riotan1234
کاربر سایت
تو یکی از سایت ها یه سری تذکر داده بود واسه PS4 نوشته بود ازش به عنوان پلیر فیلم و اینا هرگز استفاده نکنین !!! من یکی از دلایل اصلی که Ps4 میخوام بخرم علاوه بر بازی سینما خانگیه . منطقیه حرفشون یا نه ؟
الان یه اشتباهی کرد دیگه این قدر بش نپرید!!!!!!!!!!!!!دوست عزیز شما تصویر رو باید آپلود کنید تو سایت های آپلو عکس مثل 8pic.ir نه اینکه آدرس تو سیستم خودتونو بدید:d
تو یکی از سایت ها یه سری تذکر داده بود واسه PS4 نوشته بود ازش به عنوان پلیر فیلم و اینا هرگز استفاده نکنین !!! من یکی از دلایل اصلی که Ps4 میخوام بخرم علاوه بر بازی سینما خانگیه . منطقیه حرفشون یا نه ؟
دوستان ریجین رو چه زوری میشه تشخیص داد از روی کارتون ؟
از روی جعبه معلوم نیست، فقط پشت خود کنسول زده!چطوری میشه فهمید تاریخ ساخت کنسول کی هست؟ (از روی باکس).
دوستان سوالی دارم... میگن پلمپ ریجن یک همون پلمپ آبی رنگ هست اما پلمپ ریجن دو شیشه ای هست.... میشه دوستانی که این دو ریجن دارن اطلاعاتی درمورد نوع پلمپ بدن... مخصوصا" پلمپ ریجن دو ... واقعا" شیشه ای هست و خبری از اون پلمپ آبی نیست؟
قیمت ریجن دو حدود 1750 گرفتم اما سر پلمپ دو دلم.
و ی سوال دیگه دوستان از شارژدهی دسته راضی هستید؟ حدودا" چندساعت شارژ میده و برای شارژ مجدد چقدر در شارژ باید بمونه؟