هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

خسته نباشید...
امیدوارم این سوال قبلا پرسیده نشده باشه.
حقیقت اینکه کنترل های PS4 موجود در بازار همه اصلی هست؟ اصلا وقت شده تو این مدت کوتاه که فیکش رو بسازن؟ واقعا ذهنم رو مشغول کرده... چون سر PS3 خیلی اذیت شدم.
آره عزیز تا اونجا که من دیدم هر چی توی بازار بوده اورجینال بوده
و فکر نمیکنم بتونن فیکش رو به این خوبی در بیارن

آره عزیز تا اونجا که من دیدم هر چی توی بازار بوده اورجینال بوده
و فکر نمیکنم بتونن فیکش رو به این خوبی در بیارن

البته یه تعداد فیک پخش شده تو بازار ولی فیک نیستن خرابی ای هستن که توسط خود سونی تعمیر شدن

این move میشه باش تو منو کار کرد ولی نمیدونم بازیه هست که ساپورت کنه اصلا به صرفه هست نگهش داری ؟؟
به نظرم فعلا" فقط جاست دانس بوده که یا باید موو داشت یا پی اس کمرا ..... 100% که براش بازی خواهد اومد بعدش اگه پلی3 داری که احتمالا" باز براش بازی بیاد بعد اونقدر هم قیمتی نداره که بخوای بفروشیش شاید آینده بهتری داشته باشه !!

نابودم کرد این عکس:x :
9xz7mcahkjjgnppem1t6.jpg

من هر کنسولی رو دیدم سفیدش خوشگلتر بود! اصلا چرا مشکی میسازن؟:دی خداییش سفیدش خیلییییییییییی خوبه

سفیدش به خاطر این خوشگله که همه کنسولا رو مشکی میسازن و ما به مشکی عادت کردیم،بعد که سفیدش رو همه میبینن هیجان زده میشن :D

- - -ویرایش - - -

چقدر نازه این رنگی.راستی بچه ها از اون برچسبا که روی ال ای دی دسته میزنن تو ایران هستش؟

فکر نکنم توی خارج از کشور هم جائی باشه که بفروشه اون برچسب ها رو!!!
اون عکسائی هم که تو نت پخش شد خودشون درست کرده بودن برچسب رو :d

چقدر نازه این رنگی.راستی بچه ها از اون برچسبا که روی ال ای دی دسته میزنن تو ایران هستش؟
ببین اون بچسب هارو خودت هم میتونی درست کنی باید اون لوگو یا هر تصویری که میخوای بزنی رو بدی به این مغازه هایی که تو کار تابلو نویسی(البته بعضی از تابلو نویسا ) یا کسایی که تو کار پرینت و از این چیزا هستن بعد خودشون از میپرسن که مثلا رو چه کاغذی میخوای یا رو بچسب و رنگ و اینکه کجاشو ببرن و از این جور سوالا بعدشم بایه دستگاهی که با لیزر این کار رو انجام میده برات درست میکنن
اینم شکل دستگاه

فكر كنم خود سونى بزودى اين برچسب هارو عرضه كنه چون فروشش زياد خواهد شد :دى

فکر نکنم سونی دست به یه همچین کاری بزنه چون واقعا اگه خود شرکت سونی بیاد یه همچین چیزی بده ترول های زیادی در بارش درست میشه مثل یکی از همین ماکرون فن هایی که همتون میشناسینش میان میگن هدف سونی از گذاشتن led روی دسته کشف استعداد مردمه :|

دوستان ps4 ریجن3 آیا میشه فیلم های ریجونFree هم دید باهاش مثل این Dvdها یا نه حتما باید Bluryباشه و مثلا اگه ریجون3 هست باید ریجون3 تهیه کرد؟کسی میتونه توضیح کامل بده ممنون میشم دوستان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or