SleepyTurtel
کاربر سایت
سلام دوستان تا حالا کسی امتحان کرده که موس و کیبورد به مثل ps3به ps4 هم وصل میشه یا نه ؟
ممنون
دوست عزيز هنوز قابلیت پخش موزیک از رو فلش بهش اضافه نشده بعد موس و کیبورد که...
Sent from my HTC One using Tapatalk
سلام دوستان تا حالا کسی امتحان کرده که موس و کیبورد به مثل ps3به ps4 هم وصل میشه یا نه ؟
ممنون
[LTR]While Nintendo has plans to make their exclusive characters available to third party developers, it doesn’t mean that Nintendo will allow Nintendo games to come to other consoles. However, that’s not going stop creative gamers to think outside the box. Check out this amazing box art mock bundle of the Playstation 4![]()
[/LTR]
این عکس واقعیت داره یعنی این بازی برا ps4 میاد؟
دوستان اگه بخوام ps4 مثلا بزارم دانلود انجام بده بعد حالتي داره كه بعد از 4ساعت خودش خاموش بشه مثل ps3؟
احتمالا دانلود تا همون جای که رفته خاموش میشه فقط وقتی دانلودداره انجام میده خاموش میشه خودش یعنی؟اگه اشتباه نکنم رو حالت دیفالت خودش بعد از چهارساعت خاموش میشه.
حالا اگه توی این چهار ساعت دانلودمون تموم نشده باشه قابلیت pause و resume رو نداره؟؟؟
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
مادربورد هایی که این قابلیت رو داشته باشن شارژ میکنن!
یه تنظیم تو ستاپ مادر برده که برق usb رو روشن میزاره
^^
شبیه بستنی حصیری کردن کنسول رو
-------------
این پلاس توی کنسول چند روزه هست؟!
توی تمامی ریجن ها هم وجود داره دیگه؟!
بعد اون هدیه 10 دلاری که میگن قضیه ـش چیه؟! اون هم تو همه ریجن ها هست یا فقط ریجن 1؟!
سلام
دوستان قضیه این دیر خاموش شدن ps4 چیه؟؟؟؟؟
من وقتی trun off میکنم صفحه میره و چراغ سفید روش شروع میکنه به چشمک زدن و بعد 20-30 ثانیه کنسول به کل خاموش میشه(چشمک نمیزنه)
این عادیه؟؟؟ برای شماهام اینطوریه؟؟؟
البته بعد اپدیت 1.6 حس میکنم زمان خاموش شدنش بیشتر شده (مطمعن نیستم شاید یک حس نادرست باشه)
ممنون میشم جوابمو زودتر بدید