هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اول میشه بهم راهی رو بگی تا ببینم پورتها باز هست یا نه!؟
تو تنظیمات من پورتی رو اضافه نکردم اول میخوام ببینم باز هست یا نه اگر نبود دستی اضافه کنم.
سرعت نت هم هم خوبه 16 MB هست
بازم دمت گرم از راهنماییت
خودت روی twitch تست کردی؟َ
برو تو قسمت نتورک ps4 بعد test رو بزن اگر تو قسمت nat زده type 2 یعنی پرتهات باز هستن اگر عددی به غیر از 2 هست یعنی پورت هات بسته هستن.
بهترین کار اینکه بری تو همین لینکی که تو پست قبلی بهت دادم مطابق عکس ها پورت ها رو دستی وارد کنی .
سرعتت خوبه واسه لایو استریم بعید بدونم مشکلی داشته باشی .(یه سری مودم ها هست که یه جورایی واسه استریم کانفیگ شدن فک کنم یکی از مدل های موتورالا بود )
فدات شم
نه داداش با نت حلزونی ایران بتونیم خودمون بازی کنیم باید کلامونو بندازیم هوا .:دی
بازم اگه مشکلی داشتی برو با این اقا مکاتبه کن 100 % مشکلتو حل میکنه
MASSIVE Gaming - YouTube

برو تو قسمت نتورک ps4 بعد test رو بزن اگر تو قسمت nat زده type 2 یعنی پرتهات باز هستن اگر عددی به غیر از 2 هست یعنی پورت هات بسته هستن.
بهترین کار اینکه بری تو همین لینکی که تو پست قبلی بهت دادم مطابق عکس ها پورت ها رو دستی وارد کنی .
سرعتت خوبه واسه لایو استریم بعید بدونم مشکلی داشته باشی .(یه سری مودم ها هست که یه جورایی واسه استریم کانفیگ شدن فک کنم یکی از مدل های موتورالا بود )
فدات شم
نه داداش با نت حلزونی ایران بتونیم خودمون بازی کنیم باید کلامونو بندازیم هوا .:دی
بازم اگه مشکلی داشتی برو با این اقا مکاتبه کن 100 % مشکلتو حل میکنه
MASSIVE Gaming - YouTube

دمت گرم
ای بابا Type 3 هست.دکی
باید دستی وارد کنم پس

ولی با توییچ مشکلم حل شد صدا دارم

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

باسلام به دوستان خوب بازی سنتر
من تازه ps4 و ps vita خریدم و می خواهم از قابلیت remot play برای بازی kill zone shadow fall استفاده کنم ;ولی چیزی بلد نیستم.
لطفا هرکی بلده یه راهنمایی کامل منو کنه.(راستی مودم هم دارم که wifi داشته باشه.)
ممنون

ea: 242ms varzesh3: 38 ms چیکارش کنم؟ فقطم تو فیفا اینجوریه
داداش پینگت خیلی بالاس پینگ 242 زیاده نباید اینجوری باشه شرکت چیه؟
اینو نگا این برا خودمه باید اینجوری باشه.پ
با ایرانیام بازی میکنی مشکل داری؟
Capture1.png

- - -ویرایش - - -

سلام کنسول رو خریدم برایه انلاین توسط خوده دستگاه اپدیت کنم؟؟؟؟بعضیا میگن وسط اینستال گیر میکنه گیر کرد چه کنم؟
سلام آره باید از خود دستگاه آپ کنی خیالتم راحت من خودم کردم گیر میر نکر.:D

- - -ویرایش - - -

برای کاهش پینگ کاری میشه کرد؟
هیچ کاری نمیتونی بکنی بجز عوض کردن شرکت البته یه راهم هست که خرید وی پی ان کاهش پینگه بخری پینگت میاد پایین یکم ولی هم گرونه هم دردسر زیاد داره .

