SleepyTurtel
کاربر سایت
وقتی روی profile کلیک میکنی (از داشبودر یا PDM ) پایین اوتار یه گزینه هست که گزینه captures هست اسمش . اونجا همه screen shot و video ها موجود هست و هر بازی فولدر خودش رو داره . گزینه option هم بزنی میشه پاک کرد .صحنه ها يا تصاوير از بازي رو خواستم share كنم بايد توي اون دوتا شبكه اجتماعي share ميكردي كه به دلايلي نشد .
حالا اون تصاوير تو حافظه مونده از كجا پاك كنمشون ؟
كلا آيا راهي هست كه اكانت psn كه ساختيم رو خالي كنيم از اول انگار كه ريست بشه؟
اطمینان داری 15 روز موندهآقا این چه باگیه ؟
من هنوز 15 روز پلاس دارم میخوام وارد multiplayer call of duty بشم میزنه :
Notice : playstation Plus is required to play online
یکی کمک کنه![]()
الان که قیمتها معقول شدن اگه میتونید اقدام کنیددوستان من خودم نظرم اینه ps4 دور و بر تابستون بخرم , رفقا میگن بعد عید گرونی میشه اینم میره بالا قیمتش به نظرتون چه کار کنم؟
سلام امروز دارم میرم برای خرید وتنها بازی خوبی که برای خودم پیداکردمacاست اگر نکته ای هست لطفا گوش زد کنید
من هم COD رو دارم و هم BF و KZ هم داشتمسلام. بین کیلزون و بتلفیلد کدومو پیشنهاد می دید. بیشتر برا مولتی می خوام. اول خودم می خواستم بتل رو بگیرم. ولی بچه ها این قدر ناله کردن از باگاش 2 دل شدم. پیش نهادتون چیه؟ ممنون
ps4 متاسفانه این قابلیت رو هنوز ندارهدوستان من میخوام اواتار بخرم واسه ای دی PSN (مثه ps3 که این قابلیت رو داشت ..)
تو ps4 این قابلیت هست؟ اگه هست کدوم قسمتِ اگه نیست راه دیگه ای نیست که بشه خرید؟![]()
اونی که از طریقه PSN فعال میشه Credit Card نایز داره .سلام، میدونم این سوال احتمالا قبلا شونصد بار پرسیده شده ولی من تو پست های قبلی نتونستم پیدا کنم...موقع وصل شدن به PSN واسه اولین بار و ساخت اکانت، پلاس رایگان 15 روزه یا 1 ماهه یا اصلا هیچ مدل free trial وجود داره ؟ credit card می خواد یا نه ؟
ps4 متاسفانه این قابلیت رو هنوز نداره .
متاسفانه خیر . خریدش از طریقه وب امکان پذیر هست اما تغییرش فکر کنم خیر . احتمالا در اینده اضافه میشه "شاید تو فریمور بعدی یا نسخه 2 "کلا راهی هم نیست بتونم بخرم؟یعنی فقط با 3 میشه خرید؟؟
چه ضد حالیه