هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یه سری کنسول ریجن 2 مخصوص کشور ژاپن اومده تو بازار . میگن خیلی مطمئنن از نظر کیفیتی . این جور که میگن خط تولید فاکسکان رو واسه این سری اصلاح کردن . خوبیشون اینه که ریجن 2 هم هستن

ژاپن؟!
رجین 2 ؟!
بوی فروشنده میاد آقا!!!!

+
اینا همش کلک فروشنده هاست................

از صبح که بازی میکنم مثلا یه لحظه تصویر میپره ... شاید حتی به 1 صدم ثانیه هم نرسه ... اما الان دقت کردم دیدم .. به نظرتون از جیه ؟؟؟ داره فیفا بازی میکنم البته ... یعنی از بازیه ؟؟؟ یا کابل اچ دی ام ای ؟؟ یا چیز دیگه ؟؟؟
نگرانم کرد شدید ... چیزیش نشه کنسول مثلا یه لحظه صفحه در حین بازی یه تغییری میکنه ... چند بار از صبح اینطوری شده .. حدود 4..5 بار

از صبح که بازی میکنم مثلا یه لحظه تصویر میپره ... شاید حتی به 1 صدم ثانیه هم نرسه ... اما الان دقت کردم دیدم .. به نظرتون از جیه ؟؟؟ داره فیفا بازی میکنم البته ... یعنی از بازیه ؟؟؟ یا کابل اچ دی ام ای ؟؟ یا چیز دیگه ؟؟؟
نگرانم کرد شدید ... چیزیش نشه کنسول مثلا یه لحظه صفحه در حین بازی یه تغییری میکنه ... چند بار از صبح اینطوری شده .. حدود 4..5 بار
کابله HDMI رو عوض کن ( اگه دم دستت چیزی هست ) ببین مشکل حل میشه یا نه ...

دادا عوض نکنم مشکلی پیش میاد ؟؟؟ آخر فعلا دم دستم نیس hdmi ...
باید فردا پس فردا بگیرم
اینطوری بازی کنم که ایراد نداره ؟؟؟
اصلا تا الان یعنی از صبح پیش میاد شاید اصلا متوجه نشی اینقدر سریعهه ... نمیدونم چرااا اینطوری شده ...

باید فردا پس فردا بگیرم
اصلا تا الان یعنی از صبح پیش میاد شاید اصلا متوجه نشی اینقدر سریعهه ... نمیدونم چرااا اینطوری شده ...
اخه میگی 1 صدم ثانیه تصویر میپره D: لول . نمیدونم یعنی چی . یعنی قطع وصل میشه ؟ یا .... به هر حال اگر قطع وصل میشه و همچین مشکلاتی بیشتر به نظر میرسه مشکله کابل باشه . اگر تونستی یک کابل تست کن ببین مشکل حل میشه یا حداقل با یک TV دیگه تست بگیر .
نه نباید چنین چیزی به دستگاه صدمه ای بزنه.

یه سری کنسول ریجن 2 مخصوص کشور ژاپن اومده تو بازار . میگن خیلی مطمئنن از نظر کیفیتی . این جور که میگن خط تولید فاکسکان رو واسه این سری اصلاح کردن . خوبیشون اینه که ریجن 2 هم هستن
خط تولید foxconn اصلاح کردن ؟ الان منبع همچین اطلاعاتی از کجا اومده ؟

اخه میگی 1 صدم ثانیه تصویر میپره D: لول . نمیدونم یعنی چی . یعنی قطع وصل میشه ؟ یا .... به هر حال اگر قطع وصل میشه و همچین مشکلاتی بیشتر به نظر میرسه مشکله کابل باشه . اگر تونستی یک کابل تست کن ببین مشکل حل میشه یا حداقل با یک TV دیگه تست بگیر .

داداش والا ببین اصلا تصویر قطع نمیشه هااا ... رو ی صدم ثانیه :D منظورم اینه خیلی سریعه اینطوری میشه ... یه لحظه یه جوری میشه صفحه انگاری مثلا برفک باشه ... اصلا نمیتونم بگم منظورم چیه ولی یه لحظس ... یعنی خیلی سریع ... دقت نکنیی به چشم نمیاد !! نمیدونم والا از چیه

داداش والا ببین اصلا تصویر قطع نمیشه هااا ... رو ی صدم ثانیه :D منظورم اینه خیلی سریعه اینطوری میشه ... یه لحظه یه جوری میشه صفحه انگاری مثلا برفک باشه ... اصلا نمیتونم بگم منظورم چیه ولی یه لحظس ... یعنی خیلی سریع ... دقت نکنیی به چشم نمیاد !! نمیدونم والا از چیه
ok
به نظرم با یک کابله دیگه یک تست بگیر ببین همین مشکل هست یا نه ... یا با tv دیگه تست بگیر .

