هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان. من2تا اکانت دارم یکیش پلاس روش فعاله ولی با اون یکی فیفا انلاین میزنم. مشکل اینجاس که خیلی وقتا که با این اکانت وصل میشم میزنه شما پلاس نیستید. مجبورمیشم لاگ اوت کنم با اون یکی اکانت وارد شم بعد دوباره با اکانتی که پلاس نیست وارد شم تا درست شه. اکانتی که پلاسه رو پرایمری هم کردم. کسی میدونه چرا اینجوریه؟ راه حلی داره؟

- - -ویرایش - - -

سلام و صبح بخیر

برای ps4 در ماه فبریه ( در حال حاضر ) چه بازی هایی برای عضو پلاس بصورت مجانی هست تا دانلود کنند ؟

به جز outlast و resogun بازی های دیگری هم هستند یا خیر؟
دیروز که من نگاه کردم اگه اشتباه نکنم همینا بود. فقطم همون اوتلست به درد بخوره

سلام خدمت دوستان
من یک سوال دارم که اگه میشه جواب بدید
چون من در یک شهر کوچیک زندگی میکنم نمیتونم هر چند ماه پلاس تهیه کنم
سوال:من میتونم اکانتمو باpsnکارت شارژ کنم و هر وقت پلاسم تموم شد از تو خود کنسول پلاس بخرم یا نمیتونم؟
ممنون اگه جواب بدید

سلام خدمت دوستان
سوال:من میتونم اکانتمو باpsnکارت شارژ کنم و هر وقت پلاسم تموم شد از تو خود کنسول پلاس بخرم یا نمیتونم؟
ممنون اگه جواب بدید
بله میشه

سلام دوستان سوالی داشتم... من برای بعداز عید میخوام ps4 بگیرم.... و تاحدودی با خواندن مطالب انجمن اطلاعات لازم به دست اوردم.... سوالی داشتم.... برای ساخت اکانت و شارژ اکانت و خرید بازی به صورت دیجیتال منظورم بازی (Battlefield 4 ) هست... در این سایت میتونم با pc کار ساخت اکانت و شارژ اکانت انجام بدم ....برای خرید که باید با خود کنسول بازی خرید و لود کنم.... در این سایت حجم نسخه full Battlefield 4 زده حدود 10 g که برای من باتوجه به سرعت و اینترنت نامحدودم امکان لودش دارم.... حدود 150 دلار شارژ psn برای us دارم که باهاش میخوام هم بازی بخرم هم اکانت pnsl فعال کنم..... خواستم ببینم در این سایت میشه با pc تمامی کارهای ساخت اکانت و شارژ اکانت انجام داد.... تا وقتی که کنسول خریدم بتونم راحت بازی خرید و لود کنم....باتشکر.

راستی برای ساخت اکانت نیاز به تغییر ای پی به کشور مورد نظر برای ساخت اکانت هست؟...یا میشه با ای پی ایران اکانت ساخت و آدرس امریکارو داد؟.... کلا" میخوام بدونم برای ساخت اکانت و نیز بعدا" برای استفاده از اکانت در خود کنسول باید تغییر ای پی داد یا نه.

لینک سایت

store.sonyentertainmentnetwork.com

بله میشه . میتونید توی این سایت انجام بدید. قسمت Redeem ها توی Account management هست . از طریقه این سایت هم بخری میتونی یک راست به PS4 دانلود کنی .
حجمه بازی 10 گیگ نیست. بازیش 35 گیگ هست و 900 مگ هم پچ داره و اگر premium بخری و بخوای DLC ها رو دانلود کنی 46 گیگ میشه حدودا . DLC اولی 4 گیگ بود و DLC جدید هم 4.5 گیگ .
10 گیگ ( یا کمی کمتر ) از بازی دانلود بشه میتونی قسمت Single رو شروع کنی اما برای مولتی همه بازی باید دانلود بشه و اپدیت بشه .
بله همه کارها رو با PC میشه انجام داد .
میشه ساخت مشکلی نیست .

سلام و صبح بخیر

برای ps4 در ماه فبریه ( در حال حاضر ) چه بازی هایی برای عضو پلاس بصورت مجانی هست تا دانلود کنند ؟

به جز outlast و resogun بازی های دیگری هم هستند یا خیر؟
هنوز بازیهای اینده اعلام نشده .
فعلا بعضی استورها OUtlast هست. بعی OUtlast و Reso و بعضی هم Sound Shapes هست.

سلام دوستان. من2تا اکانت دارم یکیش پلاس روش فعاله ولی با اون یکی فیفا انلاین میزنم. مشکل اینجاس که خیلی وقتا که با این اکانت وصل میشم میزنه شما پلاس نیستید. مجبورمیشم لاگ اوت کنم با اون یکی اکانت وارد شم بعد دوباره با اکانتی که پلاس نیست وارد شم تا درست شه. اکانتی که پلاسه رو پرایمری هم کردم. کسی میدونه چرا اینجوریه؟ راه حلی داره؟

- - -ویرایش - - -

دیروز که من نگاه کردم اگه اشتباه نکنم همینا بود. فقطم همون اوتلست به درد بخوره
ریجنه اکانتات مختلفه ؟
من میدونم مثلا اگه یه اکانت داری که ریجن 1 بعد Primary باشه و بعد Sub Account بسازی اونام همه Plus دار میشن اما خودم تا حالا امتحان نکردم اگه مثلا بین دو اکانت از دو ریجن مختلف Plus میشه Share بشه یا نه .

Resogun خیلی هم خوبه D: لول .

سلام خدمت دوستان
ممنون اگه جواب بدید

پلاس 1 ساله بخر .
بله میشه مشکلی نیست .

:crying1:

69016487675563109282.jpg

مثل اینکه زیادی تو کف فیلم Superman VS. Batman هستی نگران نباش فیلمش امسال میاد . ببخشید 2016 میاد .:d
(شوخی کردم میدونم تو کف برچسب هایی مثل بقیه.;;))

آخرین ویرایش:
یه مشکلیکه برای من بوجود ادمه دیگه نمیتونم وارد التیمات بشم پیغام میده اکانتم در اورجین بسته شده و باید یکاری کنم تا اونجایکه فهمیدم هم پسود هم جواب سوال امنیتی رو عوض کردم ولی بازهم همان ارور رو میده این راهم اضافه کنم توی قسمتهای دیگه برای انلاین مشکلی ندارم

Attachments

• IMG_0065.jpg
    IMG_0065.jpg
    78.7 KB · مشاهده: 35
یه مشکلیکه برای من بوجود ادمه دیگه نمیتونم وارد التیمات بشم پیغام میده اکانتم در اورجین بسته شده و باید یکاری کنم تا اونجایکه فهمیدم هم پسود هم جواب سوال امنیتی رو عوض کردم ولی بازهم همان ارور رو میده این راهم اضافه کنم توی قسمتهای دیگه برای انلاین مشکلی ندارم

سلام از کجا باید اکانت اوریجن ساخت لطفا می شه لینکشو بدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or