دوستان من وقتی بازی که دارم میکنم رو روی twitch استریم میکنم فقط تصویر هست صدا نداره توی twitch
باید کار خاصی بکنم!؟
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
اون طور که من شنیدم به خاطر یکی از قانون های کپی رایت سونی هست .
اگه اهل استریم باشی باید کانال massive network باس بشناسی .اون تونسته یه جورایی اوکی کنه .
میگم منم شنیدم به خاطر کپی رایته . اون massive هم یه شبکست که بازی هارو livestream انجام میدهنمیشناسم این چی هست!؟
کپی رایت چرا !؟بقیه ملت با صدا ارسال میکنن بازی رو روی کانال twitch ولی برای من بی صدا
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
لگت ربطی به پورت نداره که پورتت بسته باشه اصلا نمیتونی بازی کنی ربط به پینگت داره تو استارت بزن cmd بعد اینتر بزن تایپ کن ping Varzesh3.com | ورزش 3 و www.ea.com یه تایم میده بت بگو بگم چخبرهسلام. من اینترنتم 8 مگ شاتله همه پرت ها جز پرت 80 رو هم بازکردم. اونم چون خودشاتل بسته ولی هرکاری میکنم بازم فیفا لگ داره. چیکارش کنم؟ توروخدا یکی راهنمایی کنه...
ea: 242ms varzesh3: 38 ms چیکارش کنم؟ فقطم تو فیفا اینجوریهلگت ربطی به پورت نداره که پورتت بسته باشه اصلا نمیتونی بازی کنی ربط به پینگت داره تو استارت بزن cmd بعد اینتر بزن تایپ کن ping Varzesh3.com | ورزش 3 و www.ea.com یه تایم میده بت بگو بگم چخبره
اول میشه بهم راهی رو بگی تا ببینم پورتها باز هست یا نه!؟میگم منم شنیدم به خاطر کپی رایته . اون massive هم یه شبکست که بازی هارو livestream انجام میده
همه پورت هات باز هستن ؟؟؟ اگر باز نیستن برو این جا Port Forwarding Guides for PS4
مودموتو انتخاب کن مطابق دستور العمل تنظیمیاتو اوکی کن .
یه چیز دیگه هم هست باید سرعت اینترنت خیلی خوب باشه .
بازم اگه مشکلی بود better call armin![]()
خدایا پینگت با ایرانم بالاست 38 ؟ من میگیریم با سرورای ورزش3 پینگ 6 تا 9 میدهea: 242ms varzesh3: 38 ms چیکارش کنم؟ فقطم تو فیفا اینجوریه
حالا اینا چه فایده ای داره؟ راه حلش چیه؟ چیکار باید بکنم؟خدایا پینگت با ایرانم بالاست 38 ؟ من میگیریم با سرورای ورزش3 پینگ 6 تا 9 میده
برای تست پینگ با ea باید تایپ کنی توی cmd :
ping EA Games - Electronic Arts اگه بدون www بزنی تایم اوت میده اااااا اگه اینم تایم اوت داد با اکتیویژن هم تست کن یه 30 تا بالاترش حساب کنی حدودای پیگ ea هست ping Activision | Home![]()
مبارک باشهسلام کنسول رو خریدم برایه انلاین توسط خوده دستگاه اپدیت کنم؟؟؟؟بعضیا میگن وسط اینستال گیر میکنه گیر کرد چه کنم؟
سلام. من اینترنتم 8 مگ شاتله همه پرت ها جز پرت 80 رو هم بازکردم. اونم چون خودشاتل بسته ولی هرکاری میکنم بازم فیفا لگ داره. چیکارش کنم؟ توروخدا یکی راهنمایی کنه...