هدست رو وقتی میخوای جا بندازی تا یه جایی میره بعد گیر میکنه، اونجا دوباره فشار بده تا با یه صدای تَق جا بیافتهمن هدست وصل میکنم ولی هر چی میگم هیچی نمیشه تنظیمات احتیاج داره
قبلا بازی کردی مشکلی نداشت ؟سلام دوستان
تازه دیروز دستگاه رسیده دستم و می خواستم کیلزون بازی کنم,دیشب چن دقیقه بازی کردم ولی امروز صبح که آپدیت 1.61 رو کردم و اکانتم psn رو وارد کردم وقتی می خوام وارد بازی بشم همون اولش یه آرم از بازی رو وسط تصویر سیاه میاد و همونجا می مونه.
خود بازیم یه آپدیت 380 مگی داره اونم آپدیت می کنه ولی همونجا که گفتم می مونه و هنگ می کنه,میشه لطف کنید و بگید مشکل از کجاست؟؟؟
حسابی حالمونو گرفته
ممنون می شم جواب بدید
دیشب برا شروع و چند دقیقه برا امتحان بازی کردم,مشکلی نبود ولی امروز اینطوری شدهقبلا بازی کردی مشکلی نداشت ؟
ممکنه مشکل از save باشه یا data چیزی corrupt شده باشه . از save ها backup بگیر بعد پاک کن ببین مشکلت حل میشه یا نه . اگر نه بهتره یک Rebuild Database کنی و یا بازی رو پاک کنی و دوباره نصب کنی .
مشکلی ندارهدوستان کسی میتونه به psn وصل شه؟!!
من نمیتونم مشکل از منه یا همه اینطورن؟!
میتونی راه حلی که برای save game گفتم رو انجام بدی ....دیشب برا شروع و چند دقیقه برا امتحان بازی کردم,مشکلی نبود ولی امروز اینطوری شده
یه بارم بازی رو دلت کردم و دوباره نصب کردم ولی بازم همون مشکل پیش میاد!!!!!!!!!!حسابی اعصابمو ریخته به هم
نمی دونم چی کار کنم
دوستان کسی میتونه به psn وصل شه؟!!
من نمیتونم مشکل از منه یا همه اینطورن؟!
نظر شخصی :دوستان ps eye بخرم یا نه ارزش نداره!؟
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
دوست عزیز بعد از اینکه از بازی خارج میشی چه اروری میده؟اصلا می تونی از بازی خارج شی یا باید کنسول رو ریست کنی؟دیشب برا شروع و چند دقیقه برا امتحان بازی کردم,مشکلی نبود ولی امروز اینطوری شده
یه بارم بازی رو دلت کردم و دوباره نصب کردم ولی بازم همون مشکل پیش میاد!!!!!!!!!!حسابی اعصابمو ریخته به هم
نمی دونم چی کار کنم
بچه ها من جدیدا وقتی ps4 خاموش میکنم یه صدایی مثل تق مانند از دستگاه میشنوم قبلا اینجوری نبود
به نظر شما مشلی براش پیش اومده[-o