میشه.برای دانلود دستگاه باید حتما روشن بمونه ، نمیشه تو حالت استند بای به دانلودش ادامه بده ؟؟؟
البته باید تیکه Connection هم توی بخشه Power SEtting و Set Online Functions رو هم بزنی تا بشه توی حالت stand by دانلود کنه.برای دانلود دستگاه باید حتما روشن بمونه ، نمیشه تو حالت استند بای به دانلودش ادامه بده ؟؟؟
سلام عزیزسلام خدمت دوستان گرامی
من چون واقعیتش تا الان در جریان این تاپیک نبودم عذر میخوام اگر سوالم تکراری هست .
PS4 ریجن 1 ساخت نوامبر 2013 مشکل خاصی داره یا نه ؟ منظور اینه که میشه با خیال راحت خریداری کرد ؟
چون قرار هست از تهران خرید کنم و خودمم شهرستانم به همین خاطر مهلت تست نمیتونم بگیرم رو همین حساب میخواستم اطمینان حاصل کنم که ایا PS4 با این شرایطی که گفتم وضعیتش اوکی هست یا خیر !
ممنون
اونطوری که من فهمیدم دانلودی نیست! یعنی به صورت streaming هست! همون لحظه اون لول رو از کلود میخونه و برات اجرا میکنه! اینطوری نیست که دانلود شه شما فردا از خواب ناز بیدار شی بشینی بازی کنیبرای دانلود دستگاه باید حتما روشن بمونه ، نمیشه تو حالت استند بای به دانلودش ادامه بده ؟؟؟
منظورش يه چيز ديگه بود:dاونطوری که من فهمیدم دانلودی نیست! یعنی به صورت streaming هست! همون لحظه اون لول رو از کلود میخونه و برات اجرا میکنه! اینطوری نیست که دانلود شه شما فردا از خواب ناز بیدار شی بشینی بازی کنی
کلا هم به درد ما ایرانیا نمیخوره! سرعت خیلی بالایی میخواد
امتحان کن Rebuild database انجام بده .... شاید درست بشه !دوستان من دمو Fifa 14 رو دانلود کردم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم ارور E-80f00800 رو میده !!!
جدیدا هم بازیه Zen Pinball رو هم گرفتم این ارور رو میده !
توی انجمن سونی هم رفتم کسای دیگه ای هم این مشکل رو داشتن ولی هر کی یه چیزی میگفت .
گزینه های Safe mode رو تست کردی؟؟؟دوستان من دمو Fifa 14 رو دانلود کردم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم ارور E-80f00800 رو میده !!!
جدیدا هم بازیه Zen Pinball رو هم گرفتم این ارور رو میده !
توی انجمن سونی هم رفتم کسای دیگه ای هم این مشکل رو داشتن ولی هر کی یه چیزی میگفت .
البته من چیزی رو تایید نمیکنم با مسئولیت خودتون تست کنیدStep 7 resolved my issue, It was basically just re writing the OS back to the PS4 using the 800 (or so) meg firmware file on a thumb drive,
بعد اینکه همه چیز رو پاک کرد باید فلشی وارد کنی که فرمویر داره!
- Initialize PS4 (Reinstall System Software) - IMPORTANT: Deletes all information on the HDD, including the System Software. A message that states a USB storage device containing the System Software must be connected, is displayed. Then you can confirm the selection.
زیر خود ps4 نوشتهدوستان کدوم قسمت جعبه کنسول زمان ساختش نوشته؟
کنسول های سری جدید مال چه ماهی هستند؟
ممنون
البته برا هر سه ریجن اون برچسب پشت کنسول متفاوته همه مثله هم نیستنزیر خود ps4 نوشتهکنسول رو برگردون زیرش یه برچسب هست که خط آخرش نوشته مال چه ماه و سالی هست همچنین کارخونش رومثلا مال من نوشته Octobr 2013