Settings > Network > Set up connection > Wifi ( wireless ) > Autoسلام.چطور باید از طریق وایرلس PS4 به مودم وایرلسم وصل بشم؟
پس هم توی پروسه باید بدی . بعدش وصل میشه
Settings > Network > Set up connection > Wifi ( wireless ) > Autoسلام.چطور باید از طریق وایرلس PS4 به مودم وایرلسم وصل بشم؟
Settings > Network > Set up connection > Wifi ( wireless ) > Auto
پس هم توی پروسه باید بدی . بعدش وصل میشه
کنسول من ریجن دو هست ولی بازی ریجن 3 کیلزون دارم. چرا تو منوی بازی جای دایره و ضربدر جابجا میشه؟ مگه جابجایی کلیدها به ریجن خود کنسول مربوط نمیشه؟ در ضمن در منوی خود کنسول ضربدر و دایره درست کار میکنه.
دوستان دسته چقدر طول میکشه شارژ شه ؟؟؟؟؟؟
نه عزيز خراب نميشه ; خيالت راحت ....دادا اگه در حین شارژ بازی کنیم باهاش خراب میشه ؟؟
از اينجا ...دوستان چطور میتونم اکانت origin بسازم؟؟ هر چی سرچ کردم پیدا نکردم واسه فیفا میخوام. ممنون
دوستان عزیز من یه خواهش داشتم بسیار ممنون میشم توضیح بدید من کل این تاپیک رو خوندم ولی نتونستم جواب سوالم رو بگیرم.از اونجایی که من از psn اصلا استفاده نکردم(چه توی ps2 و چه توی ps3 )زیاد وارد نیستم و میخوام توی ps4 استفاده کنم حالا شما که وارد هستید میشه بهترین حالت رو بهم بگیید(بیشتر از نظر قیمت) مثلا من ریجین چند بخرم؟توی ساخت اکانت,چه کشوری رو انتخاب کنم؟موقع خرید بازی با توجه به ریجین کنسولی که خریدم,بازی چه ریجین ایی بخرم که dlc مشکل نداشته باشه؟ بازم ممنونم
به دوستم سفارش کرده بودم از دبی برام بگیره الان زنگ زده بود میگفت روی جعبه عربی نوشته و سفارش عرب هستش.این یعنی ریجنش 2 هستش؟بعد میگفت باندل knack رو 480 دلار میدن.گرون که نمیدن؟؟گفتم باندل دیگه بگیر میگه همشون این knack مضخرفن
وایرلس منو پیدا نمیکنه
مودم رو یک بار ریست کن احتمالا درست بشهمن وقتی تو قسمت network.setup internet connection.use wifi.easy.میرم.
این سه نوشته میاد:
set up using wps button
set up using aoss
set up manually
در واقع وایرلسمو نشون نمیده که خوام بهش رمز بدم و به مودم وصل بشم.مودم هم هیچ مشکلی نداره و بصورت وایرلس با دستگاه های دیگه مثل لپ تاپ و موبایل و تبلت ازش استفاده میکنم.
لطفا اگر کسی میدونه کمکم کنه.
مرسی