هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بله میشه . میتونید توی این سایت انجام بدید. قسمت Redeem ها توی Account management هست . از طریقه این سایت هم بخری میتونی یک راست به PS4 دانلود کنی .
حجمه بازی 10 گیگ نیست. بازیش 35 گیگ هست و 900 مگ هم پچ داره و اگر premium بخری و بخوای DLC ها رو دانلود کنی 46 گیگ میشه حدودا . DLC اولی 4 گیگ بود و DLC جدید هم 4.5 گیگ .
10 گیگ ( یا کمی کمتر ) از بازی دانلود بشه میتونی قسمت Single رو شروع کنی اما برای مولتی همه بازی باید دانلود بشه و اپدیت بشه .
بله همه کارها رو با PC میشه انجام داد .
میشه ساخت مشکلی نیست .

هنوز بازیهای اینده اعلام نشده .
فعلا بعضی استورها OUtlast هست. بعی OUtlast و Reso و بعضی هم Sound Shapes هست.

ریجنه اکانتات مختلفه ؟
من میدونم مثلا اگه یه اکانت داری که ریجن 1 بعد Primary باشه و بعد Sub Account بسازی اونام همه Plus دار میشن اما خودم تا حالا امتحان نکردم اگه مثلا بین دو اکانت از دو ریجن مختلف Plus میشه Share بشه یا نه .

Resogun خیلی هم خوبه D: لول .

پلاس 1 ساله بخر .
بله میشه مشکلی نیست .
نه همش ریجن یکه. البنه همیشه اینطوری نیس ولی خوب میره رو اعصاب...

اینم از جاپوننیها
byqytyqy.jpg

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

AW: هر سوال و هر مطلبی در مورد PS4

89031437526188335296.jpeg

90322504800551781163.jpeg

:((:((8-}
من تو کف اینا هستم داره منو دیوونه میکه
کسی میدونه این پک کجا گیر میاد (اون جاکت و کلاهش منو اسیر خودش کرده)

راست ميگه كسى نميدونه كالتكتور اديشن ها كجا پيدا ميشن؟ اگه ميدونه پ.خ كنه به جفتمون

9a8yzene.jpg

تو آلمان فروشگاه گیم استاپ قیمت زده 89.99 یورو
در ضمن تاریخ رلیز هم بیست یکم مارس هست

Release: 21/03/2014

دوستان وقتی ps4 هم استور داره و میشه از استورش فیلم و اهنگ گرفت دیگه چی از مولتی مدیا xbox کمتر داره؟حالا مکنه کیفیت و گستردگی استورش پایین تر باشه ولی همون کار رو انجام میده دیگه درسته؟

دوستان وقتی ps4 هم استور داره و میشه از استورش فیلم و اهنگ گرفت دیگه چی از مولتی مدیا xbox کمتر داره؟حالا مکنه کیفیت و گستردگی استورش پایین تر باشه ولی همون کار رو انجام میده دیگه درسته؟

در آينده اى نزديك SONY ميخواد با يه آپديت كيفيت پخش PS4 رو به 2160P يعنى ULTRA HD 4K ارتقاء بده و اِستور رو پر از فيلم و سريالها و كليپ با كيفيت 4K اجاره اى و براى فروش بگذاره.
همين الان هم بجز خود اِستور از NETFLIX هم براى ديدن فيلم و سريال در ايران با قيمت ارزونتر ميشه استفاده كرد.

در آينده اى نزديك SONY ميخواد با يه آپديت كيفيت پخش PS4 رو به 2160P يعنى ULTRA HD 4K ارتقاء بده و اِستور رو پر از فيلم و سريالها و كليپ با كيفيت 4K اجاره اى و براى فروش بگذاره.
همين الان هم بجز خود اِستور از NETFLIX هم براى ديدن فيلم و سريال در ايران با قيمت ارزونتر ميشه استفاده كرد.
حالا اینارو شما از کجا میدونید؟:دی بعد چند تا کلا فیلم 4k داریم میشه نام ببرید که چجوری سونی میخواد استور رو پر فیلم 4k کنه؟

بعد اونوقت این سوئیت شرتها سایز بندی هم داره یا همش تک سایزه ؟
حالا یکی اندازش نشه چی ؟:d
فکر کنم کلاه فقط قابل استفاده هست !
اونطوری که عکس نشون میده اون جلیفه فقط کاوره بازی هست !!!!!!!!!
لول به نظره من ارزش نداره CE بدونه Art book یا مجسمه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or