هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اومد بعد چند روز سوني جلوش رو گرفت !!!

برادارن عزيز و گرامي ! اگر مي بينيد مشكل سرعت داريد از DNS تونه ! هي تغييرش بديد ببينيد با كدوم براتون بهتر سرعت مياندازه
داداش DNS چطوری میشه تغییر داد ؟ جاش باید چه چیزایی بزنیم تا تغییر کنه
ممنون

ps4 proxy server نیومده؟مردیم از بس رو استند بای گذاشتیم دانلود بشه.با اینترنت 8 مگ بزور ساعتی 200 مگ دانلود میکنه در صورتی که با pc ساعتی 3.5 گیگ دانلود میکنم اونم شبانه
درواقع فک کنم دیگه نباید امیدی به اون داشته باشیم!!
سونی اومده کاری کرده که وقتی فایل منتقل میشه به یه طریقی فایل بعد از نصب قفل میشه!!
بقیه نرم افزار ها هم فقط میتونن بازی رو منتقل کنن و در مودر اجرا شدنش معلوم نیست فعلا...
مگر اینکه سونی خودش یه راه حلی چیزی بزاره تو اینده!

BiZKSRKCcAEy_n.jpg

Over 100Milion Uploaded Share Capture,From PS4
Thank You

تنک یو سونی :d

بچه ها من جدیدا وقتی ps4 خاموش میکنم یه صدایی مثل تق مانند از دستگاه میشنوم قبلا اینجوری نبود
به نظر شما مشلی براش پیش اومده[-o

احتمالا شما روزای اول دور از دستگاه میشستی و بازی میکردی،الان رفتی نزدیک تازه میشنوی این صدا رو....................
چون دستگاه دیر خاموش میشه این صدا رو گذاشتن که بفهمی کامل خاموش شد یا توی جریان خاموش شدن اروری اتفاق افتاده یا نه!!!!

احتمالا شما روزای اول دور از دستگاه میشستی و بازی میکردی،الان رفتی نزدیک تازه میشنوی این صدا رو....................
چون دستگاه دیر خاموش میشه این صدا رو گذاشتن که بفهمی کامل خاموش شد یا توی جریان خاموش شدن اروری اتفاق افتاده یا نه!!!!
نه هیچ اروری نداده اما من مطمئنم قبلا همچین صدایی از دستگاه نمیومد
شاید میتونه به خاطر این بوده که دستگام مدت زمان زیادی رو رو استند بای گذاشتم باشه:-s

شاید میتونه به خاطر این بوده که دستگام مدت زمان زیادی رو رو استند بای گذاشتم باشه:-s
چرا فاز غم گرفتی ؟ :d
من یه سرچی کردم فکر کنم واسه همه این صدا رو میده٬ یکیشون گفته من ۳تا خریدم همشون این صدا رو میدن !
PS4 strange sound when turning off!! - PlayStation Forum

یه صدای تقه میده که مال خاموش شدن LED وسط دستگاهه
هیچ ربطی به هیچ چیز دیگه هم نداره...

کنترل صوتی با هدفونش رو چجوری میشه فعال کرد با هدفون خودشم میشه یا باید یکی دیگه بخریم
با هدست خودشم میشه، فقط حواست باشه که هدست رو وقتی میخوای جا بندازی تا یه جایی میره بعد گیر میکنه، اونجا دوباره فشار بده تا با یه صدای تَق جا بیافته :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or