kiya
کاربر سایت
آقا میشه کاری کرد این ps4 اتوماتیک دانلود نکنه؟
Setting / System
نه نمیشه.یه سوال
اگر بازی رو حذف کنیم تروفی هاش حذف میشه؟
قصد حرید کنسول رو حارج از ایران دارم برای استفاده تو ایران چه ریجین باید بخرم به فروشنده چی بگم ؟
دوستان عزیز یه سوال دارم :
دوستان آیا میشه از اکانت PSN PLUS که روی کنسول PS4 اکتیو شده و داره استفاده میشه همزمان یا در زمانی که PS4 خاموش هست در کنسول دستی PS VITA استفاده کرد ؟
یعنی یک اکانت در دو دستگاه ؟؟
در دو دستگاه میشه اگه یکی خاموش باشه اما بهتر اکانت اصلی یک sub درست کنی باهاش و اونو رو یک دستگاه دیگه فعال کنی اگه هر تروفی یا پلاس داشته باشه اکانت اصلی ر و sub هم share میشه دوست عزیز.
هیچ مشکلی نداره. چه خاموش چه روشن و چه همزمان میشه از یک اکانت روی Ps vita و ps4 استفاده کرد. امکاناتی نظیر Remote play هم نیاز داره اکانتها یکی باشن .دوستان عزیز یه سوال دارم :
دوستان آیا میشه از اکانت PSN PLUS که روی کنسول PS4 اکتیو شده و داره استفاده میشه همزمان یا در زمانی که PS4 خاموش هست در کنسول دستی PS VITA استفاده کرد ؟
یعنی یک اکانت در دو دستگاه ؟؟
هیچ مشکلی نداره . ریجن کنسول اصلا مهم نیست.ببخشید دوست عزیز من مبتدی هستم ممنون میشم خیلی ساده بهم بگی باید چیکار کنم ?? اگه بتونی کاملش رو واسم پ.خ کنی یه دنیا ممنون میشم.
فقط یه نکته که کنسول ps4 ریجن یک هستش و اکانت پلاس هم ربجن یک و اما کنسول دستی ps vita ریجن دو هست ! اینجوری میشه روی هر دو کنسول یک اکانت ریجن یک استفاده کرد ?
Galaxy Note 3 - N9005 / Saeed_RoyalStar
سلام D:دوستان عزیز این یوزرساختن روی دسگاه الان دوتا دارم یکیشو میخوام اک کنم اصلا گذینه ای مبنی بر حذف یوزر نیست ریستو دیفالت هم کردمش کم مونده برم فرمت کنم گذینه ای هست برا حذفش؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از قسمت Friends برید در بخش All و طرف رو انتخاب کنید؛ بعد روی علامت "..." برید و Remove رو بزنید.چطوری میشه چندتا از فرندامو پاک کنم؟