کپی خور شدن ربطی به نوع دیسک نداره! هیچ کسی نمی تونه بگه کی کپیخور میشه٬ شاید اصلا نشه!دوستان ps4 كپي خور نميشه ؟ چه قدر طول ميكشه؟چون مثل ps3 بلوري هست سيستم ديسك هاشون يكي نيست ؟
كنسولش قيمتش خوبه اما بازي هاش خيلي گرونه
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام سوالي داشتم ، حجم بازي مثل fifa2014 يا battlefield 4 full كه تو استور سوني هست چقدر هست؟ راسته ميگن 40 تا 50 گيگ حجم هر كدوم از اين بازيهاس؟ من حدود ١٥٠ دلار اعتبار psn دارم و هنوز خريدي نكردم و برام سوال شده حجم بازيها چقدره؟ چون تا 20 گيگ هم برام مقدوره بازي لود كنم اما بيشتر ديگه شدني نيست.... ممنون ميشم راهنمايي كنيد كه حجم اين بازي ها چقدره ، كاري به اپديت و .. ندارم منظورم حجم بازيشه ، اپديت كه ميدونم براي هربازي مختلفه. مثلاً در اين لينك بازي كال اف زده 55 دلار اما حجم نزده و من موندم واقعاً حجم بازي ها چقدره حدوداً ، حداقل همين سه تا بازي كه نام بردم ، باتشكر
لينك سايت سوني استور
مثلا برای من دقیقا نوشته دسامبر 2013 یه fox هم نوشته که ماله کارخونه فاکسکان میشه .درود
این تاریخ ساخت پشت خود کنسول رو به صورت کد نوشته، به صورت سه ماهه یا دقیقا ماه و سال رو ذکر کرده؟!
مثلا نوشته ZVZASRF که باید کشف کنی این یعنی چی؟!
یا مثلا نوشته "W2013" که معنی Winter یا زمستان 2013 رو میده و یکی از سه ماه اون هست؟!
یا دقیقا نوشته "December 2013"؟!
ممنون
والا واسه من زدهدرود
این تاریخ ساخت پشت خود کنسول رو به صورت کد نوشته، به صورت سه ماهه یا دقیقا ماه و سال رو ذکر کرده؟!
مثلا نوشته ZVZASRF که باید کشف کنی این یعنی چی؟!![]()
یا مثلا نوشته "W2013" که معنی Winter یا زمستان 2013 رو میده و یکی از سه ماه اون هست؟!
یا دقیقا نوشته "December 2013"؟!
ممنون
مثلا برای من دقیقا نوشته دسامبر 2013 یه fox هم نوشته که ماله کارخونه فاکسکان میشه .
میگن هرچی به به 2014 نزدیک تر باشه بهتر تره![]()
سلام من اکانت امریکا ساختم ولی تو بازی fifa 14وقتی اون تمرینای که برنز و نقره و طلا هست می رم موقع امتیاز عکس پرچم بریتانیارو می زنه می نویسه united kindom چرا؟
فکر میکنم قبلا این سوال رو یک بار شما پرسیدن جواب هم دادم !
حجمه بازیا :
Here's the Download Sizes for all PS4 Launch Games - PlayStation LifeStyleAngry Birds: Star Wars – 1.5GB
Assassin’s Creed IV: Black Flag – 21.2GB
Battlefield 4 – 33.9GB
Blacklight: Retribution – 4.9GB
Call of Duty: Ghosts – 31.3GB
Contrast – 2.3GB
DC Universe Online – 22.7GB
FIFA 14 – 9GB
Flower – 1.8GB
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition – 22GB
Just Dance 2014 – 22GB
Killzone: Shadow Fall – 38.5GB
Knack – 35.6GB
LEGO Marvel Super Heroes – 6.4GB
Madden NFL 25 – 13.1GB
NBA 2K14 – 41.8GB
Need for Speed: Rivals – 15.9GB
Resogun – 460.8MB
Sound Shapes – 3.4GB
Super Motherload – 393.6MB
Trine 2: Complete Story – 2.6GB
Warframe – 4.2GB
اگر بیشتر از 20 نمیتونی دانلود کنی پس دوره بازیهای digital رو خط بکش. الان thief و infamous هم هرکدومش دارن میان 25 گیگ حجمشون هست.
فکر کنم خودمم بهت گفتم که BF حجمه خوده بازی 35 تاست. 1 گیگ پچ داره و هر DLC هم 4.5 گیگ هست که روی هم 45 گیگ دانلود باید بکنی.
Fifa حجمش پایینه 9 گیگ
COD هم 31 گیگ هست . احتمالا DLC جدید هم که عرضه بشه
با سلام !
دوستان تاریخ کنسول رو چطور میشه فهمید ؟من هر چی جعبه رو دیدم پیدا نکردم ! فقط سریال دستگاه با عدد 4 شروع میشه ریجن 1 هست دستگام !میشه راهنمایی کنید ؟ممنون!
زیر دستگاهو نگاه کنیدبا سلام !
دوستان تاریخ کنسول رو چطور میشه فهمید ؟من هر چی جعبه رو دیدم پیدا نکردم ! فقط سریال دستگاه با عدد 4 شروع میشه ریجن 1 هست دستگام !میشه راهنمایی کنید ؟ممنون!
زیر کنسول رو کامل چک کردم خبری از تاریخ نبود فقط نوشته تولید fox سریالکی با 04 شروع میشدزیر دستگاهو نگاه کنید