rznrz06
کاربر سایت
پس در واقع احتمالا در اینده با اپدیت جدید فرمت 4K رو هم پشتیبانی میکنه درسته؟
بله صددرصد
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
پس در واقع احتمالا در اینده با اپدیت جدید فرمت 4K رو هم پشتیبانی میکنه درسته؟
شما احتمالا فیفا داری!
فیفا دسته اول رو قرمز و دسته دوم رو آبی نشون میده!
داداش DNS چطوری میشه تغییر داد ؟ جاش باید چه چیزایی بزنیم تا تغییر کنهاومد بعد چند روز سوني جلوش رو گرفت !!!
برادارن عزيز و گرامي ! اگر مي بينيد مشكل سرعت داريد از DNS تونه ! هي تغييرش بديد ببينيد با كدوم براتون بهتر سرعت مياندازه
درواقع فک کنم دیگه نباید امیدی به اون داشته باشیم!!ps4 proxy server نیومده؟مردیم از بس رو استند بای گذاشتیم دانلود بشه.با اینترنت 8 مگ بزور ساعتی 200 مگ دانلود میکنه در صورتی که با pc ساعتی 3.5 گیگ دانلود میکنم اونم شبانه
من از روز اول این صدا رو میشنومبچه ها من جدیدا وقتی ps4 خاموش میکنم یه صدایی مثل تق مانند از دستگاه میشنوم قبلا اینجوری نبود
به نظر شما مشلی براش پیش اومده[-o
بچه ها من جدیدا وقتی ps4 خاموش میکنم یه صدایی مثل تق مانند از دستگاه میشنوم قبلا اینجوری نبود
به نظر شما مشلی براش پیش اومده[-o
نه هیچ اروری نداده اما من مطمئنم قبلا همچین صدایی از دستگاه نمیومداحتمالا شما روزای اول دور از دستگاه میشستی و بازی میکردی،الان رفتی نزدیک تازه میشنوی این صدا رو....................
چون دستگاه دیر خاموش میشه این صدا رو گذاشتن که بفهمی کامل خاموش شد یا توی جریان خاموش شدن اروری اتفاق افتاده یا نه!!!!
چرا فاز غم گرفتی ؟ :dنه هیچ اروری نداده اما من مطمئنم قبلا همچین صدایی از دستگاه نمیومد
شاید میتونه به خاطر این بوده که دستگام مدت زمان زیادی رو رو استند بای گذاشتم باشه![]()
یه صدای تقه میده که مال خاموش شدن LED وسط دستگاههنه هیچ اروری نداده اما من مطمئنم قبلا همچین صدایی از دستگاه نمیومد
شاید میتونه به خاطر این بوده که دستگام مدت زمان زیادی رو رو استند بای گذاشتم باشه![]()
با هدست خودشم میشه، فقط حواست باشه که هدست رو وقتی میخوای جا بندازی تا یه جایی میره بعد گیر میکنه، اونجا دوباره فشار بده تا با یه صدای تَق جا بیافته :dکنترل صوتی با هدفونش رو چجوری میشه فعال کرد با هدفون خودشم میشه یا باید یکی دیگه بخریم