باید فردا پس فردا بگیرم

برای اطمینان از اینکه ممکن است کابل hdmi ات مشکل داشته باشه و اگر کابل هم عوض کردی باز ایراد داشت ممکن است ایراد از کنسول باشه

بازی را آپ دیت کردی
چند وقتی دستگاه را داری

یک سوال داشتم
ریجن 2 تاریخ تولید دستگاه 3d و کارخانه تولید کننده fox باشه خوبه یا نه؟
آره عالیه اگه میخواید بگیرید با همین مشخصات بگیرید

- - -ویرایش - - -

داداش نگران نشو احتمال خیلی زیاذ از کابل hdmi هستش چون کابلای سونی زیاد کیفی جالبی ندارن

- - -ویرایش - - -

باید فردا پس فردا بگیرم
نه هیچ مشکلی پیش نمیاد بازی کن قبلش درار هم از پشت دسگاه هم از پشت tv دوباره بزن یام جاشو از پشت tv عوض کن یه جا دیگه بزن

برای اطمینان از اینکه ممکن است کابل hdmi ات مشکل داشته باشه و اگر کابل هم عوض کردی باز ایراد داشت ممکن است ایراد از کنسول باشه

بازی را آپ دیت کردی
چند وقتی دستگاه را داری

آره داداش .. حدود 2 هفتس بازی میکنم اما اینطوری نمیشهد .. از صبح بعضی لحظات اینطوری میشه ... 3 هفته دستگاه رو دارم

- - -ویرایش - - -

آره عالیه اگه میخواید بگیرید با همین مشخصات بگیرید

- - -ویرایش - - -

داداش نگران نشو احتمال خیلی زیاذ از کابل hdmi هستش چون کابلای سونی زیاد کیفی جالبی ندارن

- - -ویرایش - - -

نه هیچ مشکلی پیش نمیاد بازی کن قبلش درار هم از پشت دسگاه هم از پشت tv دوباره بزن یام جاشو از پشت tv عوض کن یه جا دیگه بزن

ممنون دادا .. الان در آوردم مجدد زدم .. مشکل از کنسول نباشه بیچاره میشم .. دیگه مهلت تستشم تموم شده .. dc بخواد تعمیر کنه باز باید 200 300 بگیره /:(

آره داداش .. حدود 2 هفتس بازی میکنم اما اینطوری نمیشهد .. از صبح بعضی لحظات اینطوری میشه ... 3 هفته دستگاه رو دارم
اگه 3 هفتس چیزیش نشده احتمال زیاد از دستگاه نیس چون اگر دستگاه مشکل داشته باشه تو همون 1 هفته اول نشون میده اشکال از کابله

اگه 3 هفتس چیزیش نشده احتمال زیاد از دستگاه نیس چون اگر دستگاه مشکل داشته باشه تو همون 1 هفته اول نشون میده اشکال از کابله

الان کابلا رو سفت کردم والا دیگه نمیبینم اینطوری شه .. اما صبحم هر لحظه اینطوری نمیشد ... یه جوریه اصلا .. بگیم قظع میشه یه چیزی اما قطع هم نمیشه ... خیلی سریع میاد و میره ...

الان کابلا رو سفت کردم والا دیگه نمیبینم اینطوری شه .. اما صبحم هر لحظه اینطوری نمیشد ... یه جوریه اصلا .. بگیم قظع میشه یه چیزی اما قطع هم نمیشه ... خیلی سریع میاد و میره ...
خیالت راحت داداش از دستگاهت نیس از کابلته این کابلای خود شرکت سونی کیفیت زیاد جالبی نداره مطمئن باش از دستگاه نیس من خودم از dc خریدم دستگامو دستگات رجیون 1 یا 2

خیالت راحت داداش از دستگاهت نیس از کابلته این کابلای خود شرکت سونی کیفیت زیاد جالبی نداره مطمئن باش از دستگاه نیس من خودم از dc خریدم دستگامو دستگات رجیون 1 یا 2

دمت گرم خیالم یه ذره جمع شد .. دادا ریجیون 1 هست .. البته اون سری لانچ نیست .. خودشون گفتن اینو

وقتی تصویر اینجوری میشه چند تا حالت داره ... دوستان راهنمایی کردن اما یه علت مهمش گرد و خاک و قدیمی بودن بعضی TV هاست
روکش فلزی کابل اچدی رو پاک کن ... مطمعن باش که تمیزه
رو TV های قدیمی این مشکل زیاد دیده شده ... من یه TV دارم PC بهش وصله بعضی وقتها اینطوری میشه
PS3 داشتم رو همین TV بعضی وقتها صدا قطع میشد که کانال رو عوض میکردم صدا وصل میشد
ایرادش خاکی بود که تو پورت نشسته بود از وقتی تمیز کردم دیگه این مشکل پیش نیومد

نکته >> یه مطلب در مورد کابل خود PS4 : برعکس نظر بعضی از دوستان این کابل نه تنها بد نیست من که فوق العاده راضی بودم ازش اشکالش خشک بودن جنس کابله
من با هر کابلی تست کردم (البته مدلای خیلی گرونی نبودن) تصویر PS4 ام مات شد اما کابل خودش شفاف و عالی بود تصویرش به وضوح با کابلای خودم فرق داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or