هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من وقتی بازی که دارم میکنم رو روی twitch استریم میکنم فقط تصویر هست صدا نداره توی twitch
باید کار خاصی بکنم!؟

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

دوستان من وقتی بازی که دارم میکنم رو روی twitch استریم میکنم فقط تصویر هست صدا نداره توی twitch
باید کار خاصی بکنم!؟

اون طور که من شنیدم به خاطر یکی از قانون های کپی رایت سونی هست .
اگه اهل استریم باشی باید کانال massive network باس بشناسی .اون تونسته یه جورایی اوکی کنه
.

اون طور که من شنیدم به خاطر یکی از قانون های کپی رایت سونی هست .
اگه اهل استریم باشی باید کانال massive network باس بشناسی .اون تونسته یه جورایی اوکی کنه
.

نمیشناسم این چی هست!؟
کپی رایت چرا !؟بقیه ملت با صدا ارسال میکنن بازی رو روی کانال twitch ولی برای من بی صدا

نمیشناسم این چی هست!؟
کپی رایت چرا !؟بقیه ملت با صدا ارسال میکنن بازی رو روی کانال twitch ولی برای من بی صدا

میگم منم شنیدم به خاطر کپی رایته . اون massive هم یه شبکست که بازی هارو livestream انجام میده
همه پورت هات باز هستن ؟؟؟ اگر باز نیستن برو این جا Port Forwarding Guides for PS4
مودموتو انتخاب کن مطابق دستور العمل تنظیمیاتو اوکی کن .
یه چیز دیگه هم هست باید سرعت اینترنت خیلی خوب باشه .
بازم اگه مشکلی بود better call armin :دی

سلام. من اینترنتم 8 مگ شاتله همه پرت ها جز پرت 80 رو هم بازکردم. اونم چون خودشاتل بسته ولی هرکاری میکنم بازم فیفا لگ داره. چیکارش کنم؟ توروخدا یکی راهنمایی کنه...

سلام. من اینترنتم 8 مگ شاتله همه پرت ها جز پرت 80 رو هم بازکردم. اونم چون خودشاتل بسته ولی هرکاری میکنم بازم فیفا لگ داره. چیکارش کنم؟ توروخدا یکی راهنمایی کنه...
لگت ربطی به پورت نداره که پورتت بسته باشه اصلا نمیتونی بازی کنی ربط به پینگت داره تو استارت بزن cmd بعد اینتر بزن تایپ کن ping Varzesh3.com | ورزش 3 و www.ea.com یه تایم میده بت بگو بگم چخبره

لگت ربطی به پورت نداره که پورتت بسته باشه اصلا نمیتونی بازی کنی ربط به پینگت داره تو استارت بزن cmd بعد اینتر بزن تایپ کن ping Varzesh3.com | ورزش 3 و www.ea.com یه تایم میده بت بگو بگم چخبره
ea: 242ms varzesh3: 38 ms چیکارش کنم؟ فقطم تو فیفا اینجوریه

میگم منم شنیدم به خاطر کپی رایته . اون massive هم یه شبکست که بازی هارو livestream انجام میده
همه پورت هات باز هستن ؟؟؟ اگر باز نیستن برو این جا Port Forwarding Guides for PS4
مودموتو انتخاب کن مطابق دستور العمل تنظیمیاتو اوکی کن .
یه چیز دیگه هم هست باید سرعت اینترنت خیلی خوب باشه .
بازم اگه مشکلی بود better call armin :دی
اول میشه بهم راهی رو بگی تا ببینم پورتها باز هست یا نه!؟
تو تنظیمات من پورتی رو اضافه نکردم اول میخوام ببینم باز هست یا نه اگر نبود دستی اضافه کنم.
سرعت نت هم هم خوبه 16 MB هست
بازم دمت گرم از راهنماییت
خودت روی twitch تست کردی؟َ

ea: 242ms varzesh3: 38 ms چیکارش کنم؟ فقطم تو فیفا اینجوریه
خدایا پینگت با ایرانم بالاست 38 ؟ من میگیریم با سرورای ورزش3 پینگ 6 تا 9 میده
برای تست پینگ با ea باید تایپ کنی توی cmd :
ping EA Games - Electronic Arts اگه بدون www بزنی تایم اوت میده اااااا اگه اینم تایم اوت داد با اکتیویژن هم تست کن یه 30 تا بالاترش حساب کنی حدودای پیگ ea هست ping Activision | Home :)

خدایا پینگت با ایرانم بالاست 38 ؟ من میگیریم با سرورای ورزش3 پینگ 6 تا 9 میده
برای تست پینگ با ea باید تایپ کنی توی cmd :
ping EA Games - Electronic Arts اگه بدون www بزنی تایم اوت میده اااااا اگه اینم تایم اوت داد با اکتیویژن هم تست کن یه 30 تا بالاترش حساب کنی حدودای پیگ ea هست ping Activision | Home :)
حالا اینا چه فایده ای داره؟ راه حلش چیه؟ چیکار باید بکنم؟
اکتیویژن: 207 تایم اوت هم داد

سلام کنسول رو خریدم برایه انلاین توسط خوده دستگاه اپدیت کنم؟؟؟؟بعضیا میگن وسط اینستال گیر میکنه گیر کرد چه کنم؟
مبارک باشه ;)
با USB بریز راحت تره و سریعتر هم آپدیت میشه
ترجیحا برو فریمور رو با توجه با ریجن دستگاهت از خود سایت playstation.com بگیر از قسمت ساپورت میتونی دانلود کنی

شاتل پورت 80 رو بسته ؟؟ :)) یعنی الان اینترنت نداری؟ 80پورت وبه

Sent from my LG-P715 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or