هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان وقتی دستگاه در حالت استندبای داره دانلود میکنه فشاری به دستگاه وارد میشه؟!!!
مثلا اگه 12 ساعت تو حالت استندبای درحال دانلود باشه مشکلی پیش نمیاد؟!؟
نه عزیز هیچ مشکلی نداره
من خودم چندباری این کارو کردم
آخرین بار هم بازی outlast رو دانلود کردم

سلام به همگی یک سوال داشتم اونم اینه که اولین کنسول های تولیدی مال چه ماهی بودن و اینکه راست میگن سه سری تولید اول اکثرا رجیون 1 ها مشکل دارن؟

دوستان چطور میشه بگراند ابی رو تغییر داد عکسی گذاشت یا رنگی تغییر دادیا تمی گرفت ممنون میشم راهنمایی کنید !
در این دستگاه چطور باید وارد منوی سیف مد شد ؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان سوالی داشتم.... در این سایت

سونی استور

تفاوت نسخه های

FULL GAME
با
PSN GAME

درچیه؟... جفتشون میشه خرید و دانلود اینترنتی کرد؟.... چرا حجم هاشون خیلی باهم فرق داره با اینکه بعضی هاشون یک بازی هستن؟.. کدومشون بخریم درسته؟

دوستان چطور میشه بگراند ابی رو تغییر داد عکسی گذاشت یا رنگی تغییر دادیا تمی گرفت ممنون میشم راهنمایی کنید !

تم رو نميدونم اما سيف مود بايد دستگاه رو خاموش كنى بعد پاور رو چند ثانيه نگه دارى ميره رو سيف مد

قابلیت تعویضه background موجود نیست
دستتون روی پاور نگه میداری وقتی beep داد دستت رو ور میداری و یک بار دیگه میزاری و 7 ثانیه نگه میداری.

دوستان میشه بگید جدید ترین تولید واسه چه ماهی هست تو بازار ایران ؟

چون من عید میخوام برم اهواز ، میخوام بدونم مثلا ریجن 2 آخرین و جدیدترین ماهی که هست چیه تا ببینم میتونم پیدا کنم یا نه ...

بعد یه سوال دیگه دارم اینکه من شنیدم مثلا یه خرابی داره انه که بعضی وقتا یه دیسک دیگه بزاری تو دستگاه گیر میکنه یا پس میده ... همچین چیزی ، حالا واسه همین که تست کنم مجبورم 2 تا بازی بخرم . پیشنهاد شما چیه ؟
Second Son مثلا با یه بازی خوب دیگه معرفی کنید ممنون میشم .

عزیز اگه میخوای صدای بازی رو از هدست گوش کنی باید بری توی setting از اونجا تنظیم کنیااااا چون در صورت عادی واسه party هستش
من خودم تا الان هرچی هندزفیری بهش وصل کردم قشنگ کار کرده هم صدا میومد از گوشیش و هم صدا از میکروفون میرفت ولی در کل صدا مونو هست و استریو نمیشه
آره اینکارو میکنم ولی وصل نمیشه باره 4 که دسته رو عوض میکم اصن هدست جدید خریدم مونو نیست وقتی میزنم باید یکم تکونش بدم که وصل شه وقتی فعال شد هیچ صداییم نمیده فقط مونو که وصل میشه صدایه خیلی کمی ازش میاد

آره اینکارو میکنم ولی وصل نمیشه باره 4 که دسته رو عوض میکم اصن هدست جدید خریدم مونو نیست وقتی میزنم باید یکم تکونش بدم که وصل شه وقتی فعال شد هیچ صداییم نمیده فقط مونو که وصل میشه صدایه خیلی کمی ازش میاد

محمود برا من اینطوری نیست.با اشغالترین هدست هم تستش کردم جواب داد.فکر کنم مثل گوشیمه که باید تا نصفه بزنی.ولی نباید اینجوری باشه

کمک

چطوری میشه تو حالت استندبای یه چیزو بزارم دانلود.دستگام داغ کرد.بدادم برسید:d
راستی دستگام بعد دوساعت روشن موندن پشتش تقریبا زیاد داغ شده.این عادیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or