آقا به نظرتون الان قیمتها خوبه بخریم؟ بعد این مشکلات که اوایل بود برطرف شده یا منتظر بمونم باز؟
امروز 1850 قیمت گرفتم
مشکل بودجه ای نیست مساله سر اینه شور بازار و حرص دلال یکم بخوابهقیمت که بستگی به بودجه خودتون داره.
در مورد مشکلات هم تضمینی نیست که کنسول شما موقع خریدن 100 درصد سالم باشه و احتمال خرابی ( خیلی خیلی کم ) وجود داره ولی شما اگه مهلت تست از فروشنده بگیرین دیگه جای نگرانی نیست.
مشکل بودجه ای نیست مساله سر اینه شور بازار و حرص دلال یکم بخوابه
پول الکی آدم خرج نکنه
این احتمال خیلی خیلی کم تو کدوم رجین خیلی کمتر ه
چقدر مهلت بگیرم و احتمال چه چیزی هست
ممنون
نه مشکلی ندارهسلام الان پی اس4 برای دانلودکردن ومولتی ورفتن توی استور تحریم یا مشکل نداره
بچه ها اگه از روی خوده کنسول آپیدت کنیم مشکلی برای کنسول پیش میاد ؟؟؟؟؟
بد بین infamous و metal موندم
هر اکانتی که دوس داری بساز مشکلی نداره!!!!!سلام به همگی .اقا شرمنده من همش اینو می پرسم . چطور می شه اکانت psn ساخت . واسه uk می خوام بسازم . یه اموزش ریزی کسی بده به ما ممنون می شم. و یه سوال دیگه من killzone sf دارم ریجن 2. الان باید پلاس uk باشه واسه واسه انلاین بازی کردنش؟
نمیتونه این کار بکنه!مگه قرار نبود متال گیر(مقدمه) برایه وان و ۴ فقط به صورت دیجیتالی بیاد خبری از نسخه فیزیکیش تازه امده که خبر ندارم؟شک نکن اول متال رو بگیر تموم کن بعد با اینفیموس تعویض کن به همین راحتی
اگر از نظر بودجه مشکلی نداری هر دو رو بگیر در غیر اینصورت اول متال گیر رو بگیر و بعد از اینکه تمومش کردی با اینفیموس عوض کن.بد بین infamous و metal موندم