phoenix666
کاربر سایت
fox که کارخونشه بعد از فاکس چیزی دیگه ننوشته ؟زیر کنسول رو کامل چک کردم خبری از تاریخ نبود فقط نوشته تولید fox سریالکی با 04 شروع میشد
fox که کارخونشه بعد از فاکس چیزی دیگه ننوشته ؟زیر کنسول رو کامل چک کردم خبری از تاریخ نبود فقط نوشته تولید fox سریالکی با 04 شروع میشد
سلام نه پشتش نوشته ریجن allسلام به احتما زیاد بازی فیفا شما ریجن 2 هست
پشت جعبه بازی قیقا رو نگاه کنید ببیمید داخل کره زمین 1 هست یا 2 با All زده
fox که کارخونشه بعد از فاکس چیزی دیگه ننوشته ؟
نه خبری از تاریخ نیست فقط سریال رو زده که با 04 شروع شده
سلام و درود بر شما اساتید.
یکی از دوستام ps4 رو همین یه هفته پیش خرید و امروز دچار مشکل شده و وقتی دستگاه رو دیدم گفت وست بازی بودم که یه دفعه کنسول خاموش شد وچراغ آبی چشمک زن میزنه..... به نظرتون مشکل از کجاست؟؟؟
اگه میشه راهنمایی کنید؟؟؟
لطفا جواب بدید ریجن بازی هم all استسلام من اکانت امریکا ساختم ولی تو بازی fifa 14وقتی اون تمرینای که برنز و نقره و طلا هست می رم موقع امتیاز عکس پرچم بریتانیارو می زنه می نویسه united kindom چرا؟
3D ننوشته؟
توی تاپیکه بازی مطرح کن و کسایی که بازی کردن احتماله زیاد میدوننلطفا جواب بدید ریجن بازی هم all است
کنسول متاسفانه مشکل دار هست. کاریشم نمیشه کرد . میتونه هارد رو در بیاره و جا بزنه ببینه درست میشه یا نه . امتحان کنید ببینید میتونید به Safe Boot برید یا نه ؟سلام و درود بر شما اساتید.
یکی از دوستام ps4 رو همین یه هفته پیش خرید و امروز دچار مشکل شده و وقتی دستگاه رو دیدم گفت وست بازی بودم که یه دفعه کنسول خاموش شد وچراغ آبی چشمک زن میزنه..... به نظرتون مشکل از کجاست؟؟؟
اگه میشه راهنمایی کنید؟؟؟
ممنون اما شماهم به اين كاملي جواب نداده بودي ، الان گرفتم چي شد ، خوب حالا ميرم سراغ گرفتن اينترنت با حجم نامحدود با سرعت بالا، ارزش داره ٢٠٠ بدي واسه يك ماه در عوض ٥٠٠ تومان بازي بگيري چون من پول براي psn نميدم.
راستي ي سوال ديگه چرا nba live براي x1 هست اما براي ps4 نيست؟
اون دیگه بستگی به خودت داره اما فکر میکنم با توجه به اینکه میشه بازیا رو خرید و فروخت ( نسخه فیزیکی ) فیزیکی خریدن به صرفه تره ضمن اینکه نهایتا یه تعداد محدود بازی میتونی روی 400 گیگ Ps4 نگه داری که ماشالا بعضی بازیا حجمش تا اینده با همه dlc ممکنه به 50-60 گیگم برسه . پس این هم در ذهن داشته باش.
بازی NBA LIVE برای 4 هم موجود هست اما اصلا توصیه نمیشه به دلیله نابود بودنش D: همون NBA 2k رو بخرید.
باتشکر ازپاسخ شما.... سوال دیگری دارم.... امکان اضافه کردن هارد اکسترنال به PS4 هست؟.... یا امکان ذخیره سازی بازی روی هارد اکسترنال هست؟
خیر . Ps4 هارد اکسترنال ساپورت نمیکنه .
در صورت اینکه میخوای بیشتر از 500 گیگ داشته باشه باید هارد رو عوض کنی.
SSHD=هارد هيبريدى 1 ترابايت گرفتم.خيلى عاليه.ممنون ازبابت راهنماييت ، خوب يعني بايد هارد يك ترا بگيرم براي ps4 ؟؟
كلاً چطور هاردي و باچه مشخصاتي بايد باشه؟
البته سوال الانم براي اينده هست كه 500g كم ميارم ، اما ميخوام از الان اطلاعات درستي داشته باشم.
هارد مخصوصي داره يا نه ؟ ممنون ميشم اطلاعاتي دراين مورد بدين....