هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
این سری جدید ساخت PS4 که میگفتن توی Feb میاد ! اومده ؟ از کجا میشه فهمید ؟!
این ریجن 3 کنسول چی داره که بعضیها دارن در به در دنبالش میگردن ! امروز رفته بودم توپخونه چند نفر ریجن 3 میخواستن !
با تشکر

هیچی نداره!تا به حال اماره خرابی نیومده ازش گویا!

فرستاده شده از C5303ِ من با Tapatalk

دوستان کمک کمک:( من پنجشنبه که ps4خریدم وقتیds4 برای شارژ گزاشتم برای اولین بار دستگاه رو تو حالت استندبای گزاشتم ودسته نور ledتو حالت استند بای برای شارژ خاموش شد و روشن نبود فکر کردم در موقع شارژ نور led دسته در حالت استندبای روشن نمی شه حالا و بعد دسته قشنگ شارژ شد حالا که امروز گزاشتم دسته تو حالت استندبای شارژ بشه می بنم دسته نور led زرد رنگ چشمک زن می زنه چرا دفعه ی اول اونطوری شد یه خدای نکرده دستگاه یا دسته که مشکل نداره؟:(

دوستان برای لاگین کردن هر سری ازم پسوورد رو می خواد و مثل ps3 سیو نمی مونه پسوورد . فعلا اینجوریه و باید منتظر اپدیت باشیم یا گزینه ای چیزی وجود داره ؟

دوستان برای لاگین کردن هر سری ازم پسوورد رو می خواد و مثل ps3 سیو نمی مونه پسوورد . فعلا اینجوریه و باید منتظر اپدیت باشیم یا گزینه ای چیزی وجود داره ؟

گزينه داره بابا حتما" ! من الان هر بار خودش وارد خيلي هم سريع وارد ميشه

دوستان كسي تا حالا ديده يا شنيده يا تست كرده كه مثلا" اگر يه بازي رو ديجيتالي بخريم بعد به جاي دانلودش بيايم ديسك همون بازي رو بذاريم نصب بشه و بعد بدون استفاده از ديسك و چون خود بازي رو ديجيتالي خريديم بتونيم بازي رو بدون ديسك بازي كنيم ؟

دیشب این دمو فیفا ۱۴ رو دانلود کردم نسبت به نسخه ی نسل ۷ ش خیلی تغییر نکرده ، دوستان از این دمو ها و بازی های رایگان کدومو دانلود کردید و به نظرتون خوبه ؟

دوستان برایه شما ام سرعته دانلودتون با ps4 پایینه؟
پدرم در اومد یه 40 مگدانلود کنه
سرعتم 6 مگ هست و با pc 700 k دانلود دارم ولی با کنسول نمیدونم چرا اینجوریه؟!

بهتر هست DNS رو به صورت دستی بدی و از DNS های گوگل یا Opendns استفاده کنی.

خیلی ها این مشکل رو دارن ولی من برعکس شما ـم سرعت دانلودم با PS4 بهتره کلا سرعتم با سرورای سونی خوبه ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or