hustler
کاربر سایت
بهتر هست DNS رو به صورت دستی بدی و از DNS های گوگل یا Opendns استفاده کنی.
اگر براتون امکان داره بیشتر راهنمایی کنید یا لینک بدید مطالعه کنم. ممنون
dns گوگل معمولا سرعت دانلود رو پايين مياره.استفاده كردن ازش خوب نيست.اگر براتون امکان داره بیشتر راهنمایی کنید یا لینک بدید مطالعه کنم. ممنون
dns گوگل معمولا سرعت دانلود رو پايين مياره.استفاده كردن ازش خوب نيست.
من وقتي توي PS4 سرعتم پايينه تست كانكشن ميزنم درست ميشه
اگر براتون امکان داره بیشتر راهنمایی کنید یا لینک بدید مطالعه کنم. ممنون
صدای کله بازی هم میتونی بگیری اما کیفیتش ok هست. نه خیلی بالا و عالی هست و نه خیلی بد ...آقایون 4 رو هم مثل 360 و 3 میشه به مانیتور وصل کرد؟!!!
یکی میگفت نمیشه چون کابل AV نداره.باید چه تبدیلی براش گرفت که بشه به مانیتور وصلش کرد؟!
بعد مثلا وقتی هدست رو (بیشتر شبیه هندزفری هست تا هدست:d) به دسته وصل کنیم صدای بازی ها رو میشه از توش شنید یا نه مثل 360 هدست فقط بدرد لایو بازی کردن میخوره و تو حالت آفلاین کارایی نداره؟!
هر منطقه و کشوری قوانین و قیمت های خودش رو برای توزیع لوازم دیجیتال و الکترونیکی داره برای همین رجین بندی میشن. گزشته هم دلایل دیگه مثل NTSC و PAL و ... بود. اما همونطور که میبینی قیمت ریجنها هم توی Ps4 باهم فرق داره و فقط امریکا 400 دلار هست و بقیه کشورها متفاوت هست. زبان و دفترچه براشون مطابق با کشورشون تولید میشه و ... .سلام یک س.ال پیش پا افتاده ای داشتم ولی نخندید :
اگه .وصل شدن به سرور های انلاین ربط به اکانتی داره که میسازیم و استور هم ربط به همون اکانتی داره که میسازیم
دیگه ریجن بازی ها و ریجن دستگاه به چه دردی میخوره ؟
این چیزا زیاد رو روی کنسول نمیشه سوار کرد. نهایتا اگر دستری دارین به connection های خیلی خوب مثل ADLS+2 میتونید روترهای بهتر بخرید....مگرنه این چیزها روی کنسول کار نمیکنه. اول و اخر بالا پایین بودن پینگ هم بیشتر به کانکشن خودت برمیگرده.من میخوام کانکشن کاهش پینگ از سیستک بگیرم چطوری میشه رو کنسول share کرد؟ اگه کسی میدونه لطفا توضیح بده...........
اولین بار که میزارید خودش شروع میکنه به نصب و برای هر بار اجرا نیاز به دیسک هستشسلام .
سوال 1. بازی ps4 که خریدیم . باید دیسک گذاشت بازی کرد یا محتویات دیسک کپی میکنی تو هارد کنسول یا برای هر بار بازی باید دیسک گذاشت؟
این که میگین بازی تعویض کنیم با که تویض کنیم مثلا من الان یک بازی میخرم مثلا bf4 خب جایی هست که بازی بگیرن تعوض کنن چطوری کلا؟ برای کسی که نمیخواد پول اوریج بده باید چیکار کنه فعلا.؟
ps3 که هک شد کپی خور شد/ روش هکش به چه صورت بود چیزی به سخت افزارش اضافه میشود یعنی باید باز میشود کنسول ؟ یا نرم افزاری هک شد؟
سلام خدمت دوستان ,اساتید و پیشکسوتان عرصه گیم
آقا برای ps4 و کلا گیمینگ هدست و هدفون تا قیمت 250,300 با سیم چیزی میشناسید؟
در رابطه با dns ها من تحقیق کردم قبلا هم یک آموزش در مورد تغییر dns در یکی از سایت ها قرار داده بودم
dns فقط کمک میکنه سرعت سرچ صفحات اینترنت بالا به و هیچ کمکی به سرعت دانلود نمیکنه سرعت دانلود مربوط به isp میشه پیشنهادم اینه که از یه شرکت معتبر خدمات بگیرید سعی هم کنید دز زمان های پر ترافیک دانلود نکنید صبح ها ترافیک کمه و سرعت خیلی عالیه.در pc بخاطر این سرعتتون بالایه چون با کمک برنامه idm دانلود میکنید که باعث افزایش سرعتتون در pc میشه
چرا ميشه:dصدای کله بازی هم میتونی بگیری اما کیفیتش ok هست. نه خیلی بالا و عالی هست و نه خیلی بد ...
هر منطقه و کشوری قوانین و قیمت های خودش رو برای توزیع لوازم دیجیتال و الکترونیکی داره برای همین رجین بندی میشن. گزشته هم دلایل دیگه مثل NTSC و PAL و ... بود. اما همونطور که میبینی قیمت ریجنها هم توی Ps4 باهم فرق داره و فقط امریکا 400 دلار هست و بقیه کشورها متفاوت هست. زبان و دفترچه براشون مطابق با کشورشون تولید میشه و ... .
این چیزا زیاد رو روی کنسول نمیشه سوار کرد. نهایتا اگر دستری دارین به connection های خیلی خوب مثل ADLS+2 میتونید روترهای بهتر بخرید....مگرنه این چیزها روی کنسول کار نمیکنه. اول و اخر بالا پایین بودن پینگ هم بیشتر به کانکشن خودت برمیگرده.
اتفاقا شدنی هست من خودم رو PS3 امتحان کردم و پینگم خیلی کاهش پیدا کرد!این چیزا زیاد رو روی کنسول نمیشه سوار کرد. نهایتا اگر دستری دارین به connection های خیلی خوب مثل ADLS+2 میتونید روترهای بهتر بخرید....مگرنه این چیزها روی کنسول کار نمیکنه. اول و اخر بالا پایین بودن پینگ هم بیشتر به کانکشن خودت برمیگرده.