badcompany
کاربر سایت
دوستان این قابلیت پخش 3D قراره اضافه بشه دیگه ؟ بعد PS4 دیسکهای بلوری کپی را که نمی تونه بخونه نه؟ این فیلمای 50 گیگی که می فروشن.
مرسی
مرسی
اقا من الان فیلم بگیرم از ps3 ریجن 3 خودم برم تو فیفا 14 ریجن یک با دایره بازیکن تعویض کنم یا حتی توی tlou ریجن دو با کنسول ریجن 3 باید برای انتخاب new game و ... هم از دایره استفاده کنم . همه اینارو فیلم بگیرم قول می دی کلا دیگه راجع به گیم توی این فروم صحبت نکنی ؟ اخه ادم تا وقتی از چیزی اطمینان نداره نباید اونطوری صحبت کنه که ملت رو گمراه کنه .نخیر PS3 فقط توی منوی XMB و بازی جای زبدر و دایره فرق داره
وقتی هم میری تو بازی برعکس میشه یعنی زبدر تایید دایره برگشت!
چشمات رو نمی دونم چی می گه . ولی توضیح دادم ظرایط کنسول کپی خور با کنسول اورجینال متفاوت هست . چیزی که 7 سال خودم و دوستام داریم ازش استفاده می کنیم به صورت اورجینال ! ps4 هم قراره اورجینال استفاده بشه پس ملت رو گمراه نکنید .
اگه عادت داری که حتما همون 3 رو بخر ، بیخودی پول اضافه نده .من PS3 هم چون J هست با دایره کار میکنم اصلا عادت کردم! حال میکنم دایره باشه! پس میرم همون J میخرم دوباره! دمت گرم!
متاسفانه هنوز اطلاعی مبنا برای ساپورت 3D BD نبوده ....دوستان این قابلیت پخش 3D قراره اضافه بشه دیگه ؟ بعد PS4 دیسکهای بلوری کپی را که نمی تونه بخونه نه؟ این فیلمای 50 گیگی که می فروشن.
مرسی
.فکر میکنم برعکسش هم صادق باشه .
PS3 من که ریجن 1 بود ولی تو PSN چنتا از بچه ها که ریجن 3 داشتن کلاً با O اینتر میکردن.منظورم اینه که تا اونجایی که میدونم تو PS3 اگه ریجن 3 باشی کلاً با O اینتر میشه ولی تو PS4 اینجور نیست، تو منو با O ولی تو بازی نسبت به ریجن بازی.دقیقا صادقه ! الان توی ps3 اورجینال ریجن 3 من هم به همین شکل هست . فیفا 14 ریجن 1 یا tlou ریجن 2 اروپا و خیلی از بازی های دیگه برای انتخاب new game , load game و ... باید از دایره استفاده بشه .
دوست من بيخيال
دقیقا 3 صفحه می شه منم دارم همینو می گم . توی ps3 وقتی ریجن 3 باشی باید توی همه منو ها چه داخل چه بیرون بازی از دایره استفاده کنی . این 7 سال تجربه من و دوستانمه ! حالا داخل ps4 شرایط متغیر هست یا خیر رو اطلاع دقیق ندارم .PS3 من که ریجن 1 بود ولی تو PSN چنتا از بچه ها که ریجن 3 داشتن کلاً با O اینتر میکردن.منظورم اینه که تا اونجایی که میدونم تو PS3 اگه ریجن 3 باشی کلاً با O اینتر میشه ولی تو PS4 اینجور نیست، تو منو با O ولی تو بازی نسبت به ریجن بازی.
دوست عزیز بحث سر PS4 هست و بود.چشمات رو نمی دونم چی می گه . ولی توضیح دادم ظرایط کنسول کپی خور با کنسول اورجینال متفاوت هست . چیزی که 7 سال خودم و دوستام داریم ازش استفاده می کنیم به صورت اورجینال ! ps4 هم قراره اورجینال استفاده بشه پس ملت رو گمراه نکنید .
نه فقط داخل منو دستگاه نیست . توی منوی بازی ها هم دکمه اینتر دایره محسوب می شه . یعنی مثلا تو فیفا وقتی می خ ای بازیکن تعویض کنی باید روی اسم بازیکن دایره بزنی به جای ضربدر ! ولی داخل گیم پلی هیچ بازی تفاوتی وجود نداره . اینو گفتم دوستان دقت کنن فقط تفاوت در عملکرد دکمه اینتر هست . تو گیم پلی هیچ بازی تغییری ایجاد نمی شه . فقط توی منو دستگاه و منو بازی ها !
خیر دوست عزیز بنده خودم ریجن 2 Japan دارم و این طوری نیست.
شما احتمالا بازی Fifa ـتون هم ریجن 3 هست.
من خودم با Fifa R2 امتحان کردم، دکمه اینتر X هست.
شما یهو گفتی نه PS4 هم مثل PS3 بود که خودتون داشتین (و شرایطش هم با مال من فرق داشت) و همه دارن اشتباه میگن یعنی منی که PS4 R2 J دارم خودم نمیدونم دارم با چی اینتر میکنم ولی شما میدونی، در هر صورت جل الخالق!ps3 من ریجن 3 بود و 7 سال در تمامی منو بازی ها حتی ریجن یک توی منو باید دایره میزدم . هین الانم توی فیفا 14 ریجن 1 با ps3 ریجن 3 باید برای تعویض بازیکن و ... از دایره استفاده کنم. توی world cup 2014 ریجن 1 باید از دایره استفاده کنم . نه تنها من بقیه دوستانم هم همین بساط رو دارن . حالا جریان ریجن 2 ژاپن و بازی شما چیه من خبر ندارم !
به یوشیدا توییت بزنید و نامرغوب بودن جنس استیکرها رو به گوش سونی برسونید .
در حال حاضر از نظر محتوی یکی هستن ولی ریجن 1 تو ایران خیلی ارزون تر و به صرفه تره!آقا به نظرتون ریجن اکانت پلاس چی بسازم ؟ 1 یا 2 ؟ کمک کنین خواهشا