هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

درود
بازی های دیجیتالی رو اگه یه نفر داشته باشه روی کنسولش، می‌تونه Share کنه برای کسی دیگه؟!
مثلا یکی بازی Outlast رو موقعی که برای PS+ مجانی بود گرفته و الان می‌فرستتش برای من تا بدون پرداخت هزینه دانلودش کنم.

درود
بازی های دیجیتالی رو اگه یه نفر داشته باشه روی کنسولش، می‌تونه Share کنه برای کسی دیگه؟!
مثلا یکی بازی Outlast رو موقعی که برای PS+ مجانی بود گرفته و الان می‌فرستتش برای من تا بدون پرداخت هزینه دانلودش کنم.
باید اکانتش رو وارد کنی .
تا اونجایی که فهمیدیم این تیپه Share کردن ps plus بین اکانتها انگاری فقط روی دیگر اکانتهایی که روی یک دستگاه هستند کار میکنه نه روی چند دستگاه مختلف. باید اکانت Primary باشه انوقت بقیه اکانتهایی که Primary نیستم میتونن از قابلیتهای اکانت اصلی استفاده کنن.
ا

درود

نه دیگه share تعطیله مگه اینکه طرف اون اکانت رو کلا غیر فعال کنه بده به شما !

درود
مگه outlast از پلاس خارج شد ؟
راستی کسسی نمیدونه که در ماه چندتا بازی برای پلاس رایگان میشه ؟ و اینکه بازیهای این ماه کی مشخص میشن ؟
ببخشید اینجا پرسیدم قبلا جای خودش پرسیدم و جواب نگرفتم

مگه outlast از پلاس خارج شد ؟
راستی کسسی نمیدونه که در ماه چندتا بازی برای پلاس رایگان میشه ؟ و اینکه بازیهای این ماه کی مشخص میشن ؟
ببخشید اینجا پرسیدم قبلا جای خودش پرسیدم و جواب نگرفتم
نه خب ولی تا موقعی که من 4 بگیرم احتمال داره خارج شه :| :دی

نه خب ولی تا موقعی که من 4 بگیرم احتمال داره خارج شه :| :دی
:d پس سریع بگیرا چون فک کنم تا 7-8 روز دیگه خارج بشه

در ضمن دوستانی کنی نمی دونن اینو بزارین بهتون بگم
سونی قابلیت pause کردن در دانلود رو نذاشته ولی یه راه داره :
باید وقتی که میخواین pause بشه کنسول روشن باشه و درحال دانلود فایل باشه
مودم رو حدود 2 دقیقه خاموش کنید و میزنه can't download و یک ضربدر سیاه روی گیج دانلود میخوره و بعد خواستین ادامه بدین دانلودو بزین از توی notifications قسمت دانلود و بزنید دانلود
من خودم تست کردم و هنوز هم شبها در حال دانلود این outlast هستم :p
فکر کنم اگر با lan وصل باشید کابل لن رو بکشید هم جواب بده ولی تست نکردم

:d پس سریع بگیرا چون فک کنم تا 7-8 روز دیگه خارج بشه

در ضمن دوستانی کنی نمی دونن اینو بزارین بهتون بگم
سونی قابلیت pause کردن در دانلود رو نذاشته ولی یه راه داره :
باید وقتی که میخواین pause بشه کنسول روشن باشه و درحال دانلود فایل باشه
مودم رو حدود 2 دقیقه خاموش کنید و میزنه can't download و یک ضربدر سیاه روی گیج دانلود میخوره و بعد خواستین ادامه بدین دانلودو بزین از توی notifications قسمت دانلود و بزنید دانلود
من خودم تست کردم و هنوز هم شبها در حال دانلود این outlast هستم :p
فکر کنم اگر با lan وصل باشید کابل لن رو بکشید هم جواب بده ولی تست نکردم
نمی‌رسم بگیرمش :| :دی
چون حدودا 16 روز دیگه می‌گیرم دستگاه رو :دی
فقط یه سوال:
امکان داره بازی هایی که قبلا برای Plus رایگان بوده و الان برداشته شده دوباره رایگان بشه؟!
مثلا این Outlast یا Don't Strave!

نمی‌رسم بگیرمش :| :دی
چون حدودا 16 روز دیگه می‌گیرم دستگاه رو :دی
فقط یه سوال:
امکان داره بازی هایی که قبلا برای Plus رایگان بوده و الان برداشته شده دوباره رایگان بشه؟!
مثلا این Outlast یا Don't Strave!

خیر غیرممکنه دوباره رایگان بشه

شما بوسیله نسخه اینترنتی PS Store برو Plus ــت رو روی اکانتت وارد کن و بازی های رایگان رو بفرست توی لیست دانلود قبل از اینکه وردارنش , 5-6 روز وقت داری

خیر غیرممکنه دوباره رایگان بشه

شما بوسیله نسخه اینترنتی PS Store برو Plus ــت رو روی اکانتت وارد کن و بازی های رایگان رو بفرست توی لیست دانلود قبل از اینکه وردارنش , 5-6 روز وقت داری
درسته تنها راهش همینه که ایشون گفتن
از سایت Offizielle PlayStation-Website یک اکانت بسازین بعدش یک پلاس هم خریداری کنید و بزنید روی اکانت و دانلودش کنید
توجه کنید که ریجن اکانت یا آمریکا ی اروپا باشه چون outlast برای امارات توی پلاس نیست
آمریکا کارتهاش بصرفه ترن نسبت به اروپا و بیشتر هم یافت میشن

- - -ویرایش - - -

کسی از دوستان میدونه که این قضیه sony reward point در سایت playstation.com چیه ؟ مال من امروز شده 10 پوینت !!! جریانش چیه و چی میده اگه زیاد بشه ؟

میگم این دسته من هرچی هدستو بش وصل میکنم صدا نمیاد بعد هی باید تکونش بادم و تا آخر نباس بره داخل تا فعال شه یه هدست دیگه خریدم برای خود ps4 هست اما این رو هم نمیخونه برا باقیم همینجوره ؟ 3 تا دسته رو امتحان کردم

میگم این دسته من هرچی هدستو بش وصل میکنم صدا نمیاد بعد هی باید تکونش بادم و تا آخر نباس بره داخل تا فعال شه یه هدست دیگه خریدم برای خود ps4 هست اما این رو هم نمیخونه برا باقیم همینجوره ؟ 3 تا دسته رو امتحان کردم

فک کنم 200 هزار تومنم باید بدی واسه هدست مخصوصش:)).تا چند ماه پیش که گفته بود ساپورت نمیکنه:p.حالا من هی میگم ps4 بدرد الانه ما نمیخوره گوش نکنین:p

عزیز اگه میخوای صدای بازی رو از هدست گوش کنی باید بری توی setting از اونجا تنظیم کنیااااا چون در صورت عادی واسه party هستش
من خودم تا الان هرچی هندزفیری بهش وصل کردم قشنگ کار کرده هم صدا میومد از گوشیش و هم صدا از میکروفون میرفت ولی در کل صدا مونو هست و استریو نمیشه

دوستان وقتی دستگاه در حالت استندبای داره دانلود میکنه فشاری به دستگاه وارد میشه؟!!!
مثلا اگه 12 ساعت تو حالت استندبای درحال دانلود باشه مشکلی پیش نمیاد؟!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or