هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

چطور مگه؟!

چون تازه یک قسمت از سفارش رسیده گمرک و احتمال میدن تا یک هفته برای ترخیص جنس ها وقت لازم باشه. منم چشمم آب نمیخوره تا 10 دی کنسولی دست کسی برسه. البته اون بندۀ خدا هم به خاطر حرفی که وارد کننده بهش زده اون زمان 28 آذر تا 3 دی رو مشخص کرد. خلاصه این شانس گند ماست دیگه.

راستی دوستان برای راه اندازی PS4 چند گیگ دانلود لازمه ؟!! میشه با سرعت 256 راه انداخت ؟!!

من دانلود کردم!:-" البته توی Google Play خاورمیانه که نیمده،از یه سایت دیگه گرفتم! :-"
ولی نمیدونم Sign in کنم مشکلات بن و این چیزا خواهد داشت یا نه! :-" داره به نظرتون؟ :-"

والامن با س-ا-ی-ف-و-ن از گوگل دانلود کردم چون قبلش playstation app رو دانلود کرده بودم خودش sign inشد.فکرنکنم مشکلی داشته باشه چون منم playstation app رو از یه سایت دیگه دانلود کردم موشکلی نبود:-D.اقا sign in شو مسوولیتش با من:-D

با سلام به دوستان عزیز
ببخشید نصب بازی های PS4 به صورت آفلاین انجام میشه؟ (X1 که نیاز به اینترنت داره) و چک کردن آنلاین برای بازی نیاز هست؟
خیلی ممنون.

با سلام به دوستان عزیز
ببخشید نصب بازی های PS4 به صورت آفلاین انجام میشه؟ (X1 که نیاز به اینترنت داره) و چک کردن آنلاین برای بازی نیاز هست؟
خیلی ممنون.

البته يكي از دوستان تو تايپيك xone ميگفت براي بازي افلاين نيازي به نت نيست ما كه گيج شديم

Sent from my iPhone using Tapatalk

با سلام به دوستان عزیز
خیلی ممنون.

در هر دو کنسول به صورت آفلاین هم بازی نصب میشه . نیاز به چک کردن آنلاین نیست .

شما قبل از نقله قول اگر یه کم دقت میکردید متوجه میشدی این پست قبل از اون مهلته تست زده شده بود
بعد از پیشنهاده بنده و سایره دوستان به آقایه مذکوری برایه مهلته تست ایشون هم با شرایطی که خبر دارید قبول کردن و منم
ازشون خرید کردم. ما ام هر وقت رسید و تحویل دادن آکبند میاریم خونه و سره صبر تست میکنیم. انشااله که کاملا ok باشه.
در هر حال قبل از نبشه قبره پستهایه چند روزه گذشته یه بررسی هم بکنید ضرر نداره
SORRY حق با شماست من دقت نکردم

با این کیف، حمل و نقلی آسوده و ایمن داشته باشید :d

PS4_Pelican-Travel-Case.jpg

فکر نمیکنم مشکلی باشه چون من هم playstation app رو از یه سایت دیگه دانلود کردم بدون موشکل sign in شد:d.شما sign in شو مسوولیتش با من:d:-s
سلام.من از بازار دانلود کردم ورژن جدیدشو، فقط تو یکی دو روز اخیر ساین نمیشه چون طبق گفته دوستان سرور 403 دچار مشکل شده.

با این کیف، حمل و نقلی آسوده و ایمن داشته باشید :d

PS4_Pelican-Travel-Case.jpg

ممنون از عکس !‌
ولی با این کیف بریم فرودگاه در جا تیربارانمون میکنن !‌

خدایی کیفش کپی کیف های هیتمن هست که تو وسایلش رو همیشه میذاره !
البته مال اون طوسیه !
:d

در کل کیف خوبیه ولی عادی نیست قیافش !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or