هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

الان محتوای درون جعبه چی باید باشه بعد من باید در ان 48 ساعت تست چه چیز های بررسی کنم موارد امنیت چی بعد ورزن دستگاه چی این که باسه ابدیت باید اول 1.51 ابدیت کنم که جچم اش300 مگ بعد باید اون 800 مگ ابدیت 1.61 دان و بروی این ابدیت بریزم
برای همه ی بازی ها پلاس باید خرید ابدیت تو بیرون چند می ریزند با این ابدیت 1.61 چه قابلیت اضافه شده ؟

سلام دوستان من يه بازي اسسين گرفتم دي وان هست يه سري مراحل اضافي داره ولي ريجن سه هست اكانت و دستگاه ريجن يك راهي هست بشه استفادش كرد؟؟

کسی تونسته باسه انلوگ های دسته چاره کنه ؟
والا من بازم تا الان دیگه 3 ماه شد D: کوچکترین زده گی روش نیفتاده D:

سلام دوستان من يه بازي اسسين گرفتم دي وان هست يه سري مراحل اضافي داره ولي ريجن سه هست اكانت و دستگاه ريجن يك راهي هست بشه استفادش كرد؟؟
ریجن بازی و اکانت باید یکی باشه تا بشه کده داخل رو redeem کرد.
یه سوال راجع به سخت افزار دارم
رم گرافیک و رم خود کنسول چند گیگ هستن هر کدوم ؟؟جدا میگم..
ram که اعلام شده بود 8GB GDDR3 که مقداریش برای OS کنسول رزرو شده و فکر میکنم تا 5 گیگ سازنده ها اجازه استفاده دارن
GPU دستگاه هم مثل یک GPU کاستومایز شده مدله 7870 هست .
more info: PlayStation 4 technical specifications - Wikipedia, the free encyclopedia

ram که اعلام شده بود 8GB GDDR3 که مقداریش برای OS کنسول رزرو شده و فکر میکنم تا 5 گیگ سازنده ها اجازه استفاده دارن
باو چرا میزنی تو سر مال !؟ :دی GDDR5 :دی اون هم 5.5ــه همون 0.5ـش میشه PS3 ، لول :دی

more info: PlayStation 4 technical specifications - Wikipedia, the free encyclopedia

یعنی 2.5تا 3 گیگ برای سیستم عامل؟؟
بعد رمه گرافیک چقدر هست ؟؟اون برام مهمه تا حالا چیزی گفتن ؟منتشر شده؟

سلام دوستان.خسته نباشید.
من میخوام ps4 بخرم به نظر شما عید بخرم خوبه اون موقع قیمت ها؟
چون بیشتر از این نمیتونم صبر کنم.
و یک سوال در مورد بازیها اینه که این بازیها قیمتاشون خیلی بالاست و کسی میدونه چطوری از یه راه دیگه اینا رو گیر اورد مثلا میشه دانلودشون کرد یا چیزای دیگه.
ممنون میشم جواب بدید.چون من تازه کار هستم.

با سلام !
دوستان من هم این کنسول رو خریدم !
چند نکته !
راستش من بازی کیلزونه رو بازی کردم به نطرم گرافیک بازی در هد کریسز بود مقداری بیشتر !واقعا این نسل تا به امروز زیاد تغییر خاص گرافیکی نداشته و هنوز ما شاهد شاهکارها نیستیم!
نمیدونم اما این بازیهایی که واسه اس 4 اومده یه جورایی همه در حد همون نسل بازیهای آخر 360و 3 هستند !برای من که دلچسب نبود امیداورم که شهکارها و سونی ماکروسافت کم کم به فکر تحول بیوفتن !
در کل پتانسیل کنسولها بالاست و در آ؛ینده احتمالا شاهد تحول خواهیم بود !
دوستان چند سوال :
1.دسته رو چطور باید شارژ کرد؟دستگاه باید رو حالت استن بای باشه؟
2.بازیی که واقعا نسل فعلی رو نشون بده فعلا هست؟
3.بازی گاد اف وار برای این کنسول عرضه میشه؟
4. پست کاملی هست که موارد ائلیه رو توضیح داده باشه راه اندازی و نکاتی در خصئص کنسول ممنون!
5.دوستان اگر سایتی هست که مثل گیم اسپوت و ا ن جی باشه که قیلتر نباشه ممنون میشم معرفی کنین

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or