هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان یک سوال بسیار مسخره و قدیمی دارم لطفا نخندید
آقا ما تا نسل اول و دوم با سونی بودیم (ps1&ps2)بعد ایکس باکس360 خریدیم
اون وقتا که تروفی نبود
حالا سوال:این ترفی چی هست و توضیح بدید لطفا
و این تروفی ها به چه دردی میخوره؟
ممنون

همون اچیومنته و بجای 1000 کردن میتونی بازیتو پلاتینیوم ( پلات ) کنی !
:دی

آقا اختیار داری خنده چرا.
Trophy مثل همون Achievment توی Xbox360 هست.
تقریبا همه بازی ها این دو مورد رو دارن که در بازی های مختلف با هم فرق داره. مثلا توی فیفا با لایی زدن یک تروفی باز می‌شه و در BF4 با کشتن 5 نفر با چاقو در حالت آنلاین!
به هیچ دردی به جز پُز دادن و نشون دادن مقدار حرفه ای بودن شما در بازی های مختلف نمی‌خوره :دی
ممنون از جوابتون
و یک سوال دیگه هم دارم
از بعضی دوستان شنیدم که این تروفی ها به صورت آنلاین میشه به دست آورد اینم میشه توضیع بدید
ممنون

ممنون از جوابتون
و یک سوال دیگه هم دارم
از بعضی دوستان شنیدم که این تروفی ها به صورت آنلاین میشه به دست آورد اینم میشه توضیع بدید
ممنون
همون طور که گفتم، تروفی و اچیومنت در قبال انجام دادن کار های خاص باز می‌شن.
یه سری از بازی های تروفی آنلاین دارن که شما باید اون بازی رو به صورت Online انجام بدی و کاری که گفته شده رو انجام بدی تا بتونی تروفی رو بگیری.
نسل قبلی (PS3) تروفی ها به صورت عادی (آفلاین) هم نمایش داده می‌شد و شما می‌دیدی که چه مقدار تو بازی های مختلف تروفی گرفتی یا کدوم تروفی ها رو گرفتی و کدوم ها موندن! توی این نسل (PS4) تروفی ها فقط در صورتی که آنلاین باشید نمایش​ داده می‌شن.

دادا حرفت درسته .. بی زحمت میگی مگه میشه سیو رو از رو کنسول هم پاک کرد ؟؟؟
آخه تو کامپیوتر میشه ولی اینجا !!؟؟

سیو ها رو من هرچی شخم زدم منو رو نتونستم محل دسترسیش رو پیدا کنم فقط میشه رو سه گیگ فضایی که برای اعضا پلاس هست اپلود کرد!:d
..​

[Settings] > [Application Saved Data Management] > [Saved Data in System Storage]
گزينه delet و upload و copy to USB storage

دوستان من الان بخوام از دومين share يه اكانت روي دستگاه خودم استفاده كنم و به صورت secondary PS4 استفاده كنم خوب مجبورم هميشه انلاين باشم با همون اكانت!
حالا سوالم اينه كه اكانت اصلي ايم پلاس ه ! ديگه لازم نيست اون اكانت دومي رو كه SECONDARY هست رو هم پلاس كنم و خود پلاس اكانت اصلي ايم روي اين اكانت هم شير ميشه براي انلاين يا نه !
اره شیر میشه. یه اکانت پلاس رو دستگاهت داشته باش دیگه همه اکانت هات رو اون دستگاه از مزایا پلاس بهره مند میشند

آقا یه سوال DS4 شاستیاش (شوک هاش) نرمه؟؟ آخه برا بازی های FPS خیلی مهم هست که نرم باشه مثلا من یه DS3 برا PS3 خریده بودم خیلی شاستیاش خشک بود اصلا نمیشد نشونه گرفت حالا نمیدونم برا DS4 هم اینطوری هست؟؟ یا راحت میشه AIM کرد؟؟
انالوگ ها نسبت به ps3 سفت تره ولی میشه بهش عادت کرد!
کلا DS4 خیلی شبیه به دسته ایکس باکسه (انالوگ و ...)
دوستان من برای دانلود یک بازی باید دستگاه رو 8 ساعت رو حالت استندبای قرار بدم! به نظرتون مشکلی واسش پیش نیماد؟!!
چون من وقتی رو حالت استندبای بود متوجه شدم که هنوز کمی داغ میکنه ( خیلی کم ) حالا این 8 ساعت متوالی مشکلی واسش پیش نمیاره؟!
و سوال دیگه اینکه بعد از دانلو میتونم بازی رو انجام بدم یا یکم به دستگاه استراحت بدم؟!