آخرین ویرایش:
سلام :
چطور می شه صدای بازی از هدفونی که داخل جعبه ps4 بود بیاد ؟
سلام دگمه ps نگهدار بعد برو adjust divice یه گزینه داره که اتومات رو chat sound هستش اونو بکن all sound

- - -ویرایش - - -

آقا ps4 از مالزی بیارم به مشکل نمی خورم؟مثلا زبونش یا همچین چیزی؟؟
سلام داداش اومدیمو آوردی براش مشکلی پیش اومد اونوقت دستت به کجا بنده اگر میتونی 2باره ببریش مالزی که عالیه از همونجا بگیر اگر نه اصلا این کارو نکن از همینجا بگیر خیالتم از بابت زبانش راحت هیچ مشکلی برا زبونش پیش نمیاد

- - -ویرایش - - -

درود دوستان میشه رو کنسول رمز گذاشت؟
سلام آره داداش میشه از داخل ستینگ parental control فک کنم رمز پیش فرضشم 4 تا مربع باشه.

آقا ps4 از مالزی بیارم به مشکل نمی خورم؟مثلا زبونش یا همچین چیزی؟؟
مشکلی که نخواهد بود
فقط فکر کنم مالزی ریجن 3 هست و دکمه تایید دایره میشه
به علاوه یک چیزی هم هست اگر کنسول مشکلی پیدا کنه طبعیتا باید به مالزی و یا دیگر مرکز سونی برش گردونی. اگر امکانش رو داری توی مالزی هم تستش کن کامل و باهاشم بازی کن ! اگر امکانش نیست که ریسکش رو نکن و از ایران با مهلت تست بخر.

باسلام به دوستان خوب بازی سنتر
من تازه ps4 و ps vita خریدم و می خواهم از قابلیت remot play برای بازی kill zone shadow fall استفاده کنم ;ولی چیزی بلد نیستم.
لطفا هرکی بلده یه راهنمایی کامل منو کنه.(راستی مودم هم دارم که wifi داشته باشه.)
ممنون
باید هر دو به یک WiFi وصل باشن .
بعد وقتی روی remote play توی ویتا کیلیک میکنی و گزینه مبربوطه رو میزنی باید بری قسمت setting دستگاه و توی register a dive اونجا ویتا رو رجیستر کنی. بعد از اینکه یک کد رو بزنی دستگاه رجیستر میشه و میتونی ریموت بازی کنی .

اقا یه سوال
این عناوین که خودش اد میکنه(یعنی مثلا میزنم مولتی کیلزون میزنه اپدیت بازی اد شد) واسه دانلود رو چجوری کنسل کنم؟کجاست؟چون من وقتی فریمور دستگاه 1.05 بود یه بخش download داشت که اونجا میرفت
ولی الان که واسه تست psn به 1.61 ارتقا دادم بجاش لایبریتی گذاشت ولی توش فایلی در حال دانلود نیست

چون اگه کنسل نکنم زیر هی دانلود میکنه

اقا یه سوال
این عناوین که خودش اد میکنه(یعنی مثلا میزنم مولتی کیلزون میزنه اپدیت بازی اد شد) واسه دانلود رو چجوری کنسل کنم؟کجاست؟چون من وقتی فریمور دستگاه 1.05 بود یه بخش download داشت که اونجا میرفت
ولی الان که واسه تست psn به 1.61 ارتقا دادم بجاش لایبریتی گذاشت ولی توش فایلی در حال دانلود نیست

چون اگه کنسل نکنم زیر هی دانلود میکنه[/QUOTE ]

سلام باید بری تو نوتیفیکیشن بعد قسمت دانلود میبینی داره دانلود میکنه برو روش کلید options رو بزن یه delete داره اونو که بزنی پاک میشه.

عجب وضعیتی شده ! مردیم از بی بازی ! هر چه قد کنسول خوب ظاهر شد از لحاظ بازی در فقر شدیده . اون از بازی های لانچ ! بازی های جدیدم که هیچی!! Thief اونجور ! MGS هم که کلا 4 ساعته . هیچی دیگه امیدم به infamus هست فقط گرچه اینم از اجباره چون سبکشو دوست ندارم 8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or