هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

پینگم خوب بود تا دیروز .. اما نمیدونم یهویی چش شد کلا تایم اوت میده و داغون شد !!! از مخابرات میگیرم اینترنتو ... زنگم زدم گفتن مشکلی نیس ... ولی آخه یعنی چی .. چرا اینطوری شد :( دوستان احتمال داره برطرف شه یا دیگه کلا پینگ نابود شد ؟؟؟ آخه اصلا اینطوری نبود نمیدونم یهو چی شد .. عرض 1 ساعت ..... واقعا موندم ... نویز گرفته خط ؟؟؟ آخه تا الان مشکلی نبود یهویی اینطوری شد .. واقعا موندم چی کنم .. عزیزانی که مخابرات نت دارن بی زحمت میگمن مشکلی ندارن ؟؟؟ خدا کنه حل شه مشکلم واقعا اعصابمو بهم ریخته .. نمیش آنلاین بازی کرد :(

سلام من تازه دستگاه رجيون يك گرفتم توليد نوامبر منتها وقتى اوردم خونه ديدم رو قسمت براقش خش داره(اينم بگم كه سلفونم نداشت اون قسمتش)البته خش دستماله...بعد به اونى كه ازش خريدم زنگ زدم ميگه موقع تست با دستمال پاك كردن اونطور شده.به نظرتون چيكار كنم...؟

سلام من تازه دستگاه رجيون يك گرفتم توليد نوامبر منتها وقتى اوردم خونه ديدم رو قسمت براقش خش داره(اينم بگم كه سلفونم نداشت اون قسمتش)البته خش دستماله...بعد به اونى كه ازش خريدم زنگ زدم ميگه موقع تست با دستمال پاك كردن اونطور شده.به نظرتون چيكار كنم...؟

اون قسمت براق رو فوت کنی خش میوفته چه برسه دستمال 8-|

دادتش به نظرم هر چی بیشتر حساسیت به خرج بدی بیشتر اذیت میشی
حالت رو بکن دلت نباد خش بیافته ...

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

سلام دوستان عیدتون مبارک سه تا سوال داشتم اولیشو قبلا پرسیده بودم چند تا از دوستان هم توضیح دادن ولی هنوز من خوب متوجه نشدم ممنون میشم یک باره دیگه توضیح بدید
1- فرق playstation network با playstation plus چیه؟ هر کدوم چه کاری انجام میدن؟ یعنی اگه مثلا من کد psn بخرم وارد کنم چه استفاده هایی داره ؟یا اگه کد plus بگیرم وارد کنم چه استفاده هایی داره ؟
2- برای ساخت اکانت تو کدوم قسمت باید برم؟ با چه ریجنی بسازم با توجه به این که کنسولم ریجن 1 و بازیام همشون ریجن 2 ؟
3- میخوام پچ infamous رو دانلود کنم ولی هیچ گزینه ای تو بازی یا xmb برای اینکار پیدا نکردم تو کدوم قسمت باید برم ؟
ممنون.

ببخشید اگر من بخوام قسمی از ویدئو بازیم شر کنم تا بقیه ببینن باید پلاس داشته باشم؟
نه لازم نیست
فقط باید وارد F ace Book بشی .

سلام دوستان عیدتون مبارک سه تا سوال داشتم اولیشو قبلا پرسیده بودم چند تا از دوستان هم توضیح دادن ولی هنوز من خوب متوجه نشدم ممنون میشم یک باره دیگه توضیح بدید
1- فرق playstation network با playstation plus چیه؟ هر کدوم چه کاری انجام میدن؟ یعنی اگه مثلا من کد psn بخرم وارد کنم چه استفاده هایی داره ؟یا اگه کد plus بگیرم وارد کنم چه استفاده هایی داره ؟
2- برای ساخت اکانت تو کدوم قسمت باید برم؟ با چه ریجنی بسازم با توجه به این که کنسولم ریجن 1 و بازیام همشون ریجن 2 ؟
3- میخوام پچ infamous رو دانلود کنم ولی هیچ گزینه ای تو بازی یا xmb برای اینکار پیدا نکردم تو کدوم قسمت باید برم ؟
ممنون.
1. اولی که PSN شبکه PlayStation هست .... PS PLUS یک نوع حق عضویت Premium هست که یک سری امکانات مثل بازی کردن انلاین و online storage و بازیهای مجانی پلاس و تخفیف میده .
2. کلا اولش که کنسول بالا میاد ازت میخواد که اکانت رو بسازی . رین کنسول مهم نیست. ریچن اکانت مهم هست که یکی باشه برای بازیا اگر میخوای DLC دانلود کنی .
3. پچها اتومات اضافه میشه به download تو notil ها.

با سلام به همه
بچه ها من یکم تازه کار هستم خواهشا کمکم کنید
خواستم بدونم دکمه R3 تو دسته PS4 کجاست
یه بازی دارم میکنم هی میگه Press R3 اما من چنین دکمه ای رو نمیبینم

نه لازم نیست

1. اولی که PSN شبکه PlayStation هست .... PS PLUS یک نوع حق عضویت Premium هست که یک سری امکانات مثل بازی کردن انلاین و online storage و بازیهای مجانی پلاس و تخفیف میده .
2. کلا اولش که کنسول بالا میاد ازت میخواد که اکانت رو بسازی . رین کنسول مهم نیست. ریچن اکانت مهم هست که یکی باشه برای بازیا اگر میخوای DLC دانلود کنی .
بعد فقط دوستای فیس...بوکم میتونن ببینن؟ خیلی بده که
بد دوباره اون چه حالتی که من بازی میکنم بقیه میتونن ببینن برای اون همپلاس نمیخواد؟

دوستان عزيز براي اين كه آنالوگ هاي دسته سالم بمونن چكار بايد كرد؟
منظورم مشكلي هست كه به مرور زمان لايه ي روي آنالوگ ها از بين ميرن...

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

دوستان عزيز براي اين كه آنالوگ هاي دسته سالم بمونن چكار بايد كرد؟
منظورم مشكلي هست كه به مرور زمان لايه ي روي آنالوگ ها از بين ميرن...

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

دوست عزیز الان من نزدیک 2 ماه هست ps4 دارم و زیاد باهاش بازی کردم

زیاد حساس به این مسئله نباش

ایا کنسول های لانچ ژاپن خرابی هم داشتند؟؟؟

از من میشونی اگر قصد خرید داری هر ریجنی می تونی بخری و دیگه اکثرا مشکل ساز نیستند
یکسری ریجن 1 بود که فکر نکنم الان اون مدلهاش تو بازار باشه.
در کل مسئله ریجن ها تو ایران برای گران فروشی می باشد.

نه لازم نیست

راستش موقعی که کنسولو خریدم فروشنده برا این که تست کنه خودش روشنش کرد و اون اطلاعاته اولیرو وارد کرد منم زیاد دقت نکردم حالا راهی هست که بفهمم اکانت با چه ریجنی ساخته شده یا اصلن ساخته شده یا نه ؟
میشه اکانتو پاک کرد یه اکانت با مشخصات جدید ساخت یا همونو مشخصاتشو عوض کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or