچ فرقی باهم ندارن! یک سری از دستگاهها که زمان لانچ مشکل داشتن رجین 1 بودن
آخر 2013 یا 2014 به بعد رو بگیری هر رجینی باشه خوبه، هیچ مشکل خاصی گزارش نشده
البته یادتون نره یورو توی کشور ما قیمتش خیلی از دلار بالاتره و چون کنسول های ریجن اروپا 349 یورو هست خب بیشتر در میاد

وستان يه مسئله
ميخوام خروجي كنسولم رو روي مونيتور تصوير بگيرم ! خوب راه هاي متفاوتي هست اما چون مونيتورم قديميه فقط VGA داره و خروجي PS4 هم فقط HDMI ه !
ميخواستم تبديل VGA به HDMI بگيرم اما ديدم 150 تومني ميشه يكي از دوستام بهم گفت ميتوني كارت تصوير بگيري بهتره !
ميخوام بدونم كارت تصويري يا چيزي نيست براي كامپيوتر بگيرم كه ورودي HDMI داشته باشه و بتونم خروجي تصوير VGA ازش بگيرم براي مونيتور ؟!

دوستان من میبینم تو بخش مبادله بازی های Ps4 و اینکه کلا بحث و سوال خیلی ها هست که اطلاعات درستی ندارند اینه که فرق بین ریجن های Ps4 رو نمیدونند. در واقع ساده بگم هیچ فرقی ندارند. با خوندن این مطلبی که در لینک زیر هست کاملا این سوال برای شما برطرف خواهش شد و مطمئن هستم به درد همه میخوره :

تفاوت ریجن های ps4 - فروشگاه بازی هفت سنگ, فروش جدید ترین بازیهای xbox,ps3,pc,ps4,xbox one

وستان يه مسئله
ميخوام خروجي كنسولم رو روي مونيتور تصوير بگيرم ! خوب راه هاي متفاوتي هست اما چون مونيتورم قديميه فقط VGA داره و خروجي PS4 هم فقط HDMI ه !
ميخواستم تبديل VGA به HDMI بگيرم اما ديدم 150 تومني ميشه يكي از دوستام بهم گفت ميتوني كارت تصوير بگيري بهتره !
ميخوام بدونم كارت تصويري يا چيزي نيست براي كامپيوتر بگيرم كه ورودي HDMI داشته باشه و بتونم خروجي تصوير VGA ازش بگيرم براي مونيتور ؟!
رفیق اصلا سمتش نرو من خودم میخواستم ps3 رو به مانیتور vga وصل کنم بعد کلی گشتن کابل اصلیش رو پیدا کردم ولی فقط یه کلمه بگم که افتضاحه(کیفیتش از تلوزیون های لامپی که فقط سه فیش میخورن هم کمتر بود) هم تار بود هم رنگبنده مزخرف و...
تجربه من بود حالا خود دانی
حیف ps4 نیست با کیفیت بد بازی کنی؟؟/ تمام حالش به hd بودنشه رفیق
یه tv monitor بگیر هم کنسولو بهش وصل کن هم کامپیوتر منم همین کارو کردم قیمتش هم خیلی زیاد نیست نهایتش 700 تومن

رفیق اصلا سمتش نرو من خودم میخواستم ps3 رو به مانیتور vga وصل کنم بعد کلی گشتن کابل اصلیش رو پیدا کردم ولی فقط یه کلمه بگم که افتضاحه(کیفیتش از تلوزیون های لامپی که فقط سه فیش میخورن هم کمتر بود) هم تار بود هم رنگبنده مزخرف و...
یه tv monitor بگیر هم کنسولو بهش وصل کن هم کامپیوتر منم همین کارو کردم قیمتش هم خیلی زیاد نیست نهایتش 700 تومن
حریف این دوستمون کامل تایید میشه رو 360 تجربه رو داشتم و فقط بگم خیلی مزخرف بود کیفیت تصویر!
یه مانیتور ایسوس 24 حدود 800 900 هست اما واقعا ارزش داره هزینه کنی چون اینطوری بخوای وصلش کنی مطمئن باش لذت نمیبری

حریف این دوستمون کامل تایید میشه رو 360 تجربه رو داشتم و فقط بگم خیلی مزخرف بود کیفیت تصویر!
یه مانیتور ایسوس 24 حدود 800 900 هست اما واقعا ارزش داره هزینه کنی چون اینطوری بخوای وصلش کنی مطمئن باش لذت نمیبری

تشكر مي كنم دوستان از پاسخگويي :d
مشكل اصلي اينه كه پولي در بساط نيست بدم مونيتور HDMI دار البته يه LCD 40 اينچي فول HD سوني موجود هست با كلي دم و تشكيلات اما ديگه بازي كردن با اون ممنوع و به شدت محدود شده :| مي گن ما ميخوايم باهاش تلويزيون ببينيم و از اون طرف تنها بازه ايي كه براي من مي مونه نيمه شب هاست كه اون هم به برنامه روزانه خودم لطمه ميزنه :|

چرا مي گيد بده ؟! من نميخوام از طريق كابل اين كارو بكنم ميخوام سخت افزاري باشه يعني حتي اينطوري هم داغونه ؟

تشكر مي كنم دوستان از پاسخگويي :d
مشكل اصلي اينه كه پولي در بساط نيست بدم مونيتور HDMI دار البته يه LCD 40 اينچي فول HD سوني موجود هست با كلي دم و تشكيلات اما ديگه بازي كردن با اون ممنوع و به شدت محدود شده :| مي گن ما ميخوايم باهاش تلويزيون ببينيم و از اون طرف تنها بازه ايي كه براي من مي مونه نيمه شب هاست كه اون هم به برنامه روزانه خودم لطمه ميزنه :|

چرا مي گيد بده ؟! من نميخوام از طريق كابل اين كارو بكنم ميخوام سخت افزاري باشه يعني حتي اينطوري هم داغونه ؟

دادا شما خودت آخر سوالت نوشتی که ( بتونم خروجي تصوير VGA ازش بگيرم براي مونيتور ؟! )
پس هر کاری هم کنی کیفیت HD نمیشه که عزیز و در نتیجه کیفیت هم خوب نیست پس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or