هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

تو کنسول ریجن 3 فقط روی دسته جای ضربدر و دایره فرق داره دیگه ؟ آپشن ها و بازیها که تغییری ندارن ؟

یعنی اگه یه دسته دیگه بگیری هیچ فرقی با ریجن های دیگه نداره ؟

تو کنسول ریجن 3 فقط روی دسته جای ضربدر و دایره فرق داره دیگه ؟ آپشن ها و بازیها که تغییری ندارن ؟

یعنی اگه یه دسته دیگه بگیری هیچ فرقی با ریجن های دیگه نداره ؟
نه هیچ فرقی نداره بازی هم اگه ریجن 1 و 2 باشه فرقی نداره ولی اگه بازیت ریجن 3 باشه بازم جای XوO عوض هست

بر و بچ :دی من دارم از اکس باکس به پلی 4 کوچ میکنم ، میخوام بدونم برای اینکه مثلا میگن outlast تو اکانت امارات و کویت و ... نیست ، من میتونم یه اکانت بسازم که ماله انگلیس باشه ؟ اکانت انگلیس بهتره یا آمریکا ؟

سلام خدمت دوستان گرامی
من چون واقعیتش تا الان در جریان این تاپیک نبودم عذر میخوام اگر سوالم تکراری هست .
PS4 ریجن 1 ساخت نوامبر 2013 مشکل خاصی داره یا نه ؟ منظور اینه که میشه با خیال راحت خریداری کرد ؟
چون قرار هست از تهران خرید کنم و خودمم شهرستانم به همین خاطر مهلت تست نمیتونم بگیرم رو همین حساب میخواستم اطمینان حاصل کنم که ایا PS4 با این شرایطی که گفتم وضعیتش اوکی هست یا خیر !
ممنون

داخل بازیها هم عملکرد دکمه ها متفاوته ؟
اگه بازیت ریجن 3 باشه
دکمه تائید منوهای بازی دایره و بک ضربدر ولی تویه خود گیم(گیم پلی) هیچ فرقی نمیکنه
کلا این بحث دایره و ضربدر تویه ریجن 3 فقط توی منوهاست

آخرین ویرایش:
تو بازی ها هم اگه ریجن 3 باشه د
دکمه تائید منوهای بازی دایره و بک ضربدر ولی تویه خود گیم(گیم پلی) هیچ فرقی نمیکنه
کلا این بحث دایره و ضربدر تویه ریجن 3 فقط توی منوهاست

یعنی مثلا تو GoW یدفعه نگه با O پرش کن !؟ ( به جای X )

بازیهای ریجن های دیگه هم که اصلا هیچ تفاوتی نداره ، درسته ؟

یعنی مثلا تو GoW یدفعه نگه با O پرش کن !؟ ( به جای X )

بازیهای ریجن های دیگه هم که اصلا هیچ تفاوتی نداره ، درسته ؟
دکمه های گیم پلی بازی که هیچ تغییری نمی کنه ولی توی همون gow حتی اگه ریجن بازیت 2 باشه وقتی می خوای توی منوی بازی new game رو انتخاب کنی باید روش دایره بزنی ! چون کلید تایید کنسول شما دایره هست . من 7 سال ps3 ریجن جی داشتم هیچ فرق خاصی نداره . الانم ps4 ریجن 1 هست بازم برام مهم نیست اصلا ! کلا روی این قضیه حساس نشید .

گزينه داره بابا حتما" ! من الان هر بار خودش وارد خيلي هم سريع وارد ميشه

گزینه اش کجاست ؟ من پیدا نکردم چیزی !

بر و بچ :دی من دارم از اکس باکس به پلی 4 کوچ میکنم ، میخوام بدونم برای اینکه مثلا میگن outlast تو اکانت امارات و کویت و ... نیست ، من میتونم یه اکانت بسازم که ماله انگلیس باشه ؟ اکانت انگلیس بهتره یا آمریکا ؟
انگلیس

به نظرم امریکا بساز کارت های PSN واسه اکانت های انگلیس گرون تره از امریکا!

Leaked Image Allegedly Reveals PlayStation Now Launch Titles and Pricing :

PlayStation Now is a Gaikai-based video game streaming service by Sony that can provide PlayStation gaming content to TVs and mobile devices such as smart phone and tablets. PlayStation Now was announced at Consumer Electronics Show 2014 during Sony press conference and will be released during summer this year.

Sony’s revolutionary PlayStation Now video game streaming service is yet in its developments stages. The developer recently started a private PlayStation Now Beta, only a limited number of people in North America were invited for the Beta testing of the service. The Beta was under strict NDA but still some gamers managed to leak information about it such as the list of games that were provided to the participants with PlayStation Now for Beta testing and also the thoughts and reviews of Beta participants.

PlayStation Now is still few months away from its official launch and keeping aside the criticism, a lot of information and details about the service are being disclosed through leaks and rumors. Just now, an allegedly leaked image concerning the launch details of PlayStation Now has been posted by a Reddit user.

The image contains two rows displaying the PlayStation Now launch titles, the price of the service can also be seen at the bottom of the image. Presumably, the mentioned price, $49.99, is for the one complete year of PlayStation Now membership. The leaked image can be seen below.

As of now, take this image with a pinch of salt because Sony has not yet confirmed anything regarding the PlayStation Now launch titles and pricing. Although the image shows that most of the games that were included in PlayStation Now beta are present in the list of PlayStation Now launch titles. The image looks fake to some degree but do not consider it fake just now, it could be another bit from the Beta participants.

منبع :

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or