سلام سامان جان نگران نباش من خودم PS4 ریجن 1 دارم روزی 8 ساعتم میزنم هیچ مشکلی نداره خدا رو شکرسلام می خوام کنسولps4ریجن2بخرم ولی خیلی از مشکل برفکش می ترسم اگه مشکل برفک داشته باش می شه راحت فهمید یا باید خیلی دقت کنیم تا به
فهمیم مشکل برفک داره؟؟
ممنون از جوابتون من می خوام بدونم اگه مشکل داشته باشه سریع موقع تست تو مغازه می شه برفکو راحت دید یا باید زیاد دقت کنمسلام سامان جان نگران نباش من خودم PS4 ریجن 1 دارم روزی 8 ساعتم میزنم هیچ مشکلی نداره خدا رو شکر
ولی اگه خریدی حتما با یه کابل خوب وصل کن چو من از روز اول یه کابل خوب داشتم و از اون استفاده میکنم اما از وقتی کابل خود PS4 رو برای TV استفاده کردم دو سه بار برفک داده یه بار وقتی داشتم اخبار میدیدم یه بارم وسط سریال که نشون میده کابل مشکل داره اما خود PS4 مثل BMW کار میکنه :d
اگه برفک بشه کل صفحه میشهممنون از جوابتون من می خوام بدونم اگه مشکل داشته باشه سریع موقع تست تو مغازه می شه برفکو راحت دید یا باید زیاد دقت کنم
setting > initialization > restoreسلام چطوری PS4 را FORMAT کنیم
دوستان گفتن که میشه DS4 رو با pc شارژ کرد .
حالا می خوام بدونم که آیا وقتی که pc خاموش هست هم DS4 شارژ میشه یا باید حتما pc روشن باشه .
دوستان لطفا تست کنن .ممنون.
دوستان من دو تا سوال داشتم لطفا اونایی که کنسول رو خریداری کردند و یا در این زمینه اطلاعات دارند راهنماییم کنند ممنون.
من امروز به قصد خرید رفتم کنسول رو بگیرم ولی دو مورد بود که منو به شک انداخت و از خرید منصرف کرد, یکی این بود که PS4 های تمام فروشنده ها بدون روکش پلاستیک دور کارتن کنسول بود.یعنی تنها چیزی که داشت یه کارتن ساده بود.میخوام بدونم سوی همینطوری عرضه کرده یا اینکه خود فروشنده ها جلد پلاستیکی دور کارتنش رو باز کردند و کنسول دست خوردست!!!
دومین سوالم اینه که پشت تمام کنسول ها چه ریجن یک و چه ریجین 2 و 3 تمامیشون پشتشون نوشته بود made in china .مگه نه ریجین 1 ماله آمریکا و ریجین 2 مال اروپاست پس چرا پشتشون نویشته ساخت چین!!البته خود فروشنده ها گفتن چون این کنسول از چین مورد تایید خورده اینطور نوشته شده وگرنه ساخت چین نیست.میخواستم بدونم واقعا همینه که میگن کنسول شما هم ساخت چیت پشتش نوشته شده؟!!!
باید PC روشن باشه! ولی سوال من اینه که مقدار برقی که PC میده با PS4 یکیه؟ نزنه دسته رو بترکونه:dدوستان گفتن که میشه DS4 رو با pc شارژ کرد .
حالا می خوام بدونم که آیا وقتی که pc خاموش هست هم DS4 شارژ میشه یا باید حتما pc روشن باشه .
دوستان لطفا تست کنن .ممنون.
دوستان من دو تا سوال داشتم لطفا اونایی که کنسول رو خریداری کردند و یا در این زمینه اطلاعات دارند راهنماییم کنند ممنون.
من امروز به قصد خرید رفتم کنسول رو بگیرم ولی دو مورد بود که منو به شک انداخت و از خرید منصرف کرد, یکی این بود که PS4 های تمام فروشنده ها بدون روکش پلاستیک دور کارتن کنسول بود.یعنی تنها چیزی که داشت یه کارتن ساده بود.میخوام بدونم سوی همینطوری عرضه کرده یا اینکه خود فروشنده ها جلد پلاستیکی دور کارتنش رو باز کردند و کنسول دست خوردست!!!
دومین سوالم اینه که پشت تمام کنسول ها چه ریجن یک و چه ریجین 2 و 3 تمامیشون پشتشون نوشته بود made in china .مگه نه ریجین 1 ماله آمریکا و ریجین 2 مال اروپاست پس چرا پشتشون نویشته ساخت چین!!البته خود فروشنده ها گفتن چون این کنسول از چین مورد تایید خورده اینطور نوشته شده وگرنه ساخت چین نیست.میخواستم بدونم واقعا همینه که میگن کنسول شما هم ساخت چیت پشتش نوشته شده؟!!!
باید PC روشن باشه! ولی سوال من اینه که مقدار برقی که PC میده با PS4 یکیه؟ نزنه دسته رو بترکونه:d