هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من هدست وصل میکنم ولی هر چی میگم هیچی نمیشه تنظیمات احتیاج داره
هدست رو وقتی میخوای جا بندازی تا یه جایی میره بعد گیر میکنه، اونجا دوباره فشار بده تا با یه صدای تَق جا بیافته

مدیرا نمیشه یه تاپیک در مورد این بزنید و مهمش کنید؟ همه این مشکل رو دارن :| :d

سلام دوستان
تازه دیروز دستگاه رسیده دستم و می خواستم کیلزون بازی کنم,دیشب چن دقیقه بازی کردم ولی امروز صبح که آپدیت 1.61 رو کردم و اکانتم psn رو وارد کردم وقتی می خوام وارد بازی بشم همون اولش یه آرم از بازی رو وسط تصویر سیاه میاد و همونجا می مونه.
خود بازیم یه آپدیت 380 مگی داره اونم آپدیت می کنه ولی همونجا که گفتم می مونه و هنگ می کنه,میشه لطف کنید و بگید مشکل از کجاست؟؟؟
حسابی حالمونو گرفته
ممنون می شم جواب بدید

سلام دوستان
تازه دیروز دستگاه رسیده دستم و می خواستم کیلزون بازی کنم,دیشب چن دقیقه بازی کردم ولی امروز صبح که آپدیت 1.61 رو کردم و اکانتم psn رو وارد کردم وقتی می خوام وارد بازی بشم همون اولش یه آرم از بازی رو وسط تصویر سیاه میاد و همونجا می مونه.
خود بازیم یه آپدیت 380 مگی داره اونم آپدیت می کنه ولی همونجا که گفتم می مونه و هنگ می کنه,میشه لطف کنید و بگید مشکل از کجاست؟؟؟
حسابی حالمونو گرفته
ممنون می شم جواب بدید
قبلا بازی کردی مشکلی نداشت ؟
ممکنه مشکل از save باشه یا data چیزی corrupt شده باشه . از save ها backup بگیر بعد پاک کن ببین مشکلت حل میشه یا نه . اگر نه بهتره یک Rebuild Database کنی و یا بازی رو پاک کنی و دوباره نصب کنی .

قبلا بازی کردی مشکلی نداشت ؟
ممکنه مشکل از save باشه یا data چیزی corrupt شده باشه . از save ها backup بگیر بعد پاک کن ببین مشکلت حل میشه یا نه . اگر نه بهتره یک Rebuild Database کنی و یا بازی رو پاک کنی و دوباره نصب کنی .
دیشب برا شروع و چند دقیقه برا امتحان بازی کردم,مشکلی نبود ولی امروز اینطوری شده
یه بارم بازی رو دلت کردم و دوباره نصب کردم ولی بازم همون مشکل پیش میاد!!!!!!!!!!حسابی اعصابمو ریخته به هم
نمی دونم چی کار کنم

دوستان کسی میتونه به psn وصل شه؟!!
من نمیتونم مشکل از منه یا همه اینطورن؟!
مشکلی نداره
الان دارم Extinction میزنم لول

یه بارم بازی رو دلت کردم و دوباره نصب کردم ولی بازم همون مشکل پیش میاد!!!!!!!!!!حسابی اعصابمو ریخته به هم
نمی دونم چی کار کنم
میتونی راه حلی که برای save game گفتم رو انجام بدی ....
یا Rebuild Databse رو . اگر نشد راه حل اخر فرمت و restore کردن کنسول هست.

سلام این طور که شما دارید در بارهی قیمتای بعد عد می گی من باید برم تو فکر یک چیز دیگه باشم واقعا بعد عید به دو میلون می رسه:(( اخه پول زیادی واسه این کنسول

الان کی گفت میره بالا بعد عید؟؟!!!! دوستمون که گفت چون اینا به صورت قاچاق وارد میشه افزایش قیمت بهشون نمیخوره , جو میدی واسه چی؟

چرا بعضیا راجع به قیمتای بعد عید جو میدن! به حرف این فروشنده ها گوش نکنین میگن بعد عید گرون میشه الان بخرید همش جو برا اینکه میدونن دم عید فروششون میره بالا این حرفارو میزنن! ماشالله ما ایرانیام جو گیر !

نمی دونم چی کار کنم
دوست عزیز بعد از اینکه از بازی خارج میشی چه اروری میده؟اصلا می تونی از بازی خارج شی یا باید کنسول رو ریست کنی؟
دیشب کانکشن من مشکل پیدا کرده بود خواستم بتلفیلد رو بازی کنم میرسید به main menu صفحه سیاه می شد وقتی close application رو میزدم از بازی خارج میشد و یه ارور میداد که مربوط به اینترنت بود (دقیق یادم نی چی بود) چند بار این ارور رو داد تا اینکه تیک connect to the internet رو برداشتم بعدش مشکل حل شد !
کلا اینترنت رو قطع کن ببین مشکل حل نمیشه!؟

بچه ها من جدیدا وقتی ps4 خاموش میکنم یه صدایی مثل تق مانند از دستگاه میشنوم قبلا اینجوری نبود
به نظر شما مشلی براش پیش اومده[-o

این صدا صدای رله هست مطمئنم یه رله توی ps4 گذاشتن دقیقا صدای رله رو میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or