دوستم داره میره دبی میخوام بگم از اونجا واسم بیاره.2 ساعت نت رو گشتم ولی نتونستم یه عکس از جعبش پیدا کنم که ریجن دستگاه رو نوشته باشه و بهش بدم که فقط ریجن 2 واسم بگیره.اگه عکسی چیزی دم دست دارین ممنون میشم بهم بدیت تا نشونش بدم
بعد اونوقت این سوئیت شرتها سایز بندی هم داره یا همش تک سایزه ؟
حالا یکی اندازش نشه چی ؟:d
اگه تصویر داشتی خیلی خوب میشد آخه اطلاعاتش در مورد کنسول در حد صفر کلوین هستش واسه کسی که قبلا همچین چیزی ندیده سخته با توضیحات بتونه تجسم بکنهپشت جعبه یا زیرش یه عکس کره هست که توی یه کادر مربع رنگه توش نوشته 2
البته واضح تر از همش لوگو pegi اه که با یه باکس سبز رنگ و عدد 3 داخلش معلومه ، دستگاه هایی که روشون لوگو pegi هست ریجن 2 ان
حالا اینارو شما از کجا میدونید؟بعد چند تا کلا فیلم 4k داریم میشه نام ببرید که چجوری سونی میخواد استور رو پر فیلم 4k کنه؟
دوستان من از يك انجمن اموزش دريافت گيفت كارت psn به صورت رايگان ياد گرفتم و تاحالا 150 دلار دارم ، (البته اين اموزش به درد كساني ميخوره كه از محصولات اپل استفاده ميكنن ) و با كسب امتياز انواع گيفت كارت به صورت رايگان ميگيرن ، خود من تاحالا كلي گيفت كارت ايتونز گرفتم و استفاده كردم ، و الانم به راهتي كلي امتياز براي گرفتن گيفت كارت پلي استيشن نيتورك دارم.
اينم ليكش
آموزشی معرفی و اموزش تمامی سایت ها برای دریافت گیفت کارت رایگان آیتونز (کاملا ساده و عملی)