هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

به نظرتون حتی تو حالت استند بای هم اگه 50 ساعت دستگاه مداوم روشن باشه مشکلی پیش نمیاد؟ :(

چرا آخه میخوای 50 ساعت روشن بگذاری؟ من تا 14 ساعت هم روی استند بای گذاشتمش DC Universe رو دانلود کنه....مشکلی پیش نیومد...هرشب هم داره واسه من Content دانلود میکنه، بعید میدونم مشکلی براش پیش بیاد.

سلام . دوستان عزیز یه راهنمایی ساده به من بکنید ممنون میشم .

یه روزی اگه شانس زد و ما هم ps4 گرفتیم :-D برای آنیلاین بازی کردن فیفا باید چی بگیرم ؟ شارژ Ps Plus ؟ Psn ? اصلا فرق اینا چیه ؟ توجه بکنید که من نمیخوام از استور خرید کنم یا بازی دانلود کنم . فقط در حد همون 1 ماه آنلاین بازی کردن فیفا . که هر ماه اوکی کنم واسه این موضوع .

در این مورد بم بگین ایول دارین . شرمنده سوال مسخرس , حرفه ای نیستمو تا حالا Ps آنلاین نزدم اصلا و هیچ نمیدونم ازش .

مرسی .

همون PS Plus بگیری کارت راه میوفته . یه ماه هم فکر کنم 10 دلار باشه !! به جز انلاین هم میتونی هر ماه بازی مجانی بگیری و یه سری تخفیف هم شامل میشه .
PSN همون PlayStation Network مثله Xbox Live که اسم شبکه انلاین در Ps4 هست

سلام . دوستان عزیز یه راهنمایی ساده به من بکنید ممنون میشم .

یه روزی اگه شانس زد و ما هم ps4 گرفتیم :-D برای آنیلاین بازی کردن فیفا باید چی بگیرم ؟ شارژ Ps Plus ؟ Psn ? اصلا فرق اینا چیه ؟ توجه بکنید که من نمیخوام از استور خرید کنم یا بازی دانلود کنم . فقط در حد همون 1 ماه آنلاین بازی کردن فیفا . که هر ماه اوکی کنم واسه این موضوع .

در این مورد بم بگین ایول دارین . شرمنده سوال مسخرس , حرفه ای نیستمو تا حالا Ps آنلاین نزدم اصلا و هیچ نمیدونم ازش .

مرسی .
پلاس یه ماهه کردیت کارد میخواد باید حتما سه ماهه بگیرید

سلام من هیچی در مورد کنسول نمیدونم هیچی. من بازی فقط با pc میکنم . تصمیم گرفتم ps4 بگیرم . حالا قبل از که بگیرم چندتا سوال برام پیش اومده!
1. واسه هر بازی باید اوجینال بخرم ..؟ شما که ps4 دارم واسه هر بازی اویج میخرید؟ اینجوری که نمیشه؟ واسه هر بازی 100-200 تومن بدم ضرره واسم؟
2. هنوز هک نشده هک بشه میشه مولتی پلیر زد؟ هک کنسول به چه صورت به صورت سخت افزاری یا نرم افزاری؟ یعنی اگه سخت افزاری هست چیزی به سخت افزار اضاف میشه؟ یعنی لحم کاری از این حرفا ؟

سلام من هیچی در مورد کنسول نمیدونم هیچی. من بازی فقط با pc میکنم . تصمیم گرفتم ps4 بگیرم . حالا قبل از که بگیرم چندتا سوال برام پیش اومده!
1. واسه هر بازی باید اوجینال بخرم ..؟ شما که ps4 دارم واسه هر بازی اویج میخرید؟ اینجوری که نمیشه؟ واسه هر بازی 100-200 تومن بدم ضرره واسم؟
2. هنوز هک نشده هک بشه میشه مولتی پلیر زد؟ هک کنسول به چه صورت به صورت سخت افزاری یا نرم افزاری؟ یعنی اگه سخت افزاری هست چیزی به سخت افزار اضاف میشه؟ یعنی لحم کاری از این حرفا ؟

1. بله. بازیا فعلا ارویج هست و کپی وجود نداره - بستگی به بودجه خودت داره . ... میتونی بازی رو تموم کنی بفروشی و یکی دیگه بگیری.
2. مولتی فکر نکنم. هک هم به همین زودیا فکر نکنم. کلا با پیشینه ای که سونی داره ممکنه تا 2 سال اینده هم خبری از هک نباشه ( الان ویتا بیش از 2 سال هست که عرضه شده و هنوز خبری از هک و کاستوم فریمور نشده ) در مورد جواب بقیه سوالات هم فعلا اطلاعاته دقیقی در درسترس نیست. اما اگر میخوای این کنسول رو به هوای هک شدن بخری که نخر اصلا . پیشتر هم دوستان Ps vita رو به هوای اینکه 3-4 ماه اینده هک بشه خریدن نشد خیلیاشون فروختن. میخوای بخری بازی رو 100% در نظر بگیر .
یه توصیه دیگه هم اینکه بیشتر امکاناته جالبه Ps4 کلا در حالته انلاین هست پس بهتره اریج استفاده کنی .

با سلام خدمت دوستان عزیز
من هم تازه به جمع دارندگان پی اس 4 پیوستم و نیاز به راهنمایی شما عزیزان دارم
پیشاپیش اگه سوالاتم مبتدی بود ببخشید
سوالم اینه که حتما باید کابل لن به دستگاه وصل باشه؟
من مودم وای فای دارم و تو تنظیمات هم وای فای رو انتخاب کردم ولی وقتی کابل لن رو میکنم دستگاه خاموش میشه
میخواستم راهنماییم کنید
تشکر از همه دوستان

با سلام خدمت دوستان عزیز
من هم تازه به جمع دارندگان پی اس 4 پیوستم و نیاز به راهنمایی شما عزیزان دارم
پیشاپیش اگه سوالاتم مبتدی بود ببخشید
سوالم اینه که حتما باید کابل لن به دستگاه وصل باشه؟
من مودم وای فای دارم و تو تنظیمات هم وای فای رو انتخاب کردم ولی وقتی کابل لن رو میکنم دستگاه خاموش میشه
میخواستم راهنماییم کنید
تشکر از همه دوستان
یعنی کابل رو میزنی دستگاه خاموش میشه ؟ نمیدونم این مشکل دستگاه هست یا نه
اما توی قسمت setting بخش network گزینه set up connection هست .
دیگه وقتی از طریقه wifi وصل میشی نیازی به کابل نیست .

دوستان البته همه ی کنسول های ریجن 1 کارت 10 دلاری ندارن!

من یدونه ریجن 1 خریدم جعبه هم کامل پلمپ بود اما نه پلاس داشت نه 10 دلاری! روی جعبه هم زیر عکس پلاس نوشته بود : Membership Not included !

اینم شانس ما!
درسته این نکته رو نگفته بودم که تنها کنسول های لانچ این خرت و پرت هارو دارن :d
ممنون

یه سوال احتمالا به شدت تکراری!
فرق ریجن یک با دو چیه ؟ سه رو میدونم جای X با O فرق داره یه مقداری ولی ریجن یک چی ؟ ارزون تر هست خیلی فروشگاه ها الان عجیبه

تفاوت قیمتشون هم فکر میکنم به خاطر این هس که نرخ ارز تو اروپا و آمریکا فرق داره .

ولی جالبه تو سایتا فروش کنسول خود فروشنده ها اصرار دارن که ریجن 2 به هیچ عنوان خرابی نداره و یه سال گارانتی سونی هم میدن مثل اینکه , دلیل گرونیش رو این میدونن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or