هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

برای دانلود دستگاه باید حتما روشن بمونه ، نمیشه تو حالت استند بای به دانلودش ادامه بده ؟؟؟
البته باید تیکه Connection هم توی بخشه Power SEtting و Set Online Functions رو هم بزنی تا بشه توی حالت stand by دانلود کنه.

سلام خدمت دوستان گرامی
من چون واقعیتش تا الان در جریان این تاپیک نبودم عذر میخوام اگر سوالم تکراری هست .
PS4 ریجن 1 ساخت نوامبر 2013 مشکل خاصی داره یا نه ؟ منظور اینه که میشه با خیال راحت خریداری کرد ؟
چون قرار هست از تهران خرید کنم و خودمم شهرستانم به همین خاطر مهلت تست نمیتونم بگیرم رو همین حساب میخواستم اطمینان حاصل کنم که ایا PS4 با این شرایطی که گفتم وضعیتش اوکی هست یا خیر !
ممنون
سلام عزیز
ببین درصده خرابیا پایین بود اما نمیشه همیشه حتما 100 گفت که کنسول سالم خواهد بود. برای همین بهتره شما یه طوری خلاصه بخری که بتونی مهلت تست هم بگیری و تستش کنی. سری های نوامبر هم ok بود . ساخت کارخونه هم مهمه . من خودم بیشتر ساخته FoxConn رو "Made In FOxConn " توصیه میکنم.
موفق باشی.

برای دانلود دستگاه باید حتما روشن بمونه ، نمیشه تو حالت استند بای به دانلودش ادامه بده ؟؟؟
اونطوری که من فهمیدم دانلودی نیست! یعنی به صورت streaming هست! همون لحظه اون لول رو از کلود میخونه و برات اجرا میکنه! اینطوری نیست که دانلود شه شما فردا از خواب ناز بیدار شی بشینی بازی کنی:دی
کلا هم به درد ما ایرانیا نمیخوره! سرعت خیلی بالایی میخواد
...............................ویرایش.....................
من فکر کردم playstation now رو منظورته :دی

آخرین ویرایش:
اونطوری که من فهمیدم دانلودی نیست! یعنی به صورت streaming هست! همون لحظه اون لول رو از کلود میخونه و برات اجرا میکنه! اینطوری نیست که دانلود شه شما فردا از خواب ناز بیدار شی بشینی بازی کنی:دی
کلا هم به درد ما ایرانیا نمیخوره! سرعت خیلی بالایی میخواد
منظورش يه چيز ديگه بود:d

دوستان من دمو Fifa 14 رو دانلود کردم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم ارور E-80f00800 رو میده !!!
جدیدا هم بازیه Zen Pinball رو هم گرفتم این ارور رو میده !
توی انجمن سونی هم رفتم کسای دیگه ای هم این مشکل رو داشتن ولی هر کی یه چیزی میگفت .

دوستان من دمو Fifa 14 رو دانلود کردم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم ارور E-80f00800 رو میده !!!
توی انجمن سونی هم رفتم کسای دیگه ای هم این مشکل رو داشتن ولی هر کی یه چیزی میگفت .
امتحان کن Rebuild database انجام بده .... شاید درست بشه !

گزینه های Safe mode رو تست کردی؟؟؟
مثلا یکی گفته nitialize PS4 (Reinstall System Software) مشکل رو حل کرده!
اینم پستش:
Step 7 resolved my issue, It was basically just re writing the OS back to the PS4 using the 800 (or so) meg firmware file on a thumb drive,
البته من چیزی رو تایید نمیکنم با مسئولیت خودتون تست کنید:دی
البته مورد 7 همه چیزو پاک میکنه پس حواست باشه:
  1. Initialize PS4 (Reinstall System Software) - IMPORTANT: Deletes all information on the HDD, including the System Software. A message that states a USB storage device containing the System Software must be connected, is displayed. Then you can confirm the selection.
بعد اینکه همه چیز رو پاک کرد باید فلشی وارد کنی که فرمویر داره!

سلامی دوباره خدمت دوستان عزیز
امروز با یه کشف جدید اومدم :)
اولین بازی که داشتم فیفا ریجن 2 بود بعد از چند وقت تعویض کردم و چند هفته ای کیلزون و NFS و ... میرفتم . چند روز پیش دوباره فیفا رو گرفتم ولی نه ریجن 2 بلکه اینبار ریجن آمریکا یا همون 1
همونطور که انتظار داشتم دوباره بازی نصب شد یعنی انگار یه بازی کاملا جدید رو داخل PS4 گذاشتی
وارد بازی شدم و بعد از چند دقیقه در کمال ناباوری متوجه شدم تروفی هایی که با ریجن 2 به دست آوردم روی این ریجن هم فعال هست :d یعنی تروفیها مشترک هستند . اتفاقی که روی PS3 نمی افتاد یعنی وقتی ریجن بازی عوض میشد یه لیست جدید از تروفی ها ایجاد میشد و عملا دو تا لیست یکسان از تروفی ها داشتی
به نظرم اتفاق خوبی هست و اگر شما به هر دلیلی مجبور بشید بازی که قبلا تروفیهاش رو گرفتید با یه ریجن جدید برید تروفی هاتون سر جاش هست ;)

ممنون دوستان برا پاسخ !!
Rebuild database که اقا ارمان گفتن جواب نداد !! الان دارم Initialize PS4 رو انجام میدم ببینم چی میشه !! از سیو ها هم بک اپ گرفتم
فقط نمیدونم چرا اینقدر طول میکشه ! نوشته 1 Hours !!!!!!

دوستان کدوم قسمت جعبه کنسول زمان ساختش نوشته؟
کنسول های سری جدید مال چه ماهی هستند؟
ممنون
زیر خود ps4 نوشته
کنسول رو برگردون زیرش یه برچسب هست که خط آخرش نوشته مال چه ماه و سالی هست همچنین کارخونش رو
مثلا مال من نوشته Octobr 2013

عجیبه بعضی دوستان میگن سرعت پایینه...برا من سرعت دانلود (منجر) ps4 خیلی عالیه ....شاید مربوط به isp باشه :-/

ولی حیف این گزینه pause که توی ps3 بود برش داشتن خیلی خوب بود....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or