اره شیر میشه. یه اکانت پلاس رو دستگاهت داشته باش دیگه همه اکانت هات رو اون دستگاه از مزایا پلاس بهره مند میشند

همه مزایا که فکر نکنم مرتضی جان،فقط میشه آنلاین بازی کرد............
مثلا فکر نکنم اگه یه اکانت پلاس رجین 2 داشته باشی توی اکانت رجین یک هم بشه از تخفیفای پلاس استفاده کرد!!!
میشه؟!
باز شما پلاس رو بیشتر جوئیدی،اگه اینطوریه بگو بریم تو کار تخفیفا!!! :d

عاغا این وضعیت هدستا درس نشد واسه من روی 4 تا دسه تست کردم نشد یه دستگا پلمپ هم باز کردن واسه فروش رویه اونم تست کردیم نشد وقتی میزنم باس یکم بیارم بیرون هدست رو که فعال بشه بعد که فعال شد هیچ صدایی ردو بدل نمیشه فقط هدست موننو خودش اینجوری صدایه خیلی کمی ازش در اومد . مشکل چیه کسی اینجور نبوذه ؟؟؟

عاغا این وضعیت هدستا درس نشد واسه من روی 4 تا دسه تست کردم نشد یه دستگا پلمپ هم باز کردن واسه فروش رویه اونم تست کردیم نشد وقتی میزنم باس یکم بیارم بیرون هدست رو که فعال بشه بعد که فعال شد هیچ صدایی ردو بدل نمیشه فقط هدست موننو خودش اینجوری صدایه خیلی کمی ازش در اومد . مشکل چیه کسی اینجور نبوذه ؟؟؟
واسه منم وقتی میزنم تو پورتش باید یکم بکشمش بیرون تا درست شه، نمیدونم چرا اینجوریه، امیدوارم مشکل از هدست باشه نه پورت روی دسته :|
ولی رد و بدل شدن صدا رو نمیدونم، چون من فقط یه پارتی چت درست کردم و دیدم علامت نبود هدفون تغییر کرد (یعنی هدفون وصل شده)، همین :d
سلام.نحوه صحیح خارج شدن از بازی چطوریه؟و همینطور خاموش کردن پلی استیشن
خیلی راحت :d دکمه PlayStation رو بزن، بیا رو بازی دکمه options رو بزن بعد close application
برای خاموش کردن هم 1- دکمه PlayStation رو نگه دار، از منویی که باز میشه گزینه turn off رو انتخاب کن، 2- برو رو ردیف بالا (همون لیستی که PSN و friends و ... هست) گزینه آخرو بزن (سمت راست) بعد turn off

واسه منم وقتی میزنم تو پورتش باید یکم بکشمش بیرون تا درست شه، نمیدونم چرا اینجوریه، امیدوارم مشکل از هدست باشه نه پورت روی دسته :|
ولی رد و بدل شدن صدا رو نمیدونم، چون من فقط یه پارتی چت درست کردم و دیدم علامت نبود هدفون تغییر کرد (یعنی هدفون وصل شده)، همین :d
turn off
من هدست رو رویه 4 تا دسه تست کردم هم مونو خودش هم هدست مخصوص ps4 که خریدم ولی نشد...

سلام یه سوال داشتم من یه اکانت باز کردم با خوده سونی 4 حالا میخوام online id عوض کنم نمیشه کسسی راهی بلده ؟
سوال دومم اینه اگه یه اکانت دیگه بزام اجازه میده تروفی هامو به اون بزنم

ارزش داره من سونی 3 م بفروشم یه سونی 4 بخرم ؟
اگه بازم صبر کنی چیز زیادی از دست نمیدی، الان خودم دلم برای PS3 تنگ شده :( :d
سلام یه سوال داشتم من یه اکانت باز کردم با خوده سونی 4 حالا میخوام online id عوض کنم نمیشه کسسی راهی بلده ؟
سوال دومم اینه اگه یه اکانت دیگه بزام اجازه میده تروفی هامو به اون بزنم
شما همون موقع که اکانت میسازی تو یکی از مراحلش ازت میخواد که online ID رو تعیین کنی، همونی که اون موقع تعیین کردی هست، دیگه نمیشه عوضش کرد
تروفیها رو هم نمیشه از اکانتی به اکانت دیگه منتقل کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or