هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

عزيز نامحدودش گرونه ولى محدودش بهتره
برو سايتش قيمتهارو زده

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
من که 128 نامحدود دارم با سرعت دانلود 130 خیلیم راضیم ماهی 27 تومن
تازه یه 3-4 روز بود داشتم با سرعت 300 دانلود میکردم نمیدونم چرا :D

آقا من دوروزی دستگاهم نمیدونم چش شده دیروز که اصلا به psn وصل نمیشد امروزم که سرورو میشناسه ولی وصل نمیشه یا وصل میشه ولی هی قط میشه نمیدونم اشکال از wifi دستگاس یا نت من؟

آقا من دوروزی دستگاهم نمیدونم چش شده دیروز که اصلا به psn وصل نمیشد امروزم که سرورو میشناسه ولی وصل نمیشه یا وصل میشه ولی هی قط میشه نمیدونم اشکال از wifi دستگاس یا نت من؟
نه اینجوری که من فهمیدم مال همه اینجوریه. مال منم یه بار وصل میشه 10بار نمیشه معلوم نیست چه مرگشه

سلام
فردا میخوام 2 تا بازی همراه کنسول بخرم چی پیشنهاد میدید ؟ بازی infamous نیومده ؟
infamous هفته اینده میاد ...
به نظره من برای انلاین BF4 به همراه پلاسم باید بخری اگر میخوای انلاین بزنی
Fifa و یا برای بازی تک نفره هم TR و AC خوبن !

سلام به همگی آقا من یه سوال دارم من دستگاهم کارت گارانتی داره تا jan 2015 میخواستم بدونم از ایران قابلی مرجوع کردن هست چون ایران نمایندگی چیزی نیس که باید بره اونور پستی چیزی هست ببره اونور آب بعد بیاره؟
باید به خارج از کشور برسه
طبیعتا پسته TNT و یا DHL ممکنه این کار رو انجام بدن ... اما هزینه ها خیلی بالاست. فرستادن یک برگ با DHL خودش بسته به محل گیرنده 120-250 تومن میفته چه برسه ps4 و سایزه بزرگش D:

یه سری کنسول ریجن 2 مخصوص کشور ژاپن اومده تو بازار . میگن خیلی مطمئنن از نظر کیفیتی . این جور که میگن خط تولید فاکسکان رو واسه این سری بازبینی کردن . خوبیشون اینه که ریجن 2 هم هستن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or