هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
دوستان قضیه این دیر خاموش شدن ps4 چیه؟؟؟؟؟

من وقتی trun off میکنم صفحه میره و چراغ سفید روش شروع میکنه به چشمک زدن و بعد 20-30 ثانیه کنسول به کل خاموش میشه(چشمک نمیزنه)
این عادیه؟؟؟ برای شماهام اینطوریه؟؟؟

البته بعد اپدیت 1.6 حس میکنم زمان خاموش شدنش بیشتر شده (مطمعن نیستم شاید یک حس نادرست باشه)

ممنون میشم جوابمو زودتر بدید

نه عزیز نگران نباش مشکلی نیست . عادیه !!

سلام
برای خرید ps4 چه ریجنی بگیرم که برای بازی انلاین بهتر باشه ؟
اگه برای این شوال جای بدی هستش بگید تا من جاشو تغییر بدم
ممنون
جای بدی نپرسیدی ولی صد بار این سوال رو اینجا بچه ها جواب دادن :| تاجایی که حتی یکی از بچه ها این موضوع رو به عنوان امضاش گزاشته بود :d
ریجن کنسول هیچ اهمیتی نداره تنها چیزی که اهمیت داره ریجن اکانتت هستش که اگه مظورت سرعت انلاین بازی کردنه که هیچ فرقی ننداره ولی اگه منظورت به طور مثال plus و store هستش که باید بگم store امریکا ارزون تره ولی plus اروپا بهتره (البته تو نسل قبل این نسل چون تازه شروع شده نمیشه گفت کدوم بهتره )
بین کنسول ها هم تنها تفاوت تو محتوای درون جعبه هستش که ریجن 1 یک پلاس 1 ماه و یک psn card 10$ داره و ریجن 2 یک پلاس 15 روزه البته برای استفاده از اینها حتما باید cradit card مثل visa و master داشته باشی :|:d
اگر جایشو نفهمیدی یا بازم سوال داشتی برو اینجا http://forum.bazicenter.com/thread85856/

آقا با هزار زحمت 4 گیگ DLC ـه China Rising برای بتلفید 4 رو دانلود کردم اما الان روی نصب گیر کرده و نصب نمیکنه. فقط نوشته Waiting for install... مشکل از چیه؟! :-/

ویرایش: فهمیدم مشکل از چیه. بازی من ریجن 2 هست اما اکانتم ریجن 1 :| چرا اینجوری شد ریجن بازیم :| با یکی از بچه ها برم تعویض کنم :(

آخرین ویرایش:
دوستان البته همه ی کنسول های ریجن 1 کارت 10 دلاری ندارن!

من یدونه ریجن 1 خریدم جعبه هم کامل پلمپ بود اما نه پلاس داشت نه 10 دلاری! روی جعبه هم زیر عکس پلاس نوشته بود : Membership Not included !

اینم شانس ما!

سلام . دوستان عزیز یه راهنمایی ساده به من بکنید ممنون میشم .

یه روزی اگه شانس زد و ما هم ps4 گرفتیم :-D برای آنیلاین بازی کردن فیفا باید چی بگیرم ؟ شارژ Ps Plus ؟ Psn ? اصلا فرق اینا چیه ؟ توجه بکنید که من نمیخوام از استور خرید کنم یا بازی دانلود کنم . فقط در حد همون 1 ماه آنلاین بازی کردن فیفا . که هر ماه اوکی کنم واسه این موضوع .

در این مورد بم بگین ایول دارین . شرمنده سوال مسخرس , حرفه ای نیستمو تا حالا Ps آنلاین نزدم اصلا و هیچ نمیدونم ازش .

مرسی .

سلام ماهم بهجمع ps4داران پیوستیم می خواستم از همه کسانی که جواب سوال هایم را جه در پیام خصوصی و جه در تاپیک ها دادند تشکر کنم

فرستاده شده از LG-P715ِ من با Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or