دوستان کدام یک از سه ریجن بهتر هستش ؟ اصلا فرقی میکنه چه ریجنی کنسول تهیه کنیم ؟
دوست عزیز میشه منبع این گفته سونی را برایم بنویسی
اگر بد است پس چرا سونی همچین
Playstation 4 (PS4) Vertical Stand
PS4 Stand : PlayStation�4 Accessories : PlayStation®4 : Sony Singapore
براش ساخته ؟؟؟!!!!!
چون جلوی فنها رو میگیره ! باید حتما روی پایش گزاشته بشه نه همینطوری وایساده بزاریش ×_×یعنی خفگی توی حالت ایستاده ps4 به وجود میاد؟؟؟
معمولا میگن سر پا باشه کمتر داغ میکنه و دستگاه هوا میخوره کمتر داغ میکنه
Vertical Stand رو طراحی کردن که چشمامون روزه بد نبینه عزیز ×____×راستش برا من یک بار اتفاق افتادهآقا چشات روز بدنبینه داشتم بازی میکردم یک دفعه دستگاه افتاد سی دی داخلش نابود شد انقدر خط تو سی دی افتاده بود
خاموش نمیشه. میره توی حالت Stand By . توی قسمت POwer SAvings هم بخشه Set Functions گزینه Internet Connection رو تیک بزنید میتونه در حالت stand by به دانلود ادامه بده .سلام
من دیروز دستگاه رو گرفتم
امروز صبح بازی ریزوگان رو گذاشتم برای دانلود 50 دقیقه طول میکشید تا دانلود بشه
رفتم تو ستینگ تو قسمت پاور سیور گزینه خاموش شدن اتوماتیک رو هر 2 تا گزینه اش رو گذاشتم روی 1 ساعت ... الان بعد از یک ساعت کنسول به طور کامل خاموش میشه ؟؟؟
آخه از خونه اومدم بیرون یک کم استرس دارم :d
تنظيمه خاصي نداره بعد از نصب اماده بازي هست و زمانه نصب هم خيلي كوتاه هستدوستان وقتی بازی داخل ps4 می کنی خود بازی اتوماتیک شروع به نصب می کنه یا باید تنطیماتی انجام بدم چون دوتا تست کردم سی دی گزاشتم بالا نیاورد مشکل از بلوری درایوم هست
تنظیم خاصی نداره ولی من وقتی killzone برای اولین بار گذاشتم اجرا نمیشد.اپدیت کردم دستگاهو درست شددوستان وقتی بازی داخل ps4 می کنی خود بازی اتوماتیک شروع به نصب می کنه یا باید تنطیماتی انجام بدم چون دوتا تست کردم سی دی گزاشتم بالا نیاورد مشکل از بلوری درایوم هست