هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

درصد کنسول های خراب خیلی کمتر از اینه که بگیم اکثرا!!
کنسول خراب بود ولی نسبت به سالما به چشم نمیاد درصدش
تو ایران چون اون موقع کنسول 2800 بود و اگه خراب می‌شد، نه تنها سونی یکی دیگه نمی‌داد و ماچه بوسه نمی‌کرد؛ بلکه عزراییل بهت بوس می‌داد، معلوم ِکه همین درصد خیلی بیشتر به چشم میاد :دی

داداش مرسی بابت جواب ..
اما یه چیزی الان من تو ی سایت نظرای ادمینشو خوندم مثلا هر کی میگفت دستگام صدا میده .. مثلا قر قر .. :دی میگفت بلوری رام شما مشکل پیدا کرده و طی مدت چند روز یا چند ماه کلا از کار میفته و دیگه بازی اجرا نمیکنه! اون دستگاه ها هم اکثرا ریجین 1 بودن انگاری ... یعنی کنسول صدا بده خرابه ؟؟؟؟؟
تا الان اعصابمون به هم ریخته بود ارور صفحه آبی بیاد الان میبینم این یارو مدیر اون سایته میگه بیشتر ریجین 1 ها مشکل بلوری رام دارن !!! خدا وکیلی یکی بیاد ما رو روشن کنه اعصابمون به هم ریخت :(

من region 1 دارم نه صدا میده نه درایورش بعد تست چند تا بازی مشکلی داشته :d

الان زیادی حساسیت نشون میدم وگرنه دستگاه صدای فنش عادیه :d

داداش مرسی بابت جواب ..
اما یه چیزی الان من تو ی سایت نظرای ادمینشو خوندم مثلا هر کی میگفت دستگام صدا میده .. مثلا قر قر .. :دی میگفت بلوری رام شما مشکل پیدا کرده و طی مدت چند روز یا چند ماه کلا از کار میفته و دیگه بازی اجرا نمیکنه! اون دستگاه ها هم اکثرا ریجین 1 بودن انگاری ... یعنی کنسول صدا بده خرابه ؟؟؟؟؟
تا الان اعصابمون به هم ریخته بود ارور صفحه آبی بیاد الان میبینم این یارو مدیر اون سایته میگه بیشتر ریجین 1 ها مشکل بلوری رام دارن !!! خدا وکیلی یکی بیاد ما رو روشن کنه اعصابمون به هم ریخت :(
دقیقا یکی هم اینجوری بوده زد صاحبش مرد!!!

=))

بیخیال برو حالشو ببر

من یه 4Gamers Headset که بلوتوثی هست، دارم، PS4 پیداش میکنه ولی وقتی میزنم کانکت بشه این ارور رو میده:
Cannot find a profile supported by the PS4

راه حلی هست که بتونم ازش استفاده کنم؟ (رو هدست حتی آرم PlayStation رو داره، برای PS3 بود)
ممنون

آقا یه چیزی من امروز روز آخره تست کنسولمه
و توی این مدت بازی نگرفتم براش ببینم درایوش سالمه یا نه ولی DVD فیلم انداختم واسه تست قشنگ اجرا کرد و راحت هم بیرون اومد از درایو
خیالم راحت باشه از قضیه درایو ؟

من یه 4Gamers Headset که بلوتوثی هست، دارم، PS4 پیداش میکنه ولی وقتی میزنم کانکت بشه این ارور رو میده:
Cannot find a profile supported by the PS4

راه حلی هست که بتونم ازش استفاده کنم؟ (رو هدست حتی آرم PlayStation رو داره، برای PS3 بود)
ممنون
طبیعتا ساپورت نمیشه در حاله حاضر
خیر فعلا راه حلی نیست.

دهنم صاف شده دوروزه زدم دمو فیفا دانلود شه هنوز به نصفم نرسیده
یه سوال؟
با کابل سرعت دانلود بیشتره یا وایفای؟
مال من وایفای هست...
اگر 4 نزدیک wifi هست اونقدرها هم نباید فرق کنه اما معمولا خودمم کانکشن بهتری میگیرم با کابل.

آقا یه چیزی من امروز روز آخره تست کنسولمه
و توی این مدت بازی نگرفتم براش ببینم درایوش سالمه یا نه ولی DVD فیلم انداختم واسه تست قشنگ اجرا کرد و راحت هم بیرون اومد از درایو
خیالم راحت باشه از قضیه درایو ؟
مشکلی نداره پس. خیالت راحت باشه.

سلام من در بازی killzone در قسمتی از صحنه ها که نور داره تصویرم این شکلیه، دستگاهم مشکل داره یا واسه بازیه ؟؟؟؟

سلام من در بازی killzone در قسمتی از صحنه ها که نور داره تصویرم این شکلیه، دستگاهم مشکل داره یا واسه بازیه ؟؟؟؟
دوست عزیز باید عکس آپلود بشه!
یعنی شما بفرستی روی فضای مجازی اینترنت تا برای ما قابل مشاهده باشه.
برو توی سایت زیر و از قسمت "انتخاب فایل" عکس رو انتخاب کن و بعدش روی "شروع آپلود" کلیک کن.
http://upload7.ir/

دوست عزیز شما تصویر رو باید آپلود کنید تو سایت های آپلو عکس مثل 8pic.ir نه اینکه آدرس تو سیستم خودتونو بدید:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or