هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بچه ها یکی جواب منو بده دیونه شدم:( :( آقا من کنسولم آپدیت شده
تو قسمت ستینگه اینترنت هم وای فای اطلاعاتش رو زدم
تست هم میگیرم میگه اوکیه و وصله نتم
اما میخوام جوین شم به psn ارور میده ... داره خل و چل میشم به قران ...
یکی بگه چی کنم

ارورشم اینه
NP 31734 8

در ضمن میخوام یوسر بسازم
یعنی بخش کردیت یوسر اینطوریه وا نمیشه و بعد این اروره میاد

آخرین ویرایش:
کنسول من ریجن دو هست ولی بازی ریجن 3 کیلزون دارم. چرا تو منوی بازی جای دایره و ضربدر جابجا میشه؟ مگه جابجایی کلیدها به ریجن خود کنسول مربوط نمیشه؟ در ضمن در منوی خود کنسول ضربدر و دایره درست کار میکنه.

کنسول من ریجن دو هست ولی بازی ریجن 3 کیلزون دارم. چرا تو منوی بازی جای دایره و ضربدر جابجا میشه؟ مگه جابجایی کلیدها به ریجن خود کنسول مربوط نمیشه؟ در ضمن در منوی خود کنسول ضربدر و دایره درست کار میکنه.

دوست عزیز همانطور که خودتان گفتید بازی ریجن 3 هست که کلا ریجن 3 چه بازیش یا دستگاه جای صبدر و دایره فرق داره

این بخاطر ریجن 3 بودن بازی شما هست.

دوستان دسته چقدر طول میکشه شارژ شه ؟؟؟؟؟؟

معمولا 1:30 دقیقه طول می کشه.

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز من یه خواهش داشتم بسیار ممنون میشم توضیح بدید من کل این تاپیک رو خوندم ولی نتونستم جواب سوالم رو بگیرم.از اونجایی که من از psn اصلا استفاده نکردم(چه توی ps2 و چه توی ps3 )زیاد وارد نیستم و میخوام توی ps4 استفاده کنم حالا شما که وارد هستید میشه بهترین حالت رو بهم بگیید(بیشتر از نظر قیمت) مثلا من ریجین چند بخرم؟توی ساخت اکانت,چه کشوری رو انتخاب کنم؟موقع خرید بازی با توجه به ریجین کنسولی که خریدم,بازی چه ریجین ایی بخرم که dlc مشکل نداشته باشه؟ بازم ممنونم

دوستان عزیز من یه خواهش داشتم بسیار ممنون میشم توضیح بدید من کل این تاپیک رو خوندم ولی نتونستم جواب سوالم رو بگیرم.از اونجایی که من از psn اصلا استفاده نکردم(چه توی ps2 و چه توی ps3 )زیاد وارد نیستم و میخوام توی ps4 استفاده کنم حالا شما که وارد هستید میشه بهترین حالت رو بهم بگیید(بیشتر از نظر قیمت) مثلا من ریجین چند بخرم؟توی ساخت اکانت,چه کشوری رو انتخاب کنم؟موقع خرید بازی با توجه به ریجین کنسولی که خریدم,بازی چه ریجین ایی بخرم که dlc مشکل نداشته باشه؟ بازم ممنونم

PS2 که PSN نداشت 8-| :دی شما کشور ایالات متحده رو انتخاب کن بهتره برای DLC هم ریجن بازی با اکانت باید یکی باشه ریجن کنسول مهم نیست
DLC هم حتما نباید با اکانت اصلی خریداری بشه اکانت شما میتونه ریجن 1 باشه ولی برای بازی ریجن 2 ـتون میتونید با اکانت ریجن 2 غیر از اکانت اصلیتون DLC بخرید.

آخرین ویرایش:
به دوستم سفارش کرده بودم از دبی برام بگیره الان زنگ زده بود میگفت روی جعبه عربی نوشته و سفارش عرب هستش.این یعنی ریجنش 2 هستش؟بعد میگفت باندل knack رو 480 دلار میدن.گرون که نمیدن؟؟گفتم باندل دیگه بگیر میگه همشون این knack مضخرفن

به دوستم سفارش کرده بودم از دبی برام بگیره الان زنگ زده بود میگفت روی جعبه عربی نوشته و سفارش عرب هستش.این یعنی ریجنش 2 هستش؟بعد میگفت باندل knack رو 480 دلار میدن.گرون که نمیدن؟؟گفتم باندل دیگه بگیر میگه همشون این knack مضخرفن

امارات ریجن 2 حساب میشه دیگه !

وایرلس منو پیدا نمیکنه

من وقتی تو قسمت network.setup internet connection.use wifi.easy.میرم.
این سه نوشته میاد:

set up using wps button
set up using aoss
set up manually
در واقع وایرلسمو نشون نمیده که خوام بهش رمز بدم و به مودم وصل بشم.مودم هم هیچ مشکلی نداره و بصورت وایرلس با دستگاه های دیگه مثل لپ تاپ و موبایل و تبلت ازش استفاده میکنم.

لطفا اگر کسی میدونه کمکم کنه.
مرسی

من وقتی تو قسمت network.setup internet connection.use wifi.easy.میرم.
این سه نوشته میاد:

set up using wps button
set up using aoss
set up manually
در واقع وایرلسمو نشون نمیده که خوام بهش رمز بدم و به مودم وصل بشم.مودم هم هیچ مشکلی نداره و بصورت وایرلس با دستگاه های دیگه مثل لپ تاپ و موبایل و تبلت ازش استفاده میکنم.

لطفا اگر کسی میدونه کمکم کنه.
مرسی
مودم رو یک بار ریست کن احتمالا درست بشه
حواست باشه تیکه Connection enable هم بزنی !!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or