چندتا سوال در مورد خرید PS4 دارم.
1_اگر ریجن دستگاه اینطور که من فهمیدم تاثیری چندانی نداره حدود 100 تا 150 تومن اختلاف قیمت هست.؟
2_اینکه میگن دستگاه آکبند بخرید دقیقا یعنی چی؟؟؟یعنی دور جعبه دستگاه باید پلاستیک پلمب شده باشه.؟
3_راهی هست که بفهمم آیا دستگاهی که دارم میخرم تعمیری یا استفاذه شده هست.؟
4_کنسول PS4 خرابی سخت افزازی زیاد داده.؟مشکل خرابی های سخت افزاریش چیه؟؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من PS3 از نجس جن و xbox 360 از وست گیم خریدم.میخوام بدونم این مغازه ها هنوز کار میکنند؟؟؟اگر آره که شماره هاشون برام PM کنید لطفا.
الان معتبر ترین فروشگاه فروش کنسول تو تهران کچاست؟
چندتا سوال در مورد خرید PS4 دارم.
1_اگر ریجن دستگاه اینطور که من فهمیدم تاثیری چندانی نداره حدود 100 تا 150 تومن اختلاف قیمت هست.؟
2_اینکه میگن دستگاه آکبند بخرید دقیقا یعنی چی؟؟؟یعنی دور جعبه دستگاه باید پلاستیک پلمب شده باشه.؟
3_راهی هست که بفهمم آیا دستگاهی که دارم میخرم تعمیری یا استفاذه شده هست.؟
4_کنسول PS4 خرابی سخت افزازی زیاد داده.؟مشکل خرابی های سخت افزاریش چیه؟؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من PS3 از نجس جن و xbox 360 از وست گیم خریدم.میخوام بدونم این مغازه ها هنوز کار میکنند؟؟؟اگر آره که شماره هاشون برام PM کنید لطفا.
الان معتبر ترین فروشگاه فروش کنسول تو تهران کچاست؟
1) گرون تر بودن پوند و یورو نسبت به دلار دلیل اصلی هست که فروشنده ها میگن نه کیفیت ساخت بهتره و از این دروغای همیشگی!
2) یه دونه برچسب فقط زده شده که بهش پلمپ گفته میشه. زیاد هم نسبت بهش حساس نباشید.
3) تا حالا که راه شناسایی خاصی دیده نشده ولی اگه دستگاه تعمیری باشه احتمالا Refurbished روی جعبه دستگاه نوشته میشه. استفاده شده هم باشه صد در صد روی قسمتی که هارد هست (براق) خط و خش میوفته.
4) تعداد خرابی خیلی کم بوده؛ مشکل اصلی Blue Pulse و مشکلات درایو بوده!
نکست جن که نه ولی یه دونه westbazi الان هست که قیمتش هم از بقیه جا ها بالاتره
اولیش ماله نگه داشتن Internet هست و دومیش اجازه روشن کردن ps4 از طریقه web هست ( مثلا remote play رو وصل کنی دستگاه stand by باشه روشن میشه ) .
mmmmm ... نباید اینطوری باشه ... ممکنه connection خودش timed out شده باشه و قطع شده باشه .
اولیش ماله نگه داشتن Internet هست و دومیش اجازه روشن کردن ps4 از طریقه web هست ( مثلا remote play رو وصل کنی دستگاه stand by باشه روشن میشه ) .
mmmmm ... نباید اینطوری باشه ... ممکنه connection خودش timed out شده باشه و قطع شده باشه .
اين كنسول فعلاً HDMI 1.4 رو پشتيبانى ميكنه ولى در آينده اى نزديك با يك آپديت HDMI 2.0 با كيفيت پخش 2160P ساپورت خواهد شد. كابلهاى HDMI 2.0 بزودى وارد بازار خواهد شد.
ps4 proxy server نیومده؟مردیم از بس رو استند بای گذاشتیم دانلود بشه.با اینترنت 8 مگ بزور ساعتی 200 مگ دانلود میکنه در صورتی که با pc ساعتی 3.5 گیگ دانلود میکنم اونم شبانه
سلام به همگی
منم همین چند ساعت پیش بود که دستگاهو برا اولین بار روشن کردم
چند تا سوال داشتم,ممنون می شم راهنماییم کنید
مثل ps3 میشه تم نصب کرد؟؟؟یا عکس میشه عکس ریخت رو فلش و گذاشت رو منو؟؟؟اگه میشه لطفا منو راهنمایی بکنید که جطور این کارو بکنم.امروز صبح تو فیس بوق دیدم که یکی که فن BF هستش BF رو گذاشته بود تو منو دستگاه منم یه عکس از BF دانلود کردم با کیفیت بی نظیر و حجم 5 مگ که همین کارو بکنم ولی بلد نیستم.
ممنون می شم راهنماییم کنید
سلام به همگی
منم همین چند ساعت پیش بود که دستگاهو برا اولین بار روشن کردم
چند تا سوال داشتم,ممنون می شم راهنماییم کنید
مثل ps3 میشه تم نصب کرد؟؟؟یا عکس میشه عکس ریخت رو فلش و گذاشت رو منو؟؟؟اگه میشه لطفا منو راهنمایی بکنید که جطور این کارو بکنم.امروز صبح تو فیس بوق دیدم که یکی که فن BF هستش BF رو گذاشته بود تو منو دستگاه منم یه عکس از BF دانلود کردم با کیفیت بی نظیر و حجم 5 مگ که همین کارو بکنم ولی بلد نیستم.
ممنون می شم راهنماییم کنید
پلی استیشن 4 و یکی از کمپانی های درجه یک مکمل در دنیا:
شرکت BPI که اسپانسر جی کاتلر یکی از بهترین بدنسازان دنیاست, پلی استیشن 4 رو به عنوان جایزه انتخاب کرده, خودم رسما عاشق محصولات این شرکتم ,اگه نگم بهترین قطعا یکی از بهترین برندهاییه که میتونید محصولاتشو تهیه کنید, هم تقلبیش کمه هم با کیفیته...خلاصه که پلی استیشن 4 داره همه جا میترکونه!
ps4 proxy server نیومده؟مردیم از بس رو استند بای گذاشتیم دانلود بشه.با اینترنت 8 مگ بزور ساعتی 200 مگ دانلود میکنه در صورتی که با pc ساعتی 3.5 گیگ دانلود میکنم اونم شبانه