hdmi کنسول از نوع 1.3 هست یا 1.4؟
البته ظاهرا قراره 2.0 هم بیاد درسته؟
با همون یبار زدن shere قطع میشهاقا چطور میشه فیلمبرداری از گیم پلی رو قطع کرد با دکمه شیر؟مثلا دابل کلیک فیلم میگیره اما چطور قطع میشه؟ صدایبلندگوی روی دسته اولا خوب و واضح بود تو بازی کیلزون اما الان کمتر شدهمشکلی پیش اومده یا تنظیمات داره؟
با یبار زدن عکس میگیره،تنظیمات خود بازی یا منوی کنسول؟با همون یبار زدن shere قطع میشه
اره توی ستینگ تنظیماتش هست
با یبار زدن عکس میگیره،تنظیمات خود بازی یا منوی کنسول؟
نه وصل ميكني بايد كار كنه ، شايد يادت رفته بوده هدست رو Mute كرده بودي.دوستان من هدست رو وصل میکنم و هر چی میگم Playstation هیچ اتفاقی نمیوفته
کار خاصی باید کرد!؟
(واسه وویس کمند میگم)
نه احتمالا مشکل از هدسته باید یکم بکشم بیرون تا فعال شهنه وصل ميكني بايد كار كنه ، شايد يادت رفته بوده هدست رو Mute كرده بودي.
هدست رو قشنگ جا انداختی؟ یه تَق صدا میده وقتی جا می اُفته (اول فشار میدی تا یه جایی میره تو بعد گیر میکنه، اونجا دوباره فشار بده تا جا بیافته)نه احتمالا مشکل از هدسته باید یکم بکشم بیرون تا فعال شه
بی خیال یه دسته دیگه میگیرم هم هدست درست شه هم این
ps4 میتونه بسته به دمای محیطی و جایی که گذاشته میشه دمای مختلفی داشته باشه .... طبیعتا هنگامه بازی میتونه گرم بشه و اگر جای بسته ای باشه و یا هوا گرم باشه داغ کنه . راه کاره خاصی نیست. نسل جدید Ps4 طوری طراحی شده که در حالت نیاز فنهای دستگاه سرعت های مختلفی دارن و کنسول رو خنک نگه میداره .دوستان دوتا سوال دارم.اول اینکه پلی4 هم مثه 3 زود داغ میکنه؟اگه اره راهکار واسه سرد نگه داشتنش چیه؟؟دوم اینکه میشه 4 به لپ تاب وصل کرد یا نه؟سپاس