سلام.من از بازار دانلود کردم ورژن جدیدشو، فقط تو یکی دو روز اخیر ساین نمیشه چون طبق گفته دوستان سرور 403 دچار مشکل شده.
درود
دوستان DS4 هم به گوشی های Sony وصل میشه؟!![]()
اوه اوه چه قدر دارن بی جنبه بازی در میارن .... میخوایی بغله زنت بخوابی بخواب چه لزومی داره همه ببینمآقا این Playroom عجب کرکر خنده شده برای مردماون از پارتی Bangbros که چند صفحه پیش گذاشتم حالا هم این:
انصافا خنده دارد نیست :d طرف به راحتی شلوار رو در آورده و نشسته پای Playroom تازه Stream هم می شده! حالا این میون طرف با زنش به خواب میره. 240 بازدید کننده، 3000 هزار کامنت!
![]()
هیچی دیگه .... فقط خودتون تحلیل کنید
----------------------
این یارو Francis مریضه؟گفتم یه لحظه کنترلر (DS4) خورد شد این همچین پرت کرد!
!!!!!!
![]()
منظورتون از هدفون اگه اون ایر فون باشه که هم میشه باش حرف زد هم صدا بقیه رو شنید خیلی هم راحت بدون دست کاری میشه ازش استفاده کردكسى ميدونه اين هدفون مسخره طرز كارشو نه ميشه حرف زد باهاش نه ميشه صدا كسى شنيد
Chetori?منظورتون از هدفون اگه اون ایر فون باشه که هم میشه باش حرف زد هم صدا بقیه رو شنید خیلی هم راحت بدون دست کاری میشه ازش استفاده کرد
صدا بازی که نمیاد عزیز من فقط واسه چته .. شما با دوستتون میخواستید حرف بزنید یا همینطوری رندوم به فکر حرف زدن افتاده بودیدChetori?
من تو بتلفيلد ايرفون زدم به دسته ولى نه صدا اومد نه تونستم حرف بزنم تنظيمات خاصى داره