SleepyTurtel
کاربر سایت
پارس انلاین قیمت نامحدودش چنده؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
من که 128 نامحدود دارم با سرعت دانلود 130 خیلیم راضیم ماهی 27 تومنعزيز نامحدودش گرونه ولى محدودش بهتره
برو سايتش قيمتهارو زده
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
فیفا و بتلفیلد. ولی ازمن میشنوی دست 2شو پیداکن بخر از همین بازارسنتر. نوشم ازاونجا بخری ارزونتر درمیادسلام
فردا میخوام 2 تا بازی همراه کنسول بخرم چی پیشنهاد میدید ؟ بازی infamous نیومده ؟
نه اینجوری که من فهمیدم مال همه اینجوریه. مال منم یه بار وصل میشه 10بار نمیشه معلوم نیست چه مرگشهآقا من دوروزی دستگاهم نمیدونم چش شده دیروز که اصلا به psn وصل نمیشد امروزم که سرورو میشناسه ولی وصل نمیشه یا وصل میشه ولی هی قط میشه نمیدونم اشکال از wifi دستگاس یا نت من؟
دمت گرم داداش خیال مارو راحت کردی مرسی :-*نه اینجوری که من فهمیدم مال همه اینجوریه. مال منم یه بار وصل میشه 10بار نمیشه معلوم نیست چه مرگشه
شما مطمعنی؟!!!ببین بهترین شرکت پارس آنلاینه بعدش آسیا تک اینا عالین
والا ما که هرکیو دیدیم پارس داره راضیه نمیدونم دیگهشما مطمعنی؟!!!
الان من دوستم پارس انلاین داره داره چپ و راست فحش میده بهشون!
پینگ پارس انلاین چنده؟!
شما میخوای nat typ به 1 یا 2 تغییر کنه؟
یه سرچ تو youtub بزن عملا ببینی چیکار باید کنی...dmz رو باید ست کنی...خیلی راحته..
infamous هفته اینده میاد ...سلام
فردا میخوام 2 تا بازی همراه کنسول بخرم چی پیشنهاد میدید ؟ بازی infamous نیومده ؟
باید به خارج از کشور برسهسلام به همگی آقا من یه سوال دارم من دستگاهم کارت گارانتی داره تا jan 2015 میخواستم بدونم از ایران قابلی مرجوع کردن هست چون ایران نمایندگی چیزی نیس که باید بره اونور پستی چیزی هست ببره اونور آب بعد بیاره؟
اره . مشکل خاصی نداشتن تا حالا . خیلی از بچه ها هم از کاربرا دارن استفاده میکنن بی مشکلیک سوال داشتم
ریجن 2 تاریخ تولید دستگاه 3d و کارخانه تولید کننده fox باشه خوبه یا نه